Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Έλα παραδέξου ότι είχα δίκιο! Δώσε μου τα εύσημα!!!
Είμαι πολύ μετριόφρων τελικά!
ΕΥΓΕ νέε μου, σε συγχαίρω!!!
Έλα παραδέξου ότι είχα δίκιο! Δώσε μου τα εύσημα!!!
Είμαι πολύ μετριόφρων τελικά!
αυτο το ειχα περιεργια και ρωταω σοβαρα, οχι για χαβαλε.
τι γραφει πανω η αποδειξη? παροχη υπηρεσιων? η μηπως αναφερει πιο πολλα για τις υπηρεσιες?
ματια μου πιστευω δεν με καταλαβενεις
αν συνεργαζομαι με καποιες κοπέλες απο τις οποιες εχω την απολυτη εμπιστοσυνη
αν αυτες οι κοπέλες δεχοντε να τις φωτογραφησω και να ανεβασω αυτες τις φωτος με ή χωρις προσωπο (αναλογα την επιθυμια τους) στο νετ
ειναι γιατι ξερουν οτι σε καθε περιπτωση και θα τις υπερασπιστω και θα φροντισω για το καλυτερο δυνατον γιαυτες
καποιες φορες ενδεχετε να μπω και σε αντιπαραθεση γιαυτες (εφοσον εχουν το δικιο με το μερος τους) καποιες αλλες φορες οπως αυτη μπορει και να ζητησω να σβηστουν και καποια μυνηματα
σε καθε περιπτωση θα ειμαι και με το μερος τους και στο πλευρο τους και αυτο ειναι που τις κανει να με βλεπουν αν τις ρωτησεις οχι σαν ενα <<αφεντικο>> τους αλλα σαν μια συνεργατρια μια φιλη και γιατι οχι σαν ενα προτυπο
πολλα εχουν γραφτει και για μενα προσωπικα στο παρελθον, δεν εδωσα και καμια ιδαιτερη σημασια γιατι και την αξια μου την ξερω οποτε κατεβενω να δουλεψω αλλα στη τελικη δεν παυω να εχω και ενα μαγαζι στο ονομα μου
για μια κοπελιτσα ομως 22 χρονων που ηρθε στην ελλαδα να δουλεψει καποια χρονια αντιπετοπιζοντας καθημερινα μες το δωματιο και καλους και κακους πελατες προκειμενου να βγαλει καποια χρηματα και να γυρισει στη πατριδα της ετσι ωστε να ζησει με ενα καλυτερο βιοτικο επιπεδο σε σχεση με πριν θα ειμαι απολυτη πολυ περισσοτερο αποτι ειμαι για τον ιδιο μου τον εαυτο
αν και η Μαρινα ειναι μια κοπελα που πολλοι αντρες θα θελαν να την εχουν και σε αυτη τη δουλεια εχει ενα σαλονι που 9 στους 10 τους κερδιζει
απο κει και περα η κοπέλα ουτε online ειναι μιας και δουλευει αυτην την ωρα ουτε περναει και τοσες ωρες online για να γραψει πει το οτιδηποτε
οποτε ο ρολος του να μιλησει-να παρει καποιος το μερος της πεφτει σε μενα οπως συμβενει και ολες τις κοπέλες με τις οποιες συνεργαζομαι
και για να μην παρεξηγουμε το να πει καποιος κατι για μια κοπέλα αν του αρεσε ή οχι πανω στη δουλεια της ειναι δεκτο και λογικο και ανθρωπινο και καλο μας κανει μιας και μας βελτιωνει για τον επομενο
το να γραφετε ομως ποστ στο ποστ απαντηση στην απαντηση για το στηθος το μπουτι το μαλλι της καθε κοπέλας το θεωρω ανουσιο τη στιγμη μαλιστα που σε ενα ανοιχτο φορουμ μια ανοιχτη συζητηση μπορει να οδηγηθει σε ασχημα-προσβλητικα μονοπατια πανω απ ολα για την ιδια την κοπέλα
μια σπιθα χρειαζετε και καποιος θα γραψει την εξυπναδα-κακια του
τωρα γιαυτο που λες για την ενημερωση πιστευω οτι δεν τιθετε καμια ενημερωση σε ολα αυτα τα ακυρα αστοχα και τραβηγμενα ποστ
φωτογραφιες για ολες μας υπαρχουν και εδω και στη σελιδα μας
αν λοιπον ο Α θελει να δει αν του αρεσει η Β δεν χρειαζετε να διαβασει το πως βλεπουν την Β ο Γ, ο, Δ και ο Ε απλα ανοιγει τα ματια του κοιταει την Β και σχηματιζει τη δικη του αποψη.
πολλα φιλακια
ααααααα, δεν είναι σωστό η απόδειξη να λέει γενικά παροχή υπηρεσιών, να λέει ακριβώς το πρόγραμμα που διάλεξες! πχ αυταρχικό.
πας καλα ρε συ? εδω δεν ξερουν αν σου αρεσει το αυταρχικο και στο εφαρμοζουν ετσι και αλλιως. για φαντασου τωρα να δουνε καμια 10ρια αποδειξεις για αυταρχικο. τοτε θα αρχισει το γλεντι....
επίσης να σκεφτείς πως η απόδειξη θα χρησιμοποιηθεί στην εφορία όπου θα φαίνονται πλήρη στοιχεία ταυτότητας, φαντάσου τη συνέχεια από την αστεία πλευρά αλλά τι μπορούν να έχουν στα χέρια τους κακοπρόαιρετοι άνθρωποι.
αυτο εννοουσα αντζελα. εφοσον γραφει το "ιεροδουλου" δεν χρησιμευει και πολυ...γενικα ''υπηρεσιες ιεροδουλου'' γραφει ;)
δεν λεει τιποτα για το προγραμμα ή το τι εκανες ;)
πολλα φιλακια
Άντζελα θ' αρρωστήσουμε έτσι που το πας με τις φωτογραφίες...
Άντζελα σε παλιότερες σελίδες του thread (εξάμηνο & βάλε) είχα δει που είχες ανεβάσει κάποιες πολύ καλές φωτογραφίες από Νανά, Τζένη, Σουζάνα κ.λπ., τις ανέβαζες σαν συλλογές στο στυλ "Το studio 104 σας παρουσιάζει την Τζένη (π.χ.)" & από κάτω παρέθετες μια σειρά φωτογραφίες οι οποίες ήταν πολύ καλές, θυμάμαι ότι ειδικά η συλλογή της Τζένης, της Νανάς αλλά & της Σουζάνας όταν είχε πρωτοέρθει στο studio με είχαν εντυπωσιάσει πολύ. Αν τις έχεις κρατήσει στη συλλογή σου (που θα τις έχεις κρατήσει φαντάζομαι) μήπως ήρθε η ώρα να τις ξανανεβάσεις
Η Αντζελα σταμάτησε δεν την βλεπω στο πρόγραμμα?