gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ή μαρινα;τεσπα θα παω ετσι κι αλλιως παιχτουρα...το πρωι δεν σε πηρα γιατι φανταστηκα θα σουν κουρασμενος....ψησου...ψησου..
ή μαρινα;τεσπα θα παω ετσι κι αλλιως παιχτουρα...το πρωι δεν σε πηρα γιατι φανταστηκα θα σουν κουρασμενος....ψησου...ψησου..
Δεν έχω να μιλήσω για τον εαυτό μου την ίδια διάθεση να επισκεφθώ το στούντιο δεν ξέρω μάλλον φταίει η περιποιησή σου,την οποία δεν μπορώ να βρώ σε άλλη κοπέλα του στούντιο
Ειδικα χθες πολλα studio και μπουρδελα σε ολη την Αθηνα ηταν κλειστα.
Αυτες τις ημερες υπαρχει μια εξαρση απο την αστυνομια για συχνοτερες "εφοδους".
Λογικο ειναι τα μαγαζια να προφυλάσσονται.
Στις 20/1 θα γινει κατι σαν "διαβημα" των εκδιδομενων κοριτσιων στο Αρμοδιο Υπουργειο, για να εκθεσουν τα προβληματα τους και να δωθει τελος σε αυτη την φαρσοκωμωδια που χρονια επικρατει.
Για τον λογο αυτο στις 20/1 τα περισσοτερα μαγαζια θα ειναι κλειστα.
Σιγουρα η Αντζελα ξερει καλυτερα απο εμενα και την παρακαλω να διορθωσει τις οποιες ανακριβιες μου.
Οποτε θελεις παρε με τηλεφωνο,φιλε.ή μαρινα;τεσπα θα παω ετσι κι αλλιως παιχτουρα...το πρωι δεν σε πηρα γιατι φανταστηκα θα σουν κουρασμενος....
α τωρα με κολακαυεις ματια μου και με χτυπας στο ευαισθητο σημειο μου
πολλα φιλακια
[/b]
..... και αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω ειναι απο τι στιγμη που το κρατος δεν ασχολειτε καθολου με την παραπορνεια γιατι δειχνει τοσο μενος στην νομιμη πορνεια
Με καβλωσαν.
απο ποδοκατασταση τι παιζει......?καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
Καλησπερα και απο μενα αν με θυμασαι πριν πεντε μερες τα ειπαμε.καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
καλησπέρα σε όλους.καλά είσαστε.συγγνώμη που δεν σας έγραψα τόσο καιρό αλλα είχα τεχνικό πρόβλημα με το internet.sas περιμένω "δεντερα" νύχτα να σας δω από κοντά και να περάσουμε ένα υπέροχο βραδυ μαζί.
γειά σου Μαρίνα!!Τι κάνεις?Εσύ είσαι στη φωτό που έχεις?
καλημέρα ωραία κυρία ή να λέω κυρίες, τώρα που είστε δυό;
καλημέρα κύριοι.
για να σας καλεί το κορίτσι να περάστε όλοι μαζί ένα υπέροχο βράδυ κάποια γιορτή θα είναι...να κάνετε ολονυχτία;
όσοι πάτε, επίσκεψη σε σπίτι πάτε, μην πάτε με άδεια χέρια, πηγαίνετε με ένα γλυκό, ένα λελουδικό ίσως.
η ιδια ειναι μωρο ;)
καλημερα μαναρακι :-* :-* :-*
τότες...δύναμαι να ειπώ ωραία κορασίδα, ποιοτική σαν την αφεντικίνα, (ίσως θα πρέπει να ακηθεί κριτική στον πλαστικό για το στήθος που έκανε, αλλά αυτό, αν θέλει, διορθώνεται.)
διορθωθηκε βρε στην αδεια των χριστουγεννων ;)
πολλα φιλακια
Τυγχανω αυτοπτης μαρτυς του στηθους της Μαρινας και επιβεβαιωνω οτι φαινεται αρκετα φυσικο εαν και με προσθηκες.τότε ανακαλώ, πρόκειται, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών, για πολύ ωραίο κορίτσι, ας με συγχωρέσει για τις κουβέντες μου για το στήθος της.
μου φαίνεται όμως ότι μια μελέτη από κοντά θα έδινε καλύτερα αποτελέσματα, αλλιώς είναι να σου λένε και αλλιώς είναι να το πιάσεις, να το κοιτάξεις από πάνω, από κάτω, απ΄το πλάι, να κάνεις μιά πιό ενδελεχή έρευνα.
βαλε καμια foto να δουμε ;) μη ντρεπεσεκαλημέρα και από εμενα σε όλους
καλημέρα και από εμενα σε όλους