Για τις αποδείξεις δε μου απάντησες σ' αυτό που σε ρώτησα...
φυσικα και μπορειτε να παιρνετε αποδηξη ;)
Κατ' αρχάς για το πρόσωπο της Νικόλ αναθεωρώ την άποψή μου στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρες είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Για το θέμα της Μαρίνας μου φτάνει που πήρα μια απάντηση στο γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα, προσωπικά θεωρώ ότι είσαι λίγο υπερβολική Άντζελα αλλά εντάξει, δε θα επιμείνω κιόλας, όπως νομίζεις. Για 'μένα, ένα ΣΥΝΟΛΟ απόψεων σχετικά με το κατά πόσο είναι ωραίο ή όχι το στήθος της Μαρίνας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ κάποιον εδώ μέσα που δεν είναι μόνιμος πελάτης του 104, αλλά σκέφτεται να επισκεφτεί τη Μαρίνα. Στο κάτω - κάτω το κατά πόσο ένα στήθος είναι ωραίο ή όχι είναι ένα στοιχείο που ενδιαφέρει ΠΟΛΛΟΥΣ. Φαντάσου κάποιος να πάει στο 104 & να μπει στο δωμάτιο χωρίς να έχει δει καν την κοπέλα & να ξενερώσει από κάτι τέτοιο... Συν τοις άλλοις με την ίδια λογική θα πρέπει να σβηστούν ένα σωρό posts εδώ μέσα που εξυμνούν την ομορφιά της μίας, κατακεραυνώνουν την άλλη κ.τ.λπ. κ.τ.λπ. Επιπλέον θα προτιμούσα Άντζελα τη δουλειά αυτή που λες να την κάνει Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ που άλλωστε έχει λογαριασμό εδώ, έστω & κατόπιν υποδείξεώς σου, γιατί το "εγώ ζήτησα να σβηστούν" μου κάνει κάπως, είναι σαν να είσαι εσύ moderator στο συγκεκριμένο thread. Τέλος πάντων, απ' τη στιγμή που λες ότι διορθώθηκε μες τις γιορτές & είναι Ο.Κ. δεν έχω παρά να σε πιστέψω, ούτως ή άλλως το ανέφερα κι εγώ σε ένα απ' τα λογοκριθέντα μηνύματά μου ότι στις παλιότερες φωτογραφίες φαίνεται έτσι, ενώ τώρα μπορεί να είναι Ο.Κ.
ματια μου πιστευω δεν με καταλαβενεις
αν συνεργαζομαι με καποιες κοπέλες απο τις οποιες εχω την απολυτη εμπιστοσυνη
αν αυτες οι κοπέλες δεχοντε να τις φωτογραφησω και να ανεβασω αυτες τις φωτος με ή χωρις προσωπο (αναλογα την επιθυμια τους) στο νετ
ειναι γιατι ξερουν οτι σε καθε περιπτωση και θα τις υπερασπιστω και θα φροντισω για το καλυτερο δυνατον γιαυτες
καποιες φορες ενδεχετε να μπω και σε αντιπαραθεση γιαυτες (εφοσον εχουν το δικιο με το μερος τους) καποιες αλλες φορες οπως αυτη μπορει και να ζητησω να σβηστουν και καποια μυνηματα
σε καθε περιπτωση θα ειμαι και με το μερος τους και στο πλευρο τους και αυτο ειναι που τις κανει να με βλεπουν αν τις ρωτησεις οχι σαν ενα <<αφεντικο>> τους αλλα σαν μια συνεργατρια μια φιλη και γιατι οχι σαν ενα προτυπο
πολλα εχουν γραφτει και για μενα προσωπικα στο παρελθον, δεν εδωσα και καμια ιδαιτερη σημασια γιατι και την αξια μου την ξερω οποτε κατεβενω να δουλεψω αλλα στη τελικη δεν παυω να εχω και ενα μαγαζι στο ονομα μου
για μια κοπελιτσα ομως 22 χρονων που ηρθε στην ελλαδα να δουλεψει καποια χρονια αντιπετοπιζοντας καθημερινα μες το δωματιο και καλους και κακους πελατες προκειμενου να βγαλει καποια χρηματα και να γυρισει στη πατριδα της ετσι ωστε να ζησει με ενα καλυτερο βιοτικο επιπεδο σε σχεση με πριν θα ειμαι απολυτη πολυ περισσοτερο αποτι ειμαι για τον ιδιο μου τον εαυτο
αν και η Μαρινα ειναι μια κοπελα που πολλοι αντρες θα θελαν να την εχουν και σε αυτη τη δουλεια εχει ενα σαλονι που 9 στους 10 τους κερδιζει
απο κει και περα η κοπέλα ουτε online ειναι μιας και δουλευει αυτην την ωρα ουτε περναει και τοσες ωρες online για να γραψει πει το οτιδηποτε
οποτε ο ρολος του να μιλησει-να παρει καποιος το μερος της πεφτει σε μενα οπως συμβενει και ολες τις κοπέλες με τις οποιες συνεργαζομαι
και για να μην παρεξηγουμε το να πει καποιος κατι για μια κοπέλα αν του αρεσε ή οχι πανω στη δουλεια της ειναι δεκτο και λογικο και ανθρωπινο και καλο μας κανει μιας και μας βελτιωνει για τον επομενο
το να γραφετε ομως ποστ στο ποστ απαντηση στην απαντηση για το στηθος το μπουτι το μαλλι της καθε κοπέλας το θεωρω ανουσιο τη στιγμη μαλιστα που σε ενα ανοιχτο φορουμ μια ανοιχτη συζητηση μπορει να οδηγηθει σε ασχημα-προσβλητικα μονοπατια πανω απ ολα για την ιδια την κοπέλα
μια σπιθα χρειαζετε και καποιος θα γραψει την εξυπναδα-κακια του
τωρα γιαυτο που λες για την ενημερωση πιστευω οτι δεν τιθετε καμια ενημερωση σε ολα αυτα τα ακυρα αστοχα και τραβηγμενα ποστ
φωτογραφιες για ολες μας υπαρχουν και εδω και στη σελιδα μας
αν λοιπον ο Α θελει να δει αν του αρεσει η Β δεν χρειαζετε να διαβασει το πως βλεπουν την Β ο Γ, ο, Δ και ο Ε απλα ανοιγει τα ματια του κοιταει την Β και σχηματιζει τη δικη του αποψη.
πολλα φιλακια