aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μια μικρή αναβάθμιση στη σελίδα μας με ενα νέο section ;)
''Ποιότητα και υγεία''
πολλα φιλάκια
''Ποιότητα και υγεία''
πολλα φιλάκια
''Ποιότητα και υγεία''
πολλα φιλάκια
''Ποιότητα και υγεία''
πολλα φιλάκια
''Ποιότητα και υγεία''
πολλα φιλάκια
τί εστί Τζοάννα για να έχουμε καλό ερώτημα;
Πρεπει να πουμε οτι η υπηρεσια πορτας του μαγαζιου αυτου ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
η ΚΥΡΙΑ που υποδεχεται τους πελατες απεχει παρασάγγας απ τις υπολοιπες του χωρου. Ειναι τοσο ευγενικη και συμπαθητικη, που ουτε καν σου κανει καρδια να την αποκαλεσεις τσατσα. Ειναι μια Κυρια που θα ήθελες για γιαγια σου.
Αντζελα, να μεταβιβασεις τα ευσημα παρακαλω.
Αλήθεια Μπου-Μπου τι ύψος έχει η Τζοάνα;;
Παρεπιπτόντως πέρασα σήμερα στην Σουζάν! Ολα τέλεια! Θα σε στέιλω Pm!!!
ευχαριστουμε ;)
για ποια απ ολες λες μαναρι, σε ποια βαρδια ηταν?
4 διαφορετικες υπηρεσιες εχουμε ;)
πολλα φιλάκια
4 διαφορετικες???
χμμμ, εγω δυο φορες εχω ερθει και μαλλον θα επεσα στην ιδια Κυρια. Ηρθα εχτες κατα τις 10 το πρωι, ηταν η τζοανα αλλα εφυγα. Εχω κολλησει με Μαρινα εγω, παει τελειωσε...
καταλαβα πια λες ,τη Μαρια οντως ειναι πολυ ευγενικη και προσχαρη γυναικα, και παντα προσεχει οχι μονο εσας αλλα και μας τις κοπέλες (παντα μας φερνει απ το σπιτι της το κατι της της, φτιαχνει μια σπανακοπιτα αλλο πραγμα )
πολλα φιλάκια
[/b]
ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ; τρελλαίνομαι για σπανακόπιτα, πότε θα φτιάξει; θα φέρει μαζί της; πότε δουλεύει; να σας πάρω το ταψί και να φύγω τρέχοντας;
Τραβα στο σουπερμαρκετ, παρε σπανακοπιτα "Σαρόγλου", ριξτη στο φουρνο, μετα απο 20 λεπτα τη βγαζεις, τη χαραζεις, και μετα απο αλλα 10 ειναι ετοιμη προς βρωση.
έχουν δοκιμασθεί άπασες οι βιομηχανικές, το επίπεδο της χειροποιήτης δεν το πλησιάζουν.
(μήπως ξεφεύγουμε από το μενού του θρέντ και οδηγούμεθα σε άλλα μονοπάτια ηδονής;)