Πρώτον, χωρίς να έχω πάρει ποτέ τη Νικόλ & χωρίς να έχω προφανώς κάποιο λόγο να έχω εμπάθεια μαζί της, αυτό που έχω να πω είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά της (το ίδιο ισχύει πιστεύω & για την Αλίνα). Προφανώς ισχύει ότι όλες οι κοπέλες έχουν θετικές & αρνητικές κριτικές για τη δουλειά τους όπως & το ότι δεν είναι δυνατόν να ταιριάζουν τα χνώτα της κάθε κοπέλας με όλους τους πελάτες όπως είχε πει παλιότερα & η Άντζελα, αλλά όταν δημοσιεύονται έστω & μισές θετικές - μισές αρνητικές κριτικές για μια κοπέλα, αυτό σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι κυκλοθυμική & ότι επηρεάζεται εύκολα η απόδοση στη δουλειά της απ' τη διάθεσή της.
ματια μου το συμπερασμα σου ειναι καθολα λογικο πλην ομως θεωρητικο καθοτι δεν εχεις προσωπικη αποψη για τις 2 κοπέλες (Νικολ-Αλινα)
για τη Νανα πχ που τη δοκιμασες προσφατα και ενθουσιαστηκες υπαρχουν αρνητικες κριτικες
για την Ευα που και αυτη σου αρεσε επισης
τωρα 2-3 αρνητικες κριτικες πανω
2-3 αρνητικες κριτικες κατω δεν λεει και τιποτα
οπως δεν λενε και τιποτα 2-3 θετικες κριτικες πανω ή 2-3 θετικες κριτικες κατω ;)
Τώρα όσον αφορά τον Παίχτουρα & την κριτική που έκανε στην Άντζελα, εμείς που μπαίνουμε συχνά σ' αυτό το thread καταλαβαίνουμε ότι όντως αληθεύουν τα λεγόμενά του. Πραγματικά η Άντζελα απαντάει πολύ διπλωματικά, "πονηρά" ή με μια "δήθεν" αφέλεια σε ζητήματα που κάνουν "τζιζ", ειδικά σε κοινή θέα (γιατί πολλές φορές σε ορισμένα θέματα αν κάποιος της στείλει ένα pm απαντάει ΠΟΛΥ πιο ευθέως). Αυτό εμένα προσωπικά ώρες - ώρες μ' ενοχλεί, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς συναγωνιστές, σαν επιχειρηματίας που είναι ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. Πόσο μάλλον που ό,τι λέει το λέει σε κοινή θέα, σε ένα thread που διαβάζουν πολλοί & ίσως επηρεάζονται. Στο κάτω - κάτω δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να συμμετέχει ως ιδιοκτήτρια του studio στο ανάλογο thread & να απαντάει στη μαλακία του καθενός, δε φτάνει που το κάνει, να έχουμε & απαιτήσεις; Ήδη αυτό που κάνει δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ άλλη στο χώρο.
ενταξυ μωρε τι να απαντησω ευθεως?
μπορω πχ να γραψω για το συγκεκριμενο περιστατικο με τη Νικόλ την πλευρα της κοπέλας και τι μου ειπε οτι εγινε με τον συγκεκριμενο πελατη απ τη μερια της ομως
και?
τι θα γινοτανε?
ειμουν μπροστα και τα ειδα ολα με τα ματια μου?
διαβασα μια κριτικη ακουσα και 10 λεπτα τη Νικόλ στο τηλ και εχω 2 διαφορετικες ιστοριες
γιατι να τραβηξω τοσο ενα θεμα στην ουσια ασημαντο?
στη τελικη το παιδι περασε δε περασε καλα στο μαγαζι δεν παυει να ειναι πελατης του μαγαζιου
με τη Νικόλ δε περασε καλα με καποια αλλη μπορει να περασει καλυτερα
Καλά τα λες ρε συ Άντζελα αλλά το ότι η "σούμα" βγαίνει με πρόσημο θετικό, δε σημαίνει ότι όντως η Νικόλ δεν έχει μελανά σημεία στη συμπεριφορά της. Ούτε το ότι είναι στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την πελατεία που "τραβάει" σημαίνει κάτι & αυτό γιατί είναι μια απ' τις πιο ωραίες κοπέλες του μαγαζιού οπότε αυτό όχι απλώς μπορεί να "ισοφαρίζει" σε γενικές γραμμές κάποια μελανά σημεία στη συμπεριφορά της, αλλά να την κάνει να έχει & ζήτηση. Και επιπλέον μπορείς κάλλιστα κι εσύ να είσαι δυσαρεστημένη απ' τη συμπεριφορά της σε κάποιους πελάτες αλλά επειδή είναι "κελεπούρι" για το μαγαζί σου να κάνεις τα στραβά μάτια & να συνεχίζεις να συνεργάζεσαι μαζί της, τα λέω καλά; Δε λέω ότι αναγκαστικά έτσι είναι όπως τα λέω, απλά λέω ότι υπάρχει κι αυτό το πιθανό σενάριο, ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι αρκετό το επιχείρημα το ότι συνεχίζεις & την έχεις στο 104 μετά βαΐων & κλάδων για να μας πείσει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά της ή τη διάθεσή της απέναντι σε ορισμένους πελάτες.
ρε μαναρι εγω πραγματικα δεν βλεπω κανενα μελανο σημειο
η Νικόλ δουλευει στο 104 απ τον Απριλιο
εχουμε και λεμε
Απριλιος,Μαιος,Ιουνιος,Ιουλιος,Αυγουστος,Σεμπτεμβριος,Οκτωβριος(ειμασταν κλειστα λογω ανακαινισης) Νοεμβριος,Δεκεμβριος,Ιανουαριος ειναι συνολο 9 εργασιμοι μηνες
αν εξαιρεσεις 15 μερες σε αυτο το διαστημα που ελειπε και καποιες βαρδιες που εχασε λογω αδιαθεσιας μας κανει ενα νουμερο κοντα στους 7 μηνες φουλ δουλειας
ο καθε μηνας εχει 4 εβομαδες
7 μηνες επι 4 εβδομαδες μας κανουν 28 εβδομαδες που δουλευε στο μαγαζι
με τουλαχιστον 3 βαρδιες καθε εβδομαδα (πολλες φορες και 4)
η Νικόλ εχει κανει περιπου 100 βαρδιες στο 104
σε αυτες τις 100 βαρδιες η κοπέλα στο συνολο εχει παει με.............
1200? 1300? 1400? 1500? 1600? 1700? 1800?
ουτε εγω ξερω αλλα ουτε και αυτη φανταζομαι
το να μου αντιπαραθετεις λοιπον σε αυτα τα 4ψηφια νουμερα 5? 10? αρνητικες κριτικες ?
ποσες ειναι τελος παντων ?
δεν μου λεει τιποτα και δεν μου αποδεικνηει κανενα μελανο σημειο ;)
απο κει και περα αν ανοιξω το κινητο μου στις επαφες εχω τηλ απο παρα πολλες κοπέλες
μεσα σε 5 λεπτα με 2-3 τηλ μπορω και στη Νικόλ να πω να μην κατεβει το βραδυ στο μαγαζι και στη θεση της να βαλω καποια αλλη
αυτη η αλλη ομως που θα κατεβει και θα μου πιασει μια βαρδια στο μαγαζι θα μπορεσει να φτασει τη Νικόλ?
εδω ειναι το θεμα?
αν μπορουσε να την ξεπερασει αντι να γραφω αυτο το ποστ ηδη θα ειχα κανει τα αναλογα τηλ
το προβλημα ειναι οτι η αλλη δεν θα φτασει τη Νικόλ και τελος του μηνα τις υποχρεωσεις του μαγαζιου ενοικεια ,τηλ,διαφιμιση,καθαρηστρια,ρευματα,χαρτικα ποιος θα τις πληρωσει?
πολλα φιλακια