Άντζελα σε παλιότερες σελίδες του thread (εξάμηνο & βάλε) είχα δει που είχες ανεβάσει κάποιες πολύ καλές φωτογραφίες από Νανά, Τζένη, Σουζάνα κ.λπ., τις ανέβαζες σαν συλλογές στο στυλ "Το studio 104 σας παρουσιάζει την Τζένη (π.χ.)" & από κάτω παρέθετες μια σειρά φωτογραφίες οι οποίες ήταν πολύ καλές, θυμάμαι ότι ειδικά η συλλογή της Τζένης, της Νανάς αλλά & της Σουζάνας όταν είχε πρωτοέρθει στο studio με είχαν εντυπωσιάσει πολύ. Αν τις έχεις κρατήσει στη συλλογή σου (που θα τις έχεις κρατήσει φαντάζομαι) μήπως ήρθε η ώρα να τις ξανανεβάσεις & ας είναι παλιότερες; Ειδικά μετά τις γιορτές όπου έλειπαν πολλές κοπέλες βλέπω ότι μερικές κοπέλες είναι "ριγμένες" όσον αφορά τις φωτογραφίες, προφανώς επειδή δεν έβγαλαν καινούριες μες τις γιορτές επειδή δε δούλευαν. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε χορτάσει τη Μαρίνα π.χ. αλλά να μην υπάρχει πολύ υλικό για τις άλλες, για μερικές όπως η Νανά ούτε καν στο site, οπότε κάποιος καινούριος στο thread να μην μπορεί να σχηματίσει γνώμη. Π.χ. έλεγα σ' ένα φίλο μου για τη Νανά που ενδιαφέρεται & για τις Ταϋλανδέζες, αλλά στο site & στο forum που μπήκαμε δεν έβγαλε άκρη γιατί υπήρχαν ελάχιστες φωτογραφίες της... Εντάξει, το ξέρω πως διανύουμε το χειρότερο μήνα για το studio βάσει στατιστικών (όπως έχουμε πει & σε προηγούμενη κουβέντα) αλλά είμαι σίγουρος πως θα το τρέξεις το θέμα!