Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Απορια: Η Μαρίνα ή η Σοφία εχει πιο πλούσιο στήθος;
Απορια: Η Μαρίνα ή η Σοφία εχει πιο πλούσιο στήθος;
Eπέλεξε κατα τη γνώμη μου ανάμεσα σε Σοφία και Εύα.Την Μαρίνα δεν την έχω πάρει και δεν έχω άποψη.έλα ομως που εγώ θέλω το πιο μεγάλο; κάποιος που να έχει δει και τις 2?
περιπου το ιδιο ειναι μωρο ;)
Μια αλλαγη στο αποψινο μας προγραμμα
το βραδυ στη θεση της Σοφιας η Σουζάνα
πολλα φιλακια
Καλημέρα
Περασα χθες βράδυ γυρω στις 10.30 και το studio ήτνα κλειστό. Οποως και αρκτετά άλλα μαγαζιά .
Ξρερει κανεις τι παίζει ?
καλημέρα ωραία κυρία, καλημέρα κύριοι.
καλημέρα σε όλους!!!
Καλησπέρα όμορφη
Αισθητή η απουσία σου με αποτέλεσμα να έχουμε αποδιοργανωθεί πλήρως > >
καλημερα μωρο
ανοιχτα ειμασταν κουκλί η Μαρινα δουλευε εκεινη την ωρα, χτυπησες το κουδουνι?
εκτος κι αν περασες λιγο πιο μετα που ηταν η αλλαγη απ τις 2 κοπέλες
καλημερα μαναρακια
πολλα φιλακια
καλημερα κουκλί
γιατι βρε , μια χαρα οργανωμενους σας βρισκω
πολλα φιλακια
Sorry Που επιμένω πέρασα γύρω στις 22.00 αλλά όλα ηταν θεοσκότεινα , η ταμπέλα σβηστή και δεν χτηπησα το κουδούνι γιατι νομιζα οτι κατι είχε γινει λογω του οτι τα περισσότερα (μη πω όλα studio) ηταν κλειστά...!
Anyway θα προσπαθήσω πάλι την σύντομα
Να είσαι πάντα καλά
Ειδικα χθες πολλα studio και μπουρδελα σε ολη την Αθηνα ηταν κλειστα.Καλημέρα
Περασα χθες βράδυ γυρω στις 10.30 και το studio ήτνα κλειστό. Οποως και αρκτετά άλλα μαγαζιά .
Ξρερει κανεις τι παίζει ?
Τι μαλακιες ειναι αυτες???Ενοχλουνται απο τα ιδρυματα... και δεν ενοχλουνται απο τις χιλιαδες ανωνυμες αγγελιες που ειναι στις εφημεριδες και στο Internet????Αν θελουν να κανουν καθαρση να ξεκινησουν απο εκει πρωτα και να αφησουν τις εργαζομενες στα ιδρυματα που οι περισσοτερες ειναι νομιμες απο ολες τις αποψεις.Αλλα το εργο των εντυπωσεων δυστυχως το εχουμε ξαναδει και στο παρελθον.Ειδικα χθες πολλα studio και μπουρδελα σε ολη την Αθηνα ηταν κλειστα.
Αυτες τις ημερες υπαρχει μια εξαρση απο την αστυνομια για συχνοτερες "εφοδους".
Λογικο ειναι τα μαγαζια να προφυλάσσονται.
Στις 20/1 θα γινει κατι σαν "διαβημα" των εκδιδομενων κοριτσιων στο Αρμοδιο Υπουργειο, για να εκθεσουν τα προβληματα τους και να δωθει τελος σε αυτη την φαρσοκωμωδια που χρονια επικρατει.
Για τον λογο αυτο στις 20/1 τα περισσοτερα μαγαζια θα ειναι κλειστα.
Σιγουρα η Αντζελα ξερει καλυτερα απο εμενα και την παρακαλω να διορθωσει τις οποιες ανακριβιες μου.
ψησου...ψησου..ψηνομαι για νικολ το απογευμα...αυτην δεν θα ναι;