για σου και για σένα,μωρό μου!τι κανεις! έχει βεβέ όχι μονο ένα
:-*
θελώ και εγώ φιλάκι!!!
[size=12pt]
θέλω! [/size]
[size=16pt]θέλω! [/size]
[size=18pt]θέλω![/size]
για σου και για σένα,μωρό μου!τι κανεις! έχει βεβέ όχι μονο ένα
:-*
θελώ και εγώ φιλάκι!!!
[size=12pt]
θέλω! [/size]
[size=16pt]θέλω! [/size]
[size=18pt]θέλω![/size]
Εισαι το πιο γλυκο κοριτσι του κοσμου.................μουναρος λεμε.........μακραν η πρωτη γκομενα...........
kisses and for you DAWN :-*
κατεβαινω απο σαλονικα μονο για να τα επξεργαστω και απο κοντα.. φιλακια πολλα
Κοριτσαρα μου.... φταιω εγω τωρα να σε τιμωρησω και να ελθω απο αυριο σε ολες τις βαρδιες σου???? μην μου γραφεις οχι μονο ενα και με στελνεις αδιαβαστο!!!! Εισαι το νουμερο(1) ενα , κοριτσι σε ολα τα στουντιο της Αθηνας, με διαφορα........εισαι Μουναρος και θεα.....πες της Αντζελας να σε βαλει νυχτερινη σημερα για να μην χανουμε πολυτιμο χρονο...εισαι καταπληκτικη στα παντα σου και ο Παιχτουρας ειναι ταπεινος θαυμαστης σου.Να εισαι παντα καλα και να προσφερεις σε ολους τους σωστους ανθρωπους, τις πολυτιμες υπηρεσιες σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Με θυμασαι ποιος ειμαι?
Kαλησπέρα
σε olus.Sas εγχαριστο που γράφετε τόσο πολύ ia εμενα.Oπως λένε κακή διαφήμιση δεν ιπαρηονε. Ia εξέτασης μπορείτε ναρτιτε στην kate βάρδια που έχω στο μαγαζί μας
στην εβδομάδα ιπαρηονε 7,μέρες,εγώ έχω 5 βάρδιες kate εβδομάδα,οποτε νομίζω τα προλάβετε όλη,δηλαδή αντί που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το τέμα.Τις παλιές κριτικές ia το στητός μου δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε,άντο ήτανε prin.ala ήτανε πολύ νωρίς να τα ξαναφτιάξουνε.Δεν πειράζει το τέμα είναι τώρα πως είναι.
Σας περιμένω!
Που ειναι αυτες οι γυναικες ρε πουστη...που ειναι
Παιχτουρα,κοροιδευεις τον εαυτο σου ε?
Καλη φαση
E τοτε νομιζω οτι αξιζει να το δουμε γυμνο και απο εδω .. τι λες ?τιποτα μωρε απλα σε καποιους δεν αρεσε παλια το στηθος της Μαρινας οπως φαινοταν βεβαια στις φωτογραφιες και οχι οπως ηταν στη πραγματικοτητα, η κοπέλα βεβαια στις διακοπές των χριστουγεννων το διορθωσε και τωρα εχει φτιαξει ενα ζευγαρι super στηθη ;)
πολλα φιλακια
E τοτε νομιζω οτι αξιζει να το δουμε γυμνο και απο εδω .. τι λες ?
FILIS 104
Πού ξέρεις, μπέκερ, μπορεί ο παίχτουρας να εμφανίζεται με μπλουζάκι "Παίχτουρας". Μην το θεωρείς απίθανο!
γειασου ,ματια μου! Ευχάριστο πολύ ia όληα που έκανες και κανεις ia μας!
kisses
Ρε παιδια να πω την αποψη μου.
Στο συγκεκριμενο στουντιο οπου εχουν πεσει πολλα λεφτα
μου φαινεται καπως λογικο να δινεις 100 ευρω για ενα πληρες προγραμμα.
Ομως αυτη τη περιοδο που ο κοσμος δεν εχει φραγκο δεν ειναι υπερβολικο να
χρειαζεται να δωσεις 100 ευρω σε ενα πορνειο που δεν ειναι σαν της Αντζελας,
και τα κοριτσια κοιτανε να σε ξεπεταξουν?
Εγω προσωπικα επισκευτηκα τη Νικολ προ αρκετων μηνων (πριν την ανακαινιση)
οπου εδωσα 90 ευρω για πρωκτικο. Καλη εμπειρια αλλα πολλα τα λεφτα.
Παντως η Αντζελα φαινεται πολλη σοβαρη επαγγελματιας και μπραβο της.
Φαινεται να σεβεται τον πελατη.