Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αυτο το ειχα περιεργια και ρωταω σοβαρα, οχι για χαβαλε.
τι γραφει πανω η αποδειξη? παροχη υπηρεσιων? η μηπως αναφερει πιο πολλα για τις υπηρεσιες?

γενικα ''υπηρεσιες ιεροδουλου'' γραφει ;)
δεν λεει τιποτα για το προγραμμα ή το τι εκανες ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ματια μου πιστευω δεν με καταλαβενεις
αν συνεργαζομαι με καποιες κοπέλες απο τις οποιες εχω την απολυτη εμπιστοσυνη
αν αυτες οι κοπέλες δεχοντε να τις φωτογραφησω και να ανεβασω αυτες τις φωτος με ή χωρις προσωπο (αναλογα την επιθυμια τους) στο νετ
ειναι γιατι ξερουν οτι σε καθε περιπτωση και θα τις υπερασπιστω και θα φροντισω για το καλυτερο δυνατον γιαυτες
καποιες φορες ενδεχετε να μπω και σε αντιπαραθεση γιαυτες (εφοσον εχουν το δικιο με το μερος τους) καποιες αλλες φορες οπως αυτη μπορει και να ζητησω να σβηστουν και καποια μυνηματα
σε καθε περιπτωση θα ειμαι και με το μερος τους και στο πλευρο τους και αυτο ειναι που τις κανει να με βλεπουν αν τις ρωτησεις οχι σαν ενα <<αφεντικο>> τους αλλα σαν μια συνεργατρια μια φιλη και γιατι οχι σαν ενα προτυπο
πολλα εχουν γραφτει και για μενα προσωπικα στο παρελθον, δεν εδωσα και καμια ιδαιτερη σημασια γιατι και την αξια μου την ξερω οποτε κατεβενω να δουλεψω αλλα στη τελικη δεν παυω να εχω και ενα μαγαζι στο ονομα μου
για μια κοπελιτσα ομως 22 χρονων που ηρθε στην ελλαδα να δουλεψει καποια χρονια αντιπετοπιζοντας καθημερινα μες το δωματιο και καλους και κακους πελατες προκειμενου να βγαλει καποια χρηματα και να γυρισει στη πατριδα της ετσι ωστε να ζησει με ενα καλυτερο βιοτικο επιπεδο σε σχεση με πριν θα ειμαι απολυτη πολυ περισσοτερο αποτι ειμαι για τον ιδιο μου τον εαυτο
αν και η Μαρινα ειναι μια κοπελα που πολλοι αντρες θα θελαν να την εχουν και σε αυτη τη δουλεια εχει ενα σαλονι που 9 στους 10 τους κερδιζει
απο κει και περα η κοπέλα ουτε online ειναι μιας και δουλευει αυτην την ωρα ουτε περναει και τοσες ωρες online για να γραψει πει το οτιδηποτε
οποτε ο ρολος του να μιλησει-να παρει καποιος το μερος της πεφτει σε μενα οπως συμβενει και ολες τις κοπέλες με τις οποιες συνεργαζομαι
και για να μην παρεξηγουμε το να πει καποιος κατι για μια κοπέλα αν του αρεσε ή οχι πανω στη δουλεια της ειναι δεκτο και λογικο και ανθρωπινο και καλο μας κανει μιας και μας βελτιωνει για τον επομενο
το να γραφετε ομως ποστ στο ποστ απαντηση στην απαντηση για το στηθος το μπουτι το μαλλι της καθε κοπέλας το θεωρω ανουσιο τη στιγμη μαλιστα που σε ενα ανοιχτο φορουμ μια ανοιχτη συζητηση μπορει να οδηγηθει σε ασχημα-προσβλητικα μονοπατια πανω απ ολα για την ιδια την κοπέλα
μια σπιθα χρειαζετε και καποιος θα γραψει την εξυπναδα-κακια του
τωρα γιαυτο που λες για την ενημερωση πιστευω οτι δεν τιθετε καμια ενημερωση σε ολα αυτα τα ακυρα αστοχα και τραβηγμενα ποστ
φωτογραφιες για ολες μας υπαρχουν και εδω και στη σελιδα μας
αν λοιπον ο Α θελει να δει αν του αρεσει η Β δεν χρειαζετε να διαβασει το πως βλεπουν την Β ο Γ, ο, Δ και ο Ε απλα ανοιγει τα ματια του κοιταει την Β και σχηματιζει τη δικη του αποψη.

Πώς καταφέρνεις & δίνεις αυτές τις ισοπεδωτικές απαντήσεις... Όχι απλώς με αποστόμωσες αλλά επιπλέον με έκανες να αισθάνομαι & άσχημα! Πραγματικά από τη μεριά σου ΜΟΝΟ έτσι μπορείς να το δεις το ζήτημα κι έχεις απόλυτο δίκιο, εμείς η αλήθεια είναι ότι το βλέπουμε λίγο & σαν κακομαθημένοι μικροαστοί που τα θέλουμε όλα δικά μας... Πάω πάσο. Αλλά μη μου λες περί αλληλεγγύης από μεριάς σου κ.λπ. γιατί το έχω καταλάβει ότι πιο πολύ θεωρείς τον εαυτό σου ιερόδουλη παρά αφεντικό, άλλωστε αν δεν ίσχυε αυτό δε θα έκανες & βάρδιες στο μαγαζί (που φαντάζομαι ΑΝΕΤΑ θα μπορούσες να τις αποφύγεις) & προφανώς ως πελάτης έχω καταλάβει & την ιδιαίτερη σχέση που έχεις με τις κοπέλες & μου περιγράφεις. ΝΑΙ σε όλα λοιπόν ή μάλλον... σχεδόν σε όλα. Αυτό που θα ήθελα από 'σένα είναι σε ορισμένα πράγματα που καταλαβαίνεις ότι έχουμε δίκιο να είσαι λιιιιίγο πιο ειλικρινής & να μην "ξετρυπώνεις" διπλωματικά & αναφέρομαι στο forum γιατί όποτε σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα μου απαντάς με απόλυτη ειλικρίνεια & δεν έχω παράπονο. Το ξέρω ότι κι εγώ & κάμποσοι άλλοι ίσως γινόμαστε φορτικοί & ιδιότροποι ώρες - ώρες απλά όπως καταλαβαίνεις όσους είμαστε πελάτες μας έχεις κάνει να νιώθουμε κι εμείς λίγο δικό μας το μαγαζί  :) Εν τέλει είσαι μια ΘΕΑ πάει & τελείωσε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
πας καλα ρε συ? εδω δεν ξερουν αν σου αρεσει το αυταρχικο και στο εφαρμοζουν ετσι και αλλιως. για φαντασου τωρα να δουνε καμια 10ρια αποδειξεις για αυταρχικο. τοτε θα αρχισει το γλεντι.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Σωστός! Μετά να δεις βουρδουλιές απ' το αγαπημένο μας κράτος  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
επίσης να σκεφτείς πως η απόδειξη θα χρησιμοποιηθεί στην εφορία όπου θα φαίνονται πλήρη στοιχεία ταυτότητας, φαντάσου τη συνέχεια από την αστεία πλευρά αλλά τι μπορούν να έχουν στα χέρια τους κακοπρόαιρετοι άνθρωποι.

Αυτήν την παράμετρο δεν την είχα σκεφτεί!!! Οπότε άσ' το καλύτερα δε θα ζητάω γιατί μένω με γονείς στο ίδιο σπίτι, σκεφτόμουν να τις δίνω στον πατέρα μου τις αποδείξεις αλλά άσε μην πάρει καμιά αγάμητη υπάλληλος τη μάνα μου & για να την εκδικηθεί της πει ότι ο πατέρας μου συχνάζει στη Φυλής... :2funny: :2funny: :2funny: Και καλά να σύχναζε πάει στο διάολο, όμως ο άνθρωπος δεν έχει καμιά σχέση με το σπορ  :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
γενικα ''υπηρεσιες ιεροδουλου'' γραφει ;)
δεν λεει τιποτα για το προγραμμα ή το τι εκανες ;)

αυτο εννοουσα αντζελα. εφοσον γραφει το "ιεροδουλου" δεν χρησιμευει και πολυ...
thanks παντως που ελυσες την απορια μου και ιδιως τετοια ωρα  :grin:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπον καποοι καταχρωνται την αγαπη της αντζελας και το ενδιαφερον για ολους μας...το εξηγησε πολλες φορες..αλλο να κρινεις υπηρεσιες και αλλο να να προσπαθεις να μειωνεις κοπελες λεγοντας για στηθος και αλλα..και στο κατω κατω της γραφης καποιου δεν του αρεσει το στηθος της μαρινας μην πας φιλε...αλλα αυτο παει πολυ να το σχολιαζουν συνεχεια  καπιοι και αφοτου τους ζητησε εμμεσα η αντζελα να το σταματησουν..σκεφτειτε και σεις που τα λετε ολα αυτα πως θα νιωσει η μαρινα αν μπει να τα διαβασει...που στο κατω κατω της γραφης η κοπελα τα δινει ολα στη δουλεια της...πιστευω οτι και πολλοι αλλοι που αγαπαμε το στουντιο και την αντζελα και τα αλλα κοριτσια δεν συμφωνουν με τετοια εμπαθη σχολια.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ παντως δεν έχω πρόβλημα με το στήθος της Μαρίνας. Οταν την επισκευτηκα τα Χριστούγεννα, μου άρεσε πάρα πολύ και είναι στα υπόψιν για δευτερη επίσκεψη. Επίσης, συμφωνώ με την Μπου-Μπου στο θέμα σχολιασμού της εμφάνισης. Απο την στιγμή που οι κοπέλες εκθέτουν τον εαυτό τους και ειδικότερα όσες μπαίνουν εδώ και τις ξέρουμε, είναι σημαντικό να είμαστε πιο σοβαροί. Αλλωστε πολλοί απο εμάς κρυβόμαστε πίσω απο ένα nickname και δεν γνωρίζουν ποιοί είμαστε, οπότε είναι ευκολο να μιλάμε χωρίς να κινδυνευουμε.

Στην τελική δεν νομίζω οτι θα άρεσε σε κανένα που μπαίνει εδώ, αν οι κοπέλες αρχησαν να σχολιάζουν εκείνους. Φαντάζεστε να διαβάζατε σχόλια απο Σοφία και Μαρίνα τύπου: "ο Dawn είναι χοντρός και έχει τρίχες στην πλάτη" ή "Είναι ασχημομούρης με άσχημα δόντια;"

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ την επισκέφτηκα δις πριν κάνει επέμβαση και το στήθος της μου άρεσε. Δεν κατάλαβα γιατί έκανε εγχείρηση  :think:. Ήταν φυσικό.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
πεστα ρε φιλε...εμεις που λεμε το μακρυ και το κοντο μας πιο ωραιοι ειμαστε?το να μην σχολιαζεις με εμπαθεια στο κατω κατω ειναι και πολιτισμος.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Αντζελα σταμάτησε δεν την βλεπω στο πρόγραμμα?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα θ' αρρωστήσουμε έτσι που το πας με τις φωτογραφίες...  :)

:cheesy: :cheesy: :cheesy:
εσυ βρε δεν ζηταγες φωτογραφιες?
Άντζελα σε παλιότερες σελίδες του thread (εξάμηνο & βάλε) είχα δει που είχες ανεβάσει κάποιες πολύ καλές φωτογραφίες από Νανά, Τζένη, Σουζάνα κ.λπ., τις ανέβαζες σαν συλλογές στο στυλ "Το studio 104 σας παρουσιάζει την Τζένη (π.χ.)" & από κάτω παρέθετες μια σειρά φωτογραφίες οι οποίες ήταν πολύ καλές, θυμάμαι ότι ειδικά η συλλογή της Τζένης, της Νανάς αλλά & της Σουζάνας όταν είχε πρωτοέρθει στο studio με είχαν εντυπωσιάσει πολύ. Αν τις έχεις κρατήσει στη συλλογή σου (που θα τις έχεις κρατήσει φαντάζομαι) μήπως ήρθε η ώρα να τις ξανανεβάσεις

έ τωρα στις επομενες μερες θα τις βαλω όλες :grin: :cheesy:

Η Αντζελα σταμάτησε δεν την βλεπω στο πρόγραμμα?

στο προγραμμα ειμαι μωρο ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

και μην ξεχνατε καθημερινα απο τις 12:00 μεχρι τις 19:00 μπορειτε να μιλησετε μαζι μου στο κινητο του μαγαζιου 6939077710 για οτιδηποτε σας απασχολει σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφαιρουμε, τις κοπέλες, τα προγραμματα, τι σας προτεινω ακομα και για καποιο ραντεβου σε συγκεκριμενη ωρα μεσα στο χώρο μας :)

Σουζάνας συνέχεια............ :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom