Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δηλ τωρα επειδη ειναι και προσφατο το παιδι που εγραψε τωρα κριτικη με τιτλο Νικολ-Θεα στο αλλο μαγαζι που δουλευει η κοπέλα ειναι λαθος?
και το συγκεκριμενο παιδι ουτε καν εχει ερθει στο 104 και 12 κριτικες σε αλλα μαγαζια εχει
απλα του αρεσε και περασε τελεια μαζι της
το αλλο παιδι δεν του αρεσε η κοπέλα και εγραψε τα χειροτερα
και ομως ειναι η ιδια ακριβος κοπέλα
απλα ολα ειναι υποκειμενικα και δεν χρειαζετε να δινουμε τοσο μεγαλη σημασια στις προσωπικες αποψεις του καθενος ;)
κοιταξε μωρε δε μπορει η υπηρεσια στο σαλονι να λεει τοσα πραγματα
ηδη το <<ποιημα>> που λενε με το προγραμμα ειναι πολυ μεγαλο
απο την αλλη η καθε κοπέλα εχει το δικο της στυλ και μοτιβο και συγουρα θα γινουν μπερδεματα
το καλυτερο πιστευω ειναι καποιος αν θελει κατι να ρωτησει την υπηρεσια ή την κοπέλα στην αρχη
ματια μου ολα αυτα (και ακομα περισσοτερα) τα υπολογιζω και τα παρακολουθω σε ημερησια και μηνιαια βαση και βαση αυτων λειτουργω και προγραμματιζω το μελλον ;)
αν μη τι αλλο το ιστορικο του μαγαζιου και των βαρδιων ειναι το πιο εγκυρο και χρησιμο εργαλειο στα χερια μου για ασφαλη συμπερασματα ;)
πολλα φιλακια
και το συγκεκριμενο παιδι ουτε καν εχει ερθει στο 104 και 12 κριτικες σε αλλα μαγαζια εχει
απλα του αρεσε και περασε τελεια μαζι της
το αλλο παιδι δεν του αρεσε η κοπέλα και εγραψε τα χειροτερα
και ομως ειναι η ιδια ακριβος κοπέλα
απλα ολα ειναι υποκειμενικα και δεν χρειαζετε να δινουμε τοσο μεγαλη σημασια στις προσωπικες αποψεις του καθενος ;)
Α & κάτι άλλο, αν μπορείς πες μου την άποψή σου σχετικά με το αν πρέπει να διευκρινίζονται απ' την υπηρεσία στο full πρόγραμμα οι "ελευθερίες" του πελάτη σε ορισμένα φετίχ όπως το αν μπορεί να τελειώσει ελεύθερα. Φιλάκια!
κοιταξε μωρε δε μπορει η υπηρεσια στο σαλονι να λεει τοσα πραγματα
ηδη το <<ποιημα>> που λενε με το προγραμμα ειναι πολυ μεγαλο
απο την αλλη η καθε κοπέλα εχει το δικο της στυλ και μοτιβο και συγουρα θα γινουν μπερδεματα
το καλυτερο πιστευω ειναι καποιος αν θελει κατι να ρωτησει την υπηρεσια ή την κοπέλα στην αρχη
Μιας και αρχισαμε να μιλαμε με αριθμους, "πωλήσεις" κλπ να πουμε καταρχην την πρωτη παραδοχη....statistics can lie!.
Ξεκινοντας απο αυτο, οι βαρδιες που εχει η Χ κοπέλα μηπως ειναι ποιο ευνοημενες απο πλευρας πολυκοσμιας?
Σε εναν μεσο ορο ακριβων προγραμματων ποσα εχει η κοπελα αυτη? πάνω ή κάτω απο τον μεσο ορο? Απο αυτο μπορεις να δεις 2 πραγματα και το εαν πανε να τα ακουμπησουν σε αυτην η απλα πανε για ξεπετα. Επισης αν εχει πολλα απλα προγραματα και οχι τα φουλ με ανεση χρονου, λογικο να εχει αριθμητικα πολλα ραντεβου αφου κρατανε πιο λιγο. Ενα επισης ενδιαφερον στατιστικο θα ηταν να κραταει η τσατσα τον αριθμο τον επισκεπτων, και το ποσοι απο αυτους τελικα γινοντε πελατες.
Μπορω να μιλαω ωρες για αυτα, αλλα σιγουρα οι πιο πολλοι μπηκανε να δουν καμια φωτογραφια απο τα ωραια κοριτσια του μαγαζιου και τωρα θα μου ριχνουν καντηλια
ματια μου ολα αυτα (και ακομα περισσοτερα) τα υπολογιζω και τα παρακολουθω σε ημερησια και μηνιαια βαση και βαση αυτων λειτουργω και προγραμματιζω το μελλον ;)
αν μη τι αλλο το ιστορικο του μαγαζιου και των βαρδιων ειναι το πιο εγκυρο και χρησιμο εργαλειο στα χερια μου για ασφαλη συμπερασματα ;)
;).Βαλε μας κουκλα μου καμια φωτο τωρα να μας καβλωσεις.......Θελω μια με τα οπισθια της Μαρινας!!
πολλα φιλακια