να υποθεσω οτι οι προηγουμενες φωτος της Νικολ ηταν κατ εξαιρεση με προσωπο ?
ναι αυτες ετσι κιαλλιως ειναι οι παλιες της
μπορει οι καινουργιες της ομως να ειναι πιο αποκαλυπτηκες ;)
Τί έγινε εδώ; Πολλές αρνητικές κριτικές έχουν πέσει τώρα τελευταία για κοπέλες του 104... Ρε συ Άντζελα πραγματικά είχες δίκιο ότι η χημεία μεταξύ πελάτη & ιερόδουλης είναι πολύ σημαντική για την αποτίμηση της παροχής υπηρεσιών της κοπέλας, πραγματικά διαβάζω τις τελευταίες κριτικές για τη Νανά & απορώ αν διαβάζω για την ίδια κοπέλα
Εγώ να έχω ταιριάξει απίστευτα μαζί της, να είναι μια απ' τις καλύτερες εμπειρίες μου στο studio & άλλοι να κριτικάρουν αρνητικά απλά γιατί... δεν ταίριαξαν. Η ίδια επαγγελματίας σ' εμένα τα έδωσε όλα απλά γιατί ταίριαξε η χημεία μας, ενώ κάποιος άλλος τη βρήκε "λίγη" ή έχει παράπονα... Όλα είναι σχετικά τελικά πέραν ενός δεδομένου επιπέδου επαγγελματισμού της κοπέλας.
ολα υποκειμενικα ειναι μωρε ;)
οι κριτικες αλλωστε ειναι προσωπικες εμπειριες και οχι γενικες
εσυ περασες καλα καποιος αλλος οχι
εκει που ο αλλος μπορει να περασει καλα εσυ μπορει να μην περασεις
πολλα παιζουν ρολο
απο την ξεχωριστη συγκεριμενη ψυχολογια του πελατη και της κοπέλας τη δεδομενη στιγμη
απο το προτυπο που εχει ο καθε πελατης για τις κοπέλες που του αρεσουν και σαν εμφανιση αλλα και σαν στυλ και κινηση
απο το κοστος του προγραμματος απο 1000 μυρια οσα
δεν συμβαινει ομως στο 104 αυτο γενικα παντου βλεπεις αντιφατικες κριτικες το οποιο ειναι και το λογικο
καμια κοπέλα δεν ειναι ουτε <<θεά>> αλλα ούτε και <<μπάζο>> οπως κατακαιρους διαβάζουμε απλα επαγγελματιες ειναι αλλα και ανθρωποι (το σημαντικοτερο) που σε καποιον μπορει να χαμογελασουν λιγο παραπάνω σε καποιον λίγο παρακάτω ;)
πολλα φιλάκια