You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Οκ, το παιδί δεν είχε λεφτά και απλά πέρασε να δει τι παίζει. Μπουρδελότσαρκα ονομάζεται αυτό, όπως είπε και ο φίλος dawn και γίνεται καθημερινά από πολλούς.
Πολλές φορές κάνουμε βόλτες, βλέπουμε και βάζουμε κάποια στο μάτι, που μπορεί να μην τιμήσουμε τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά μπαίνει στις...υποψήφιες, αν είναι καλή εμφανισιακά. Μπορεί να έχουμε ήδη κατά τη διάρκεια της τσάρκας, αλλά το να επισκεφτείς για να δεις τι παίζει και στα άλλα κοντινά μαγαζιά δεν είναι κάτι παράλογο. Αλλες φορές πρώτα κάνεις την τσάρκα σου και μετά επιλέγεις ποια θα τιμήσεις. Εγώ, όπως και άλλοι συναγωνιστές που ξέρω, το κάνουμε αυτό.
Oσο ζει μαθαινει κανεις....
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπερα αντζελα τι κανεις?ποτε θα σε ξαναδουμε στη δουλεια?
καλα ειμαι μωρο
χθες δουλευα τωρα σε 1-2 εβδομαδες θα ξαναδουλεψω ;)
πολλά φιλάκια
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Νηστεια τις υπολοιπες ημερες τωρα το λεει η θρησκειακαλα ειμαι μωρο
χθες δουλευα τωρα σε 1-2 εβδομαδες θα ξαναδουλεψω ;)
πολλά φιλάκια
Καλησπερα κουκλα :-* :-* :-*
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σου Αντζελα καλο Πασχα σου εύχομαι.
Ειμαι απο Ρόδο κ λογικα στο τελος του μήνα θα ανεβω Αθήνα κ σίγουρα θα σας επισκεφτώ κ ελπιζω να σε πετύχω.
Ήθελα να σε ρωτήσω αν υπαρχει προγραμμα με 2 κοπέλες μαζί κ αν ναι λεπτομερειες δηλ τιμη κ τα σχετικα..
Ευχαριστώ..
Ειμαι απο Ρόδο κ λογικα στο τελος του μήνα θα ανεβω Αθήνα κ σίγουρα θα σας επισκεφτώ κ ελπιζω να σε πετύχω.
Ήθελα να σε ρωτήσω αν υπαρχει προγραμμα με 2 κοπέλες μαζί κ αν ναι λεπτομερειες δηλ τιμη κ τα σχετικα..
Ευχαριστώ..
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Ναι ρε φίλε,αλλά αυτό το ''πύραυλος'' είναι που με ανησυχεί και μένα .Μπορεί εσύ και ο Dawn να είστε τουμπανάκηδες-πρωτεινάκηδες και να μην έχετε πρόβλημα.Δεν είμαστε όμως όλοι έτσι
Σωστος ο παιχτης που παμε εμεις οι σουρηδες
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Αντζελα την κυριακη που δουλευες ποια κοπελα ηταν βαρδυα πριν απο σενα; Ημουνα στο σαλονι πανω στην αλλαγη και την ειδα που εφευγε.Θελω να την βαλω στα υποψιν
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
λογω μιας ξαφνικής αδιαθεσεις της Μαρίνας :-
η βάρδια της Λίζας ξεκιναει απο τωρα στις 20:00 ;)
Γεια σου Αντζελα καλο Πασχα σου εύχομαι.
Ευχαριστώ..
ευχαριστω μωρο καλες γιορτες επισης ;)
δυστηχος μωρο προγραμμα με 2 κοπέλες δεν υπάρχει, ειναι κάτι που ειναι εκτος νομοθεσίας και ειμαστε αναγκασμενες εξαιτιας των αρνητικων νομικων συνεπειων που θα εχουμε να μην το κανουμε :-
Αντζελα την κυριακη που δουλευες ποια κοπελα ηταν βαρδυα πριν απο σενα; Ημουνα στο σαλονι πανω στην αλλαγη και την ειδα που εφευγε.Θελω να την βαλω στα υποψιν
η Σουζάνα ήτανε μωρό ;)
πολλά φιλάκια
τι λές τώρα, επέστρεψε και η Λίζα;; Θυμάμαι που την είχα στα υπόψιν αλλα δεν είχε κατσει ποτέ λόγω νυχτερινών βαρδυών!!! Re-union κανονικό!!!!
Σωστος ο παιχτης που παμε εμεις οι σουρηδες
βρε εγώ δεν είμαι τουμπανάκιας!! Λίγο γυμναστήριο πάω και λίγο προσέχω τι τρώγω αλλα όχι και τουμπανάκιας!! Καπνίζω όμως και δεν κάνει!! Επίσης έχω και πρόβλημα στο πόδι που πολλές φορες μου χαλάει την φάση στο σέξ!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Άντζελα οι τελευταίες φωτό με απογοήτευσαν ,με εξαίρεση την δικιά σου .Γιατί μόνο εσύ φουλ πακέτο και όχι όλα τα κορίτσια .Επίσης θα ήθελα και μια ομαδική,έτσι σαν ποδοσφαιρική ομάδα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
τι λές τώρα, επέστρεψε και η Λίζα;; Θυμάμαι που την είχα στα υπόψιν αλλα δεν είχε κατσει ποτέ λόγω νυχτερινών βαρδυών!!! Re-union κανονικό!!!!
ναι θα είναι και την επόμενη εβδομάδα λογικά ;)
δοκίμασε τη μωρο, ειναι απ τις κοπέλες που ξεχνάν να βγούν απ το δωμάτιο ;)
Άντζελα οι τελευταίες φωτό με απογοήτευσαν ,με εξαίρεση την δικιά σου .Γιατί μόνο εσύ φουλ πακέτο και όχι όλα τα κορίτσια .Επίσης θα ήθελα και μια ομαδική,έτσι σαν ποδοσφαιρική ομάδα
ολόγυμνες μόνο εγω με την Μαρίνα εχουμε βγάλει μεχρι στιγμής ;)
Τώρα και μέχρι τις 17:00 η Νανά
το απόγευμα η Τζένη
το βραδυ η Κατερίνα
πολλά φιλάκια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8