Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν έχω να μιλήσω για τον εαυτό μου την ίδια διάθεση να επισκεφθώ το στούντιο δεν ξέρω μάλλον φταίει η περιποιησή σου,την οποία δεν μπορώ να βρώ σε άλλη κοπέλα του στούντιο :( :(

α τωρα με κολακαυεις ματια μου και με χτυπας στο ευαισθητο σημειο μου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ειδικα χθες πολλα studio και μπουρδελα σε ολη την Αθηνα ηταν κλειστα.

Αυτες τις ημερες υπαρχει μια εξαρση απο την αστυνομια για συχνοτερες "εφοδους".

Λογικο ειναι τα μαγαζια να προφυλάσσονται.
Στις 20/1 θα γινει κατι σαν "διαβημα" των εκδιδομενων κοριτσιων στο Αρμοδιο Υπουργειο, για να εκθεσουν τα προβληματα τους και να δωθει τελος σε αυτη την φαρσοκωμωδια που χρονια επικρατει.

Για τον λογο αυτο στις 20/1 τα περισσοτερα μαγαζια θα ειναι κλειστα.

Σιγουρα η Αντζελα ξερει καλυτερα απο εμενα και την παρακαλω να διορθωσει τις οποιες ανακριβιες μου.

μια χαρα τα λες μωρο ;)
εφοδοι της αστυνομιας βεβαια ανεκαθεν υπηρχαν
απλα τωρα γινοντε παρουσια εισαγγελεα που περα του οτι παρουσια τους δεν υπαρχει θεμα ασυλου και μπορει η αστυνομια να σου σπασει την πορτα (η δικια μας μας στοιχησε 1000ε τωρα στην ανακαινιση και το τελαυταιο που θα θελαμε ηταν να μας τη σπασουν) ο εισαγγελεας σαν αριστος γνωστης νομικων μπορει να σου φτιαξει ενα δικογραφο οχι σαν αυτα που σου φτιαχνει η αστυνομια αλλα να ειναι τοσο βαρυ που την αλλη μερα στο δικαστηριο ναι μεν η κοπέλα και η υπηρεσια αν εχουν τα χαρτια τους να αθωοθουνε αλλα το μαγαζι και ειδικοτερα η ιδιοκτητρια του να παρει ποινη :-
αυτα να τα βλέπουν αυτοι και αυτες που πιστεψαν οτι με την αλλαγη της κυβερνησης τα πραγματα θα ειναι πιο ηπια και προοδευτικα για εμας, και αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω ειναι απο τι στιγμη που το κρατος δεν ασχολειτε καθολου με την παραπορνεια γιατι δειχνει τοσο μενος στην νομιμη πορνεια :idiot:
απο τη στιγμη που οι αρχες εκδιδουν συνεχεια χαρακτηρισμους και αδειες επαγγελματος ιεροδουλων θα πρεπει να προβλέψουν οτι αυτες οι ιερδουλες καπου πρεπει να δουλεψουν και οσο εχουν την συντριπτικη πληοψεια των οικων ανοχης σε καθεστως ημινομιμοτητας και ημιπαρανομιας χωρις να δινουν στους οικους αδειες εγκαταστασης αυτα τα πραγματα θα συμβενουν :-

Σημερα Σαββατο

τωρα η Σουζάνα :smitten:

το απογευμα η Μαρίνα :smitten:

το βραδυ η Νικόλ :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
α τωρα με κολακαυεις ματια μου και με χτυπας στο ευαισθητο σημειο μου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

[/b]

Δεν είμαι κόλακας ούτε έχω τέτοια πρόθεση άλλωστε σου έχω δείξει ποιος είμαι,δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια ;) ;)

Απλά αποτυπώνω στα μνματα μου την πραγματικότητα την οποία έχω ζήσει στις συναντήσεις μας :sunglasses: :sunglasses:

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
..... και αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω ειναι απο τι στιγμη που το κρατος δεν ασχολειτε καθολου με την παραπορνεια γιατι δειχνει τοσο μενος στην νομιμη πορνεια :idiot:

Η απάντηση είναι απλή . Ο ευκολος και μη κουραστικός στόχος !

Οπως ακριβώς συμβαινει χρονια τώρα με τη φοροδιαφυγή.
Τη πληρώνουν εκεινοι που δε μπορούν να ξεφύγουν  :fuck2: και τα μεγάλα πορτοφόλια είναι μια χαρά .  :bounce-glasses:

Τι ειχες Γιαννη τι είχα πάντα.....

Αλλά αυτό ανήκει σε άλλο topic

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
:smitten:

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
απο ποδοκατασταση τι παιζει......?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
  Καλησπερα και απο μενα αν με θυμασαι πριν πεντε μερες τα ειπαμε.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

γειά σου Μαρίνα!!Τι κάνεις?Εσύ είσαι στη φωτό που έχεις?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

καλημέρα ωραία κυρία ή να λέω κυρίες, τώρα που είστε δυό;
καλημέρα  κύριοι.
για να σας καλεί το κορίτσι να περάστε όλοι μαζί ένα υπέροχο βράδυ κάποια γιορτή θα είναι...να κάνετε ολονυχτία;
όσοι πάτε, επίσκεψη σε σπίτι  πάτε, μην πάτε με άδεια χέρια, πηγαίνετε με ένα γλυκό, ένα λελουδικό ίσως.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γειά σου Μαρίνα!!Τι κάνεις?Εσύ είσαι στη φωτό που έχεις?

η ιδια ειναι μωρο ;)

καλημέρα ωραία κυρία ή να λέω κυρίες, τώρα που είστε δυό;
καλημέρα  κύριοι.
για να σας καλεί το κορίτσι να περάστε όλοι μαζί ένα υπέροχο βράδυ κάποια γιορτή θα είναι...να κάνετε ολονυχτία;
όσοι πάτε, επίσκεψη σε σπίτι  πάτε, μην πάτε με άδεια χέρια, πηγαίνετε με ένα γλυκό, ένα λελουδικό ίσως.

καλημερα μαναρακι :cheesy: :-* :-* :-*

Σημερα Κυριακη

τωρα η Ευα :smitten:

το απογευμα η Σουζανα :smitten:

το βραδυ η Σοφία :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
η ιδια ειναι μωρο ;)

καλημερα μαναρακι :cheesy: :-* :-* :-*

τότες...δύναμαι να ειπώ ωραία κορασίδα, ποιοτική σαν την αφεντικίνα, (ίσως θα πρέπει να ακηθεί κριτική  :s&m_1: στον πλαστικό για το στήθος που έκανε, αλλά αυτό, αν θέλει, διορθώνεται.)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τότες...δύναμαι να ειπώ ωραία κορασίδα, ποιοτική σαν την αφεντικίνα, (ίσως θα πρέπει να ακηθεί κριτική  :s&m_1: στον πλαστικό για το στήθος που έκανε, αλλά αυτό, αν θέλει, διορθώνεται.)

διορθωθηκε βρε στην αδεια των χριστουγεννων ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
διορθωθηκε βρε στην αδεια των χριστουγεννων ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τότε ανακαλώ, πρόκειται, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών, για πολύ ωραίο κορίτσι, ας με συγχωρέσει για τις κουβέντες μου για το στήθος της.
μου φαίνεται όμως ότι μια μελέτη από κοντά θα έδινε καλύτερα αποτελέσματα, αλλιώς είναι να σου λένε και αλλιώς είναι να το πιάσεις, να το κοιτάξεις από πάνω, από κάτω, απ΄το πλάι, να κάνεις μιά πιό ενδελεχή έρευνα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τότε ανακαλώ, πρόκειται, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών, για πολύ ωραίο κορίτσι, ας με συγχωρέσει για τις κουβέντες μου για το στήθος της.
μου φαίνεται όμως ότι μια μελέτη από κοντά θα έδινε καλύτερα αποτελέσματα, αλλιώς είναι να σου λένε και αλλιώς είναι να το πιάσεις, να το κοιτάξεις από πάνω, από κάτω, απ΄το πλάι, να κάνεις μιά πιό ενδελεχή έρευνα.
Τυγχανω αυτοπτης μαρτυς του στηθους της Μαρινας και επιβεβαιωνω οτι φαινεται αρκετα φυσικο εαν και με προσθηκες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαφως και προσωπικη αυτοψια απο μερους σου, θα αποδεικνυε του λογου το αληθες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom