Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μαρινα εισαι θΕΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ-ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ και τα τσιμπουκια που κανεις....εισαι το αστερι του μαγαζιου.
mia xara ime,kalo sas vrika.
Ιερόδουλες συνομιλουν μεσω ιντερνετ με πελατες τους.
Τελικα αυτη η χωρα οντως βαδιζει προς μια ευρωπαικη προοπτικη, την ειχαμε παρεξηγησει.
οπως για παραδειγμα το νεο site ??
φιλιά
KALISPERA SE OLUS.XRONIA POLA,KALI XRONIA.EGO IME I SOFIA KE OPOTE EXO XRONO TA LEME KE APO EDO.SIGNOMI PU DEN SAS GRAFO STA ELINIKA,DISKOLEVOME. :-*
mia xara ime,kalo sas vrika.
εχετε αληθινη ασιατισα;να το εχω στα υποψην στην προσεχη καθοδο....καλημερα ;)
ναι και αυτο μωρο ;)
Η Νανα η Ταυλανδεζα επεστρεψε Ελλαδα, θα τακτοποιησει αυτη την εβδομαδα καποιες υποχρεωσεις της και απο εβδομαδα θα εχει κανονικα βαρδια στο μαγαζι ;)
Συγκεκριμενα Παρασκευη 22 Ιαν πρωι ειναι η πρωτη της βαρδια ;)
πολλα φιλακια
εχετε αληθινη ασιατισα;να το εχω στα υποψην στην προσεχη καθοδο....
kalispera moro.to exome sizitisi poles fores me tin Anjela,den gystaro,afu opios feli na me di erxete sto magazi ke me vlepi.to idio den ine? ;)Σοφια κουκλακι μου, εχω περασει και σε εχω γνωρισει απο κοντα! Γιατι ομως μια τετοια ωραια κοπελα δεν αφηνεις να σε βγαλουν φωτογραφια να σε καμαρωσουμε?
kalispera.ne ine alitia oti ime melahrini,ksantia efiga,melahrini girisa.ligo alagi.ime etimi,se perimeno tin pemti apogevma i tin kiriaki nixta(afu den irtes simera)Σόφακι, μάλλον δεν με θυμάσαι αλλα σου έχω έρθει δύο φορές! Η απόμενη είναι δική σου και αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσα ότι είσαι μελαχρινή τώρα ετοιμάσου για σπέσιαλ πράγματα!
kalispera.ne ine alitia oti ime melahrini,ksantia efiga,melahrini girisa.ligo alagi.ime etimi,se perimeno tin pemti apogevma i tin kiriaki nixta(afu den irtes simera)
kalispera moro.to exome sizitisi poles fores me tin Anjela,den gystaro,afu opios feli na me di erxete sto magazi ke me vlepi.to idio den ine? ;)
kalimera.pote den ine arga na gnoristume!Καλημέρα και απο μένα παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί...Απλά επειδή ξέρω το μαγαζί πάω στοίχημα ότι είσαι κούκλα...
kalimera.pote den ine arga na gnoristume!
KALISPERA SE OLUS.XRONIA POLA,KALI XRONIA.EGO IME I SOFIA KE OPOTE EXO XRONO TA LEME KE APO EDO.SIGNOMI PU DEN SAS GRAFO STA ELINIKA,DISKOLEVOME. :-*