Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

  • Αλίκη

    Ψήφοι: 31 8,6%
  • Αναστασία

    Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

    Ψήφοι: 69 19,1%
  • Αντριάνα

    Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

    Ψήφοι: 40 11,1%
  • Βέρα

    Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

    Ψήφοι: 43 11,9%
  • Κέλλυ

    Ψήφοι: 87 24,1%
  • Μπέτυ

    Ψήφοι: 39 10,8%
  • Νεφέλη

    Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

    Ψήφοι: 48 13,3%
  • Πωλίνα

    Ψήφοι: 27 7,5%
  • Τζούλι

    Ψήφοι: 33 9,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλησπέρα Μπου-Μπου. Διάβασα και εγώ την συγκεκριμένη κριτική. Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγραψε αφού προφανώς σε κάποια σημεία απο την μεριά του ο φίλος έχει ένα δίκιο. Μαλλον δεν τα βρίκανε. Αυτό όμως που το θεωρώ λάθος είναι το εξής σημείο:
Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος! Αποφάσισα να αυνανιστώ και να χύσω στα πέλματά της. Όταν έφτασε η ώρα να χύσω αυτή τραβήχτηκε λέγοντας "τι κάνεις; που χύνεις;". Ουσιαστικά έχυσα επάνω μου και λίγες σταγόνες έπεσαν στο πάτωμα. Τότε γυρνάει και με απίστευτα ξινισμένο ύφος μου λέει "δεν πιστεύω αυτό που έκανες! Έτσι κάνεις στο σπίτι σου; Τι θα γίνει αν όλοι χύνουν στο πάτωμα;" Δεν θέλησα να της απαντήσω γιατί δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί και γι'αυτό γράφω εδώ το σχόλιό μου για να προστατέψω τους συναδέλφους μου απ' αυτήν! Στο τέλος έφυγε ξινισμένη κοπανώντας και ελαφρά την πόρτα πίσω της

Λοιπόν εδώ ο φίλος είναι τελείως λάθος. Εχει ειπωθεί πολλές φορές και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τόπικ ή για το Φ104, οτι καλύτερα είναι να συννενοείται ο πελάτης με την κοπέλα για το συγκεκριμένο θέμα και όχι να προχωράει αυθαίρετα. Πολλές κοπέλες δεν θέλουν, νιώθουν άβολα ή φοβούνται για λόγους υγειηνής, οπότε καλύτερα είναι να τις ρωτάμε πρώτα.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
Λοιπόν όσον αφορά το θέμα που προέκυψε για την κριτική της Νικόλ, την κάλυψή της από την Άντζελα & το διάλογό της με το συναγωνιστή Παίχτουρα, έχω να πω τα εξής: Πρώτον, χωρίς να έχω πάρει ποτέ τη Νικόλ & χωρίς να έχω προφανώς κάποιο λόγο να έχω εμπάθεια μαζί της, αυτό που έχω να πω είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά της (το ίδιο ισχύει πιστεύω & για την Αλίνα). Προφανώς ισχύει ότι όλες οι κοπέλες έχουν θετικές & αρνητικές κριτικές για τη δουλειά τους όπως & το ότι δεν είναι δυνατόν να ταιριάζουν τα χνώτα της κάθε κοπέλας με όλους τους πελάτες όπως είχε πει παλιότερα & η Άντζελα, αλλά όταν δημοσιεύονται έστω & μισές θετικές - μισές αρνητικές κριτικές για μια κοπέλα, αυτό σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι κυκλοθυμική & ότι επηρεάζεται εύκολα η απόδοση στη δουλειά της απ' τη διάθεσή της. Γιατί υπάρχουν λογιών - λογιών κοπέλες σ' αυτήν τη δουλειά, υπάρχουν αυτές που δουλεύουν λες & γουστάρουν να πηδιούνται & είναι ιδιαίτερα φιλικές με τους πελάτες (το αν είναι δυνατόν ποτέ μια κοπέλα να γουστάρει αυτήν τη δουλειά μπορεί να μας το επιβεβαιώσει ή όχι η Άντζελα), υπάρχουν & οι άλλες που κάνουν με τρελό ζόρι ό,τι κάνουν, οπότε αυτές θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτες απ' ό,τι φαντάζομαι όταν έχουν τις στραβές τους για τον α ή β λόγο. Τώρα όσον αφορά τον Παίχτουρα & την κριτική που έκανε στην Άντζελα, εμείς που μπαίνουμε συχνά σ' αυτό το thread καταλαβαίνουμε ότι όντως αληθεύουν τα λεγόμενά του. Πραγματικά η Άντζελα απαντάει πολύ διπλωματικά, "πονηρά" ή με μια "δήθεν" αφέλεια σε ζητήματα που κάνουν "τζιζ", ειδικά σε κοινή θέα (γιατί πολλές φορές σε ορισμένα θέματα αν κάποιος της στείλει ένα pm απαντάει ΠΟΛΥ πιο ευθέως). Αυτό εμένα προσωπικά ώρες - ώρες μ' ενοχλεί, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς συναγωνιστές, σαν επιχειρηματίας που είναι ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. Πόσο μάλλον που ό,τι λέει το λέει σε κοινή θέα, σε ένα thread που διαβάζουν πολλοί & ίσως επηρεάζονται. Στο κάτω - κάτω δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να συμμετέχει ως ιδιοκτήτρια του studio στο ανάλογο thread & να απαντάει στη μαλακία του καθενός, δε φτάνει που το κάνει, να έχουμε & απαιτήσεις; Ήδη αυτό που κάνει δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ άλλη στο χώρο.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
Σωστη αλλα και διπλωματικη απαντηση μου εδωσες Αντζελα....σε καθε περιπτωση εκανες για Πολιτικος. :) :)

Προσυπογράφω  :rockon: :rockon: :rockon: Το έχω πει πολλάκις ότι αυτό που κάνει η Άντζελα είναι ΠΟΛΥ λίγο, είναι κοινωνική απαίτηση να προσφέρει πολύ περισσότερα βάσει των ικανοτήτων της. Κατ' αρχάς η αντίληψή της ξεφεύγει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το χώρο, ακόμη & Πανεπιστήμιο να είχε βγάλει δε θα είχε τέτοια αντίληψη :-)
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
αν μη τι αλλο αν δεν ηταν θα ειχε οχι 3 αλλα 2, 1 και μαλλον καμια βαρδια, για μενα το πιο ευκολο ειναι να την αντικαταστουσα με καποια αλλη, με καποια αλλη που ομως θα ειχε τη μιση κινηση που εχει η Νικόλ? οχι αυτο κανενας δεν θα το εκανε στη θεση μου οποτε αφου ειναι απ τις καλυτερες εμενα σαν μαγαζι και σαν επιχειρηση μου φτανει και μου παραφτανει
συγουρα καποιοι την δοκιμασαν και δεν τους αρεσε καποιοι αλλοι την δοκιμασαν τους αρεσε και εξακολουθουν να τη δοκιμαζουν αλλα αυτο συμβενει με ολες μας δεν συμβενει μονο στη Νικόλ :-

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Καλά τα λες ρε συ Άντζελα αλλά το ότι η "σούμα" βγαίνει με πρόσημο θετικό, δε σημαίνει ότι όντως η Νικόλ δεν έχει μελανά σημεία στη συμπεριφορά της. Ούτε το ότι είναι στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την πελατεία που "τραβάει" σημαίνει κάτι & αυτό γιατί είναι μια απ' τις πιο ωραίες κοπέλες του μαγαζιού οπότε αυτό όχι απλώς μπορεί να "ισοφαρίζει" σε γενικές γραμμές κάποια μελανά σημεία στη συμπεριφορά της, αλλά να την κάνει να έχει & ζήτηση. Και επιπλέον μπορείς κάλλιστα κι εσύ να είσαι δυσαρεστημένη απ' τη συμπεριφορά της σε κάποιους πελάτες αλλά επειδή είναι "κελεπούρι" για το μαγαζί σου να κάνεις τα στραβά μάτια & να συνεχίζεις να συνεργάζεσαι μαζί της, τα λέω καλά; Δε λέω ότι αναγκαστικά έτσι είναι όπως τα λέω, απλά λέω ότι υπάρχει κι αυτό το πιθανό σενάριο, ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι αρκετό το επιχείρημα το ότι συνεχίζεις & την έχεις στο 104 μετά βαΐων & κλάδων για να μας πείσει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά της ή τη διάθεσή της απέναντι σε ορισμένους πελάτες.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα Μπου-Μπου. Διάβασα και εγώ την συγκεκριμένη κριτική. Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγραψε αφού προφανώς σε κάποια σημεία απο την μεριά του ο φίλος έχει ένα δίκιο. Μαλλον δεν τα βρίκανε. Αυτό όμως που το θεωρώ λάθος είναι το εξής σημείο:
Λοιπόν εδώ ο φίλος είναι τελείως λάθος. Εχει ειπωθεί πολλές φορές και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τόπικ ή για το Φ104, οτι καλύτερα είναι να συννενοείται ο πελάτης με την κοπέλα για το συγκεκριμένο θέμα και όχι να προχωράει αυθαίρετα. Πολλές κοπέλες δεν θέλουν, νιώθουν άβολα ή φοβούνται για λόγους υγειηνής, οπότε καλύτερα είναι να τις ρωτάμε πρώτα.

ΜΕΓΑΛΟ το δίκιο σου συναγωνιστή Dawn σ' αυτό που λες & καλά έκανες & το ανέφερες. Έλεος πια με τους μαλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να έρθουν πρώτα σε συνεννόηση με την κοπέλα. Εγώ ας πούμε με το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή το πού θα τελειώσω, έχω τρελό φετίχ, αλλά επειδή ακριβώς έχω συναίσθηση ότι κάποιες κοπέλες μπορεί να έχουν πρόβλημα με το πού θα τελειώσεις γι' αυτό ακριβώς πάντα έρχομαι σε συνεννόηση μαζί τους, χώρια που έχω στείλει αμέτρητα pm στην Άντζελα για διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, ποιες κοπέλες δέχονται, ποιες όχι κ.λπ. Εντάξει, ξενερώνω λίγο όταν κάποια κοπέλα του studio δε δεχτεί, ίσως να έχω γίνει & πιεστικός με μερικές γι' αυτό το θέμα, αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να μην το επιθυμούν & οι πελάτες ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το συζητούν μαζί τους πριν κάνουν ό,τι κάνουν, και γι' αυτό, αλλά & για οποιοδήποτε φετιχιστικό θέμα που μπορεί να φέρνει σε δύσκολη θέση τις κοπέλες. Πάντως πέρα απ' αυτό νομίζω ότι ειδικά στο θέμα του αν μπορεί ο πελάτης να τελειώσει ελεύθερα (cob, cif, cim & τα συναφή) πρέπει να δωθεί περισσότερη βάση, ακόμα & στην παρουσίαση της κοπέλας απ' την εκάστοτε υπηρεσία αν είναι δυνατόν. Πρέπει να ξέρουμε αν μπορούμε να τελειώσουμε ελεύθερα ή όχι. Και αν τίθεται ζήτημα καθαριότητας, λύσεις υπάρχουν, ακόμη & να τελειώνουμε ελεύθερα στην ντουζιέρα αν χρειαστεί, νομίζω ότι είμαστε αρκετοί που "πάσχουμε" απ' το συγκεκριμένο φετίχ.
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8
Πρώτον, χωρίς να έχω πάρει ποτέ τη Νικόλ & χωρίς να έχω προφανώς κάποιο λόγο να έχω εμπάθεια μαζί της, αυτό που έχω να πω είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά της (το ίδιο ισχύει πιστεύω & για την Αλίνα). Προφανώς ισχύει ότι όλες οι κοπέλες έχουν θετικές & αρνητικές κριτικές για τη δουλειά τους όπως & το ότι δεν είναι δυνατόν να ταιριάζουν τα χνώτα της κάθε κοπέλας με όλους τους πελάτες όπως είχε πει παλιότερα & η Άντζελα, αλλά όταν δημοσιεύονται έστω & μισές θετικές - μισές αρνητικές κριτικές για μια κοπέλα, αυτό σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι κυκλοθυμική & ότι επηρεάζεται εύκολα η απόδοση στη δουλειά της απ' τη διάθεσή της.

ματια μου το συμπερασμα σου ειναι καθολα λογικο πλην ομως θεωρητικο καθοτι δεν εχεις προσωπικη αποψη για τις 2 κοπέλες (Νικολ-Αλινα)
για τη Νανα πχ που τη δοκιμασες προσφατα και ενθουσιαστηκες υπαρχουν αρνητικες κριτικες
για την Ευα που και αυτη σου αρεσε επισης
τωρα 2-3 αρνητικες κριτικες πανω
2-3 αρνητικες κριτικες κατω δεν λεει και τιποτα
οπως δεν λενε και τιποτα 2-3 θετικες κριτικες πανω ή 2-3 θετικες κριτικες κατω ;)

Τώρα όσον αφορά τον Παίχτουρα & την κριτική που έκανε στην Άντζελα, εμείς που μπαίνουμε συχνά σ' αυτό το thread καταλαβαίνουμε ότι όντως αληθεύουν τα λεγόμενά του. Πραγματικά η Άντζελα απαντάει πολύ διπλωματικά, "πονηρά" ή με μια "δήθεν" αφέλεια σε ζητήματα που κάνουν "τζιζ", ειδικά σε κοινή θέα (γιατί πολλές φορές σε ορισμένα θέματα αν κάποιος της στείλει ένα pm απαντάει ΠΟΛΥ πιο ευθέως). Αυτό εμένα προσωπικά ώρες - ώρες μ' ενοχλεί, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς συναγωνιστές, σαν επιχειρηματίας που είναι ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. Πόσο μάλλον που ό,τι λέει το λέει σε κοινή θέα, σε ένα thread που διαβάζουν πολλοί & ίσως επηρεάζονται. Στο κάτω - κάτω δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να συμμετέχει ως ιδιοκτήτρια του studio στο ανάλογο thread & να απαντάει στη μαλακία του καθενός, δε φτάνει που το κάνει, να έχουμε & απαιτήσεις; Ήδη αυτό που κάνει δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ άλλη στο χώρο.

ενταξυ μωρε τι να απαντησω ευθεως?
μπορω πχ να γραψω για το συγκεκριμενο περιστατικο με τη Νικόλ την πλευρα της κοπέλας και τι μου ειπε οτι εγινε με τον συγκεκριμενο πελατη απ τη μερια της ομως
και?
τι θα γινοτανε?
ειμουν μπροστα και τα ειδα ολα με τα ματια μου?
διαβασα μια κριτικη ακουσα και 10 λεπτα τη Νικόλ στο τηλ και εχω 2 διαφορετικες ιστοριες
γιατι να τραβηξω τοσο ενα θεμα στην ουσια ασημαντο?
στη τελικη το παιδι περασε δε περασε καλα στο μαγαζι δεν παυει να ειναι πελατης του μαγαζιου
με τη Νικόλ δε περασε καλα με καποια αλλη μπορει να περασει καλυτερα

Καλά τα λες ρε συ Άντζελα αλλά το ότι η "σούμα" βγαίνει με πρόσημο θετικό, δε σημαίνει ότι όντως η Νικόλ δεν έχει μελανά σημεία στη συμπεριφορά της. Ούτε το ότι είναι στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την πελατεία που "τραβάει" σημαίνει κάτι & αυτό γιατί είναι μια απ' τις πιο ωραίες κοπέλες του μαγαζιού οπότε αυτό όχι απλώς μπορεί να "ισοφαρίζει" σε γενικές γραμμές κάποια μελανά σημεία στη συμπεριφορά της, αλλά να την κάνει να έχει & ζήτηση. Και επιπλέον μπορείς κάλλιστα κι εσύ να είσαι δυσαρεστημένη απ' τη συμπεριφορά της σε κάποιους πελάτες αλλά επειδή είναι "κελεπούρι" για το μαγαζί σου να κάνεις τα στραβά μάτια & να συνεχίζεις να συνεργάζεσαι μαζί της, τα λέω καλά; Δε λέω ότι αναγκαστικά έτσι είναι όπως τα λέω, απλά λέω ότι υπάρχει κι αυτό το πιθανό σενάριο, ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι αρκετό το επιχείρημα το ότι συνεχίζεις & την έχεις στο 104 μετά βαΐων & κλάδων για να μας πείσει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά της ή τη διάθεσή της απέναντι σε ορισμένους πελάτες.

ρε μαναρι εγω πραγματικα δεν βλεπω κανενα μελανο σημειο
η Νικόλ δουλευει στο 104 απ τον Απριλιο
εχουμε και λεμε
Απριλιος,Μαιος,Ιουνιος,Ιουλιος,Αυγουστος,Σεμπτεμβριος,Οκτωβριος(ειμασταν κλειστα λογω ανακαινισης) Νοεμβριος,Δεκεμβριος,Ιανουαριος ειναι συνολο 9 εργασιμοι μηνες
αν εξαιρεσεις 15 μερες σε αυτο το διαστημα που ελειπε και καποιες βαρδιες που εχασε λογω αδιαθεσιας μας κανει ενα νουμερο κοντα στους 7 μηνες φουλ δουλειας
ο καθε μηνας εχει 4 εβομαδες
7 μηνες επι 4 εβδομαδες μας κανουν 28 εβδομαδες που δουλευε στο μαγαζι
με τουλαχιστον 3 βαρδιες καθε εβδομαδα (πολλες φορες και 4)
η Νικόλ εχει κανει περιπου 100 βαρδιες στο 104
σε αυτες τις 100 βαρδιες η κοπέλα στο συνολο εχει παει με.............
1200? 1300? 1400? 1500? 1600? 1700? 1800?
ουτε εγω ξερω αλλα ουτε και αυτη φανταζομαι :cheesy:
το να μου αντιπαραθετεις λοιπον σε αυτα τα 4ψηφια νουμερα 5? 10? αρνητικες κριτικες ?
ποσες ειναι τελος παντων ?
δεν μου λεει τιποτα και δεν μου αποδεικνηει κανενα μελανο σημειο ;)
απο κει και περα αν ανοιξω το κινητο μου στις επαφες εχω τηλ απο παρα πολλες κοπέλες
μεσα σε 5 λεπτα με 2-3 τηλ μπορω και στη Νικόλ να πω να μην κατεβει το βραδυ στο μαγαζι και στη θεση της να βαλω καποια αλλη
αυτη η αλλη ομως που θα κατεβει και θα μου πιασει μια βαρδια στο μαγαζι θα μπορεσει να φτασει τη Νικόλ?
εδω ειναι το θεμα?
αν μπορουσε να την ξεπερασει αντι να γραφω αυτο το ποστ ηδη θα ειχα κανει τα αναλογα τηλ
το προβλημα ειναι οτι η αλλη δεν θα φτασει τη Νικόλ και τελος του μηνα τις υποχρεωσεις του μαγαζιου ενοικεια ,τηλ,διαφιμιση,καθαρηστρια,ρευματα,χαρτικα ποιος θα τις πληρωσει?

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΜΕΓΑΛΟ το δίκιο σου συναγωνιστή Dawn σ' αυτό που λες & καλά έκανες & το ανέφερες. Έλεος πια με τους μαλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να έρθουν πρώτα σε συνεννόηση με την κοπέλα. Εγώ ας πούμε με το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή το πού θα τελειώσω, έχω τρελό φετίχ, αλλά επειδή ακριβώς έχω συναίσθηση ότι κάποιες κοπέλες μπορεί να έχουν πρόβλημα με το πού θα τελειώσεις γι' αυτό ακριβώς πάντα έρχομαι σε συνεννόηση μαζί τους, χώρια που έχω στείλει αμέτρητα pm στην Άντζελα για διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, ποιες κοπέλες δέχονται, ποιες όχι κ.λπ. Εντάξει, ξενερώνω λίγο όταν κάποια κοπέλα του studio δε δεχτεί, ίσως να έχω γίνει & πιεστικός με μερικές γι' αυτό το θέμα, αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να μην το επιθυμούν & οι πελάτες ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το συζητούν μαζί τους πριν κάνουν ό,τι κάνουν, και γι' αυτό, αλλά & για οποιοδήποτε φετιχιστικό θέμα που μπορεί να φέρνει σε δύσκολη θέση τις κοπέλες. Πάντως πέρα απ' αυτό νομίζω ότι ειδικά στο θέμα του αν μπορεί ο πελάτης να τελειώσει ελεύθερα (cob, cif, cim & τα συναφή) πρέπει να δωθεί περισσότερη βάση, ακόμα & στην παρουσίαση της κοπέλας απ' την εκάστοτε υπηρεσία αν είναι δυνατόν. Πρέπει να ξέρουμε αν μπορούμε να τελειώσουμε ελεύθερα ή όχι. Και αν τίθεται ζήτημα καθαριότητας, λύσεις υπάρχουν, ακόμη & να τελειώνουμε ελεύθερα στην ντουζιέρα αν χρειαστεί, νομίζω ότι είμαστε αρκετοί που "πάσχουμε" απ' το συγκεκριμένο φετίχ.

κοίτα, εδώ θα διαφωνήσω και ο λόγος είναι οτι για τέτοια θέματα (cob, cif, cim ή ακάποτη πίπα) απο την κοπέλα καλύτερα να υπάρχει προσωπική συννενόηση και όχι μέσω τρίτων. Και αυτό γιατι για μένα είναι λίγο ευαίσθητο θέμα και πολλές κοπέλες (οχι απαραίτητα του Φ104 αλλα γενικότερα) αφήνουνε πχ μόνο τους τακτικούς πελάτες τους που τους γνωρίζουν καλύτερα, ενώ αμα το διαφημίσει η Μπου-Μπου απο εδώ ή η υπερεσία στο σαλόνι μπορεί να το ζητήσει ο καθένας.

Και να συμπληρώσω κάτι στο θέμα των αρνητικών κριτικών. Πιστευω πως οι περισσότεροι έχουμε το συνήθειο να γράφουμε κριτικές για αρνητικές εμπειρίες παρά για θετικές. Και αυτό γιατι αφενώς μέν βγάζουμε το άχτι μας στην κοπέλα που δεν μας περιποιήθηκε, αφετέρου δε προειδοποιούμε τους άλλους συναθλητες ενώ τις θετικές πολλές φορές τις αφήνουμε. Εγώ εχω περάσει καλά με αρκετές κοπέλες (εντώς και εκτός Φ104) για τις οποίες δεν έγραψα κριτική αφού ήδη υπήρχαν μερικές πολύ καλές, οπότε δεν βρήκα λόγω γιατι να βάλω μία ακόμα, ενώ όποτε δεν περνάω καλά το γράφω.

Παρεπιπτόντως για την Νικόλ δεν ξέρω, αλλα με την Αλίνα πέρασα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!! :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
το να μου αντιπαραθετεις λοιπον σε αυτα τα 4ψηφια νουμερα 5? 10? αρνητικες κριτικες ?
ποσες ειναι τελος παντων ?
δεν μου λεει τιποτα και δεν μου αποδεικνηει κανενα μελανο σημειο ;)

Γλυκειά μου Άντζελα έχεις δίκιο που λες ότι πολλοί έχουν περάσει απ' τη Νικόλ, λίγοι όμως έχουν γράψει κριτικές, αλλά γενικότερα μιλώντας πιστεύω ότι το δείγμα των κριτικών που δημοσιεύονται είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό, δηλαδή πιστεύω ότι αν μαζέψεις τις θετικές & αρνητικές κριτικές για όλες τις κοπέλες, πάνω - κάτω θα βγάλεις μια αρκετά αντιπροσωπευτική εικόνα για την καθεμιά απ' αυτές. Επιπλέον, εσύ τουλάχιστον που σ' ενδιαφέρει για τη δουλειά σου νομίζω ότι πρέπει να το λαμβάνεις αρκετά υπ' όψιν σου, και αυτό γιατί άτομα που μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν κριτική πάει να πει ότι μάλλον είναι τακτικότεροι πελάτες, ή αν δεν είναι τουλάχιστον θεωρούν άξιο λόγου το να κριτικάρουν το μαγαζί σου & τις κοπέλες του, άρα είναι αρκετά αξιόπιστοι. Άσε που μπορούμε να επεκταθούμε & κοινωνικά, είναι άτομα που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει πολλά. Τέλος πάντων με συγχωρείς που επέμεινα λίγο περισσότερο στο θέμα της Νικόλ χωρίς καν να την έχω δοκιμάσει, ξέρεις ότι ό,τι λέω το λέω από καλή πρόθεση  :) Ούτως ή άλλως εγώ έχω μόνο θετικές εμπειρίες απ' το 104, ελάχιστα παράπονα έχω κατά καιρούς & αυτά ή είναι τυχαία ή είναι σε επουσιώδη ζητήματα, γι' αυτό & είμαι αρρωστάκι με το studio σου  :) Α & κάτι άλλο, αν μπορείς πες μου την άποψή σου σχετικά με το αν πρέπει να διευκρινίζονται απ' την υπηρεσία στο full πρόγραμμα οι "ελευθερίες" του πελάτη σε ορισμένα φετίχ όπως το αν μπορεί να τελειώσει ελεύθερα. Φιλάκια!
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
Και να συμπληρώσω κάτι στο θέμα των αρνητικών κριτικών. Πιστευω πως οι περισσότεροι έχουμε το συνήθειο να γράφουμε κριτικές για αρνητικές εμπειρίες παρά για θετικές. Και αυτό γιατι αφενώς μέν βγάζουμε το άχτι μας στην κοπέλα που δεν μας περιποιήθηκε, αφετέρου δε προειδοποιούμε τους άλλους συναθλητες ενώ τις θετικές πολλές φορές τις αφήνουμε. Εγώ εχω περάσει καλά με αρκετές κοπέλες (εντώς και εκτός Φ104) για τις οποίες δεν έγραψα κριτική αφού ήδη υπήρχαν μερικές πολύ καλές, οπότε δεν βρήκα λόγω γιατι να βάλω μία ακόμα, ενώ όποτε δεν περνάω καλά το γράφω.

Παρεπιπτόντως για την Νικόλ δεν ξέρω, αλλα με την Αλίνα πέρασα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!! :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Έχεις δίκιο συναγωνιστή είναι μία παράμετρος που δεν την είχα σκεφτεί αυτή! Εντάξει, προσωπικά γράφω κριτική είτε έχω περάσει καλά είτε όχι, όπως & πολλοί άλλοι, αλλά σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που γράφουν πιο πολλές αρνητικές παρά θετικές κριτικές.
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χρήσιμος ο διάλογος γιατί η όμορφη Boss κατέθεσε λίγο από τη γνώση της αλλά εκτιμώ πως το θέμα εξαντλήθηκε. Πάντα θα υπάρχουν πελάτες που δεν ταίριαξαν με κοπέλλα που άλλοι κόλλησαν, πάντα συνέβαινε, πάντα θα συμβαίνει.
 

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Μηνύματα
96
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και αρχισαμε να μιλαμε με αριθμους, "πωλήσεις" κλπ να πουμε καταρχην την πρωτη παραδοχη....statistics can lie!.

Ξεκινοντας απο αυτο, οι βαρδιες που εχει η Χ κοπέλα μηπως ειναι ποιο ευνοημενες απο πλευρας πολυκοσμιας?
Σε εναν μεσο ορο ακριβων προγραμματων ποσα εχει η κοπελα αυτη? πάνω ή κάτω απο τον μεσο ορο? Απο αυτο μπορεις να δεις 2 πραγματα και το εαν πανε να τα ακουμπησουν σε αυτην η απλα πανε για ξεπετα. Επισης αν εχει πολλα απλα προγραματα και οχι τα φουλ με ανεση χρονου, λογικο να εχει αριθμητικα πολλα ραντεβου αφου κρατανε πιο λιγο. Ενα επισης ενδιαφερον στατιστικο θα ηταν να κραταει η τσατσα τον αριθμο τον επισκεπτων, και το ποσοι απο αυτους τελικα γινοντε πελατες.
Μπορω να μιλαω ωρες για αυτα, αλλα σιγουρα οι πιο πολλοι μπηκανε να δουν καμια φωτογραφια απο τα ωραια κοριτσια του μαγαζιου και τωρα θα μου ριχνουν καντηλια :2funny:

ΥΓ. Ειμαι πολυ γκαντεμης, Ευα και Νικολ ειχα δοκιμασει και γουσταρα με 1.000 και φυγανε  >:( Με Μαρινα δεν υπηρχε χημεια, οπότε περιμενω την επομενη βαρδια σου....και αντε να μου κατσει να μπορω να ερθω :headbang:
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μιας και αρχισαμε να μιλαμε με αριθμους, "πωλήσεις" κλπ να πουμε καταρχην την πρωτη παραδοχη....statistics can lie!.

Ξεκινοντας απο αυτο, οι βαρδιες που εχει η Χ κοπέλα μηπως ειναι ποιο ευνοημενες απο πλευρας πολυκοσμιας?
Σε εναν μεσο ορο ακριβων προγραμματων ποσα εχει η κοπελα αυτη? πάνω ή κάτω απο τον μεσο ορο? Απο αυτο μπορεις να δεις 2 πραγματα και το εαν  :grin: :grin:πανε να τα ακουμπησουν σε αυτην η απλα πανε για ξεπετα. Επισης αν εχει πολλα απλα προγραματα και οχι τα φουλ με ανεση χρονου, λογικο να εχει αριθμητικα πολλα ραντεβου αφου κρατανε πιο λιγο. Ενα επισης ενδιαφερον στατιστικο θα ηταν να κραταει η τσατσα τον αριθμο τον επισκεπτων, και το ποσοι απο αυτους τελικα γινοντε πελατες.
Μπορω να μιλαω ωρες για αυτα, αλλα σιγουρα οι πιο πολλοι μπηκανε να δουν καμια φωτογραφια απο τα ωραια κοριτσια του μαγαζιου και τωρα θα μου ριχνουν καντηλια :2funny:

ΥΓ. Ειμαι πολυ γκαντεμης, Ευα και Νικολ ειχα δοκιμασει και γουσταρα με 1.000 και φυγανε  >:( Με Μαρινα δεν υπηρχε χημεια, οπότε περιμενω την επομενη βαρδια σου....και αντε να μου κατσει να μπορω να ερθω :headbang:



1.η Νικόλ πότε έφυγε;
2.Μετά από αυτά η όμορφη οφείλει να προσλάβει στατιστικόλογο, οικονομολόγο, λογιστή, εταιρεία δημοσκοπήσεων και εμένα για γραμματέα. :grin: :grin: :grin:
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Αντζελα οι απαντησεις σου ολες ηταν ικανοποιητικες και με το παραπανω..κανοντας πολλοι απο μας καταχρηση της ευγενειας σου...σταματα να συνεχιζεις να απαντας σε καποιους που καταναλωνουν μαζουτ στο μυαλο τους και δεν καταλαβαινουν τις τοσες αναλυσεις δυο μερες τωρα τουλαχιστον που ενας συναγωνιστης στραβογαμησε και την πληρωνουμε ολοι μας με το να διαβαζουμε εδω μεσα αν εχυσε κατω στο πατωμα??????? Ελεος πια.....Βαλε μας κουκλα μου καμια φωτο τωρα να μας καβλωσεις.......Θελω μια με τα οπισθια της Μαρινας!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.760
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Αντζελα οι απαντησεις σου ολες ηταν ικανοποιητικες και με το παραπανω..κανοντας πολλοι απο μας καταχρηση της ευγενειας σου...σταματα να συνεχιζεις να απαντας σε καποιους που καταναλωνουν μαζουτ στο μυαλο τους και δεν καταλαβαινουν τις τοσες αναλυσεις δυο μερες τωρα τουλαχιστον που ενας συναγωνιστης στραβογαμησε και την πληρωνουμε ολοι μας με το να διαβαζουμε εδω μεσα αν εχυσε κατω στο πατωμα??????? Ελεος πια.....Βαλε μας κουκλα μου καμια φωτο τωρα να μας καβλωσεις.......Θελω μια με τα οπισθια της Μαρινας!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άντζελα βάλε στο παιχτάκο κανά κωλαράκι να  :jerking:

πρόσεξε μη μας χύσεις μόνο  :cum:

Μετά τιμής Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.966
Πόντοι
5.015
Αντζελα οι απαντησεις σου ολες ηταν ικανοποιητικες και με το παραπανω..κανοντας πολλοι απο μας καταχρηση της ευγενειας σου...σταματα να συνεχιζεις να απαντας σε καποιους που καταναλωνουν μαζουτ στο μυαλο τους και δεν καταλαβαινουν τις τοσες αναλυσεις δυο μερες τωρα τουλαχιστον που ενας συναγωνιστης στραβογαμησε και την πληρωνουμε ολοι μας με το να διαβαζουμε εδω μεσα αν εχυσε κατω στο πατωμα??????? Ελεος πια.....Βαλε μας κουκλα μου καμια φωτο τωρα να μας καβλωσεις.......Θελω μια με τα οπισθια της Μαρινας!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παίχτουρα χαλάρωσε, ανοιχτό thread είναι ό,τι θέλουμε γράφουμε ειδικά ορισμένοι από εμάς που είμαστε τακτικοί επισκέπτες του, ελπίζω να μη "φωτογραφίζεις" εμένα & κάποιους άλλους ότι καταναλώνουμε μαζούτ...
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Άντζελα βάλε στο παιχτάκο κανά κωλαράκι να  :jerking:

πρόσεξε μη μας χύσεις μόνο  :cum:

Μετά τιμής Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ
 Συμφωνα με το θρεντ που εχεις ανοιξει..''εχω ρεψει στην μαλακια''.....εσυ θα βαζεις στα σχολια σου...Μετα τιμης ο Μαλακας.
 

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.760
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Παίχτουρα χαλάρωσε, ανοιχτό thread είναι ό,τι θέλουμε γράφουμε ειδικά ορισμένοι από εμάς που είμαστε τακτικοί επισκέπτες του, ελπίζω να μη "φωτογραφίζεις" εμένα & κάποιους άλλους ότι καταναλώνουμε μαζούτ...
 Υπαρχει μια παροιμια που λεει οποιος εχει την μυγα..μυγιαζεται..Σε καθε περιπτωση για να μην ζοριζεσαι δεν φωτογραφιζα εσενα και κανεναν συγκεκριμενα.Οσον αφορα για τους πελατες...υπαρχουν κι αλλοι που ειναι πελατες του μαγαζιου....αλλα δεν κανουν καταχρηση της ευγενειας που εχει η Αντζελα... να απανταει σε ολους και να μην αφηνει να πεσει τιποτα κατω...Διαβαζε μικρε στο μελλον πως γραφω και μην εκτειθεσαι ευκολα.
:dancing: :dancing: :dancing: όχι εκεί θα βάζω

μετά τιμής ο Μαλακοπαίχτουρας :bigdick:
  Καραγκιοζακο...μην το γαμησουμε το θρεντ αυτο...δειξε σεβασμο στη Αντζελα τουλαχιστον.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom