αντζελα θελουμε φωτογραφιες πολλες με τα ποδαρακια σου...το ζηταει ο λαος σου!!!! πολλα φιλακια!!! :-* :-* :-*βαλε καμια foto να δουμε ;) μη ντρεπεσε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
αντζελα θελουμε φωτογραφιες πολλες με τα ποδαρακια σου...το ζηταει ο λαος σου!!!! πολλα φιλακια!!! :-* :-* :-*
Ρε παιδια ελεος δηλαδη....
Αφου μπορειτε να πατε εκει και να τις χαρειτε, τι ζητατε φωτο
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Τυγχανω αυτοπτης μαρτυς του στηθους της Μαρινας και επιβεβαιωνω οτι φαινεται αρκετα φυσικο εαν και με προσθηκες.
Σαφως και προσωπικη αυτοψια απο μερους σου, θα αποδεικνυε του λογου το αληθες.
Δεν γίνεται έτσι...μιά τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εσένα και μένα μπορεί και πρέπει να εξετάσει το θέμα, για το αδιάβλητο της υπόθεσης θα εξεταστούν σαν μάρτυρες και άλλα κορίτσια και βεβαίως θα γίνουν και οι αναγκαίες συγκρίσεις διά της ψηλαφίσεως στα πειστήρια. Το πόρισμα, μετά τις απαιτούμενες αναβολές, θα εκδοθεί ταχιά.
τέλεια είναι!!!
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Kαλησπέρα
σε olus.Sas εγχαριστο που γράφετε τόσο πολύ ia εμενα.Oπως λένε κακή διαφήμιση δεν ιπαρηονε. Ia εξέτασης μπορείτε ναρτιτε στην kate βάρδια που έχω στο μαγαζί μας
στην εβδομάδα ιπαρηονε 7,μέρες,εγώ έχω 5 βάρδιες kate εβδομάδα,οποτε νομίζω τα προλάβετε όλη,δηλαδή αντί που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το τέμα.Τις παλιές κριτικές ia το στητός μου δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε,άντο ήτανε prin.ala ήτανε πολύ νωρίς να τα ξαναφτιάξουνε.Δεν πειράζει το τέμα είναι τώρα πως είναι.
Σας περιμένω!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συμφωνω και επαυξανω.Δεν γίνεται έτσι...μιά τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εσένα και μένα μπορεί και πρέπει να εξετάσει το θέμα, για το αδιάβλητο της υπόθεσης θα εξεταστούν σαν μάρτυρες και άλλα κορίτσια και βεβαίως θα γίνουν και οι αναγκαίες συγκρίσεις διά της ψηλαφίσεως στα πειστήρια. Το πόρισμα, μετά τις απαιτούμενες αναβολές, θα εκδοθεί ταχιά.
Μονο πες μου: Πιο προτεινεις να ειναι το τριτο μελος της τριμελους επιτροπης?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μολις ειδα στο προγραμμα της επομενης εβδομαδας οτι επιστρεφει η Νανα.
Προκειται για την γνωστη κοπελα απο την Ταυλανδη ή για καποιοα συνονυμια?
Nαι η Νανα απ την Ταυλανδη ειναι ;)
Kαλησπέρα
σε olus.Sas εγχαριστο που γράφετε τόσο πολύ ia εμενα.Oπως λένε κακή διαφήμιση δεν ιπαρηονε. Ia εξέτασης μπορείτε ναρτιτε στην kate βάρδια που έχω στο μαγαζί μας
στην εβδομάδα ιπαρηονε 7,μέρες,εγώ έχω 5 βάρδιες kate εβδομάδα,οποτε νομίζω τα προλάβετε όλη,δηλαδή αντί που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το τέμα.Τις παλιές κριτικές ia το στητός μου δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε,άντο ήτανε prin.ala ήτανε πολύ νωρίς να τα ξαναφτιάξουνε.Δεν πειράζει το τέμα είναι τώρα πως είναι.
Σας περιμένω!
γειασου Μαρινακι ;)
πολλα φιλακια
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Κάτι γράφει η Μαρίνα για το στήθος της αλλά δεν το έπιασα (αυτό που έγραψε , όχι το στήθος )
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Συμφωνω και επαυξανω.
Μονο πες μου: Πιο προτεινεις να ειναι το τριτο μελος της τριμελους επιτροπης?
Αν ήταν με αμοιβή θα χρειαζόμασταν άλλους τρείς. τουλάχιστον ας είναι μόνιμη επιτροπή εξετάσεως και βαθμολόγησεως στήθους.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Κάτι γράφει η Μαρίνα για το στήθος της αλλά δεν το έπιασα (αυτό που έγραψε , όχι το στήθος )
τιποτα μωρε απλα σε καποιους δεν αρεσε παλια το στηθος της Μαρινας οπως φαινοταν βεβαια στις φωτογραφιες και οχι οπως ηταν στη πραγματικοτητα, η κοπέλα βεβαια στις διακοπές των χριστουγεννων το διορθωσε και τωρα εχει φτιαξει ενα ζευγαρι super στηθη ;)
πολλα φιλακια
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ήδη ήταν σούπερ!!!! Πόσο πιο σούπερ έγιναν ?τιποτα μωρε απλα σε καποιους δεν αρεσε παλια το στηθος της Μαρινας οπως φαινοταν βεβαια στις φωτογραφιες και οχι οπως ηταν στη πραγματικοτητα, η κοπέλα βεβαια στις διακοπές των χριστουγεννων το διορθωσε και τωρα εχει φτιαξει ενα ζευγαρι super στηθη ;)
πολλα φιλακια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Στον παιχτουρα ενα φιλακι εχει?γειασου ,ματια μου! Ευχάριστο πολύ ia όληα που έκανες και κανεις ia μας!
kisses
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τιποτα μωρε απλα σε καποιους δεν αρεσε παλια το στηθος της Μαρινας οπως φαινοταν βεβαια στις φωτογραφιες και οχι οπως ηταν στη πραγματικοτητα, η κοπέλα βεβαια στις διακοπές των χριστουγεννων το διορθωσε και τωρα εχει φτιαξει ενα ζευγαρι super στηθη ;)
πολλα φιλακια
ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι; η αφεντομουτσουνάρα μου . ο λόγος; πίστευω πως εκείνο το στήθος την αδικούσε στη συνολική της εμφάνιση, τώρα είναι μια χαρά.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Συμφωνώ. Θυμίζει γυναίκα από πορνο-κόμικ.Περα απο την πλακα η Μαρινα ειναι που εντυπωσιακη παρουσια.
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
για σου και για σένα,μωρό μου!τι κανεις! έχει βεβέ όχι μονο έναΣτον παιχτουρα ενα φιλακι εχει?
:-*
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κοριτσαρα μου.... φταιω εγω τωρα να σε τιμωρησω και να ελθω απο αυριο σε ολες τις βαρδιες σου???? μην μου γραφεις οχι μονο ενα και με στελνεις αδιαβαστο!!!! Εισαι το νουμερο(1) ενα , κοριτσι σε ολα τα στουντιο της Αθηνας, με διαφορα........εισαι Μουναρος και θεα.....πες της Αντζελας να σε βαλει νυχτερινη σημερα για να μην χανουμε πολυτιμο χρονο...εισαι καταπληκτικη στα παντα σου και ο Παιχτουρας ειναι ταπεινος θαυμαστης σου.Να εισαι παντα καλα και να προσφερεις σε ολους τους σωστους ανθρωπους, τις πολυτιμες υπηρεσιες σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Με θυμασαι ποιος ειμαι?για σου και για σένα,μωρό μου!τι κανεις! έχει βεβέ όχι μονο ένα
:-*