Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.040
Πόντοι
7.885
Η Σοφία μελαχροινή;;;

Ε λοιπόν αυτο πρέπει να το δώ|!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οπωσδήποτε πρέπει να το δεις φίλε μου,καθώς είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό που ήξερες.Εμένα μ'εξέπληξε καθώς δεν το περίμενα να κάνει τέτοια αλαγή,η οποία πιστεύω δεν της ταιριάζει και φρόντισα να της το πω έμμεσα για να μην την στεναχωρήσω χθες που την επισκέφθηκα :knockinb:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αντζελα κανονικη ι μαρινα ι trans?

εχω ενα κολημα με αυτα

ευχαριστω

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημερα  ;)
Σημερα Σαββατο

τωρα η Αλίνα  :smitten:

το απογευμα η Μαρίνα  :smitten:

το βραδυ η Νικόλ  :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλημερα.
Επιτελους χθες επισκεφτικα τον καινουριο χωρο. Παρα πολυ καλος.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Καλησπέρα σε όλους!

Μπου-Μπου, πρίν απο λίγο γύρισα απο την Αλίνα! Μεσα στην καυλα είναι η κοπέλα και απορώ πως δεν εχουν αναφερθεί και άλλοι για αυτην! Πέρασα τέλεια!

Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν οτι επειδή ήταν απίστευτη με είχε τουμπανιάσει τόσο που τελείωσα σχεδόν μόλις μπήκα μέσα της αλλα δεν πειράζει! Επίσης τα παντοφλάκια μιας χρήσης ήταν μικρότερο νουμερο!!! :tickedoff: (μην τα παιρνείς σοβαρα, απλά είμαι λίγο γκρινιάρης και επειδή δεν υπάρχει κατι πιο σοβαρό για να γκρινιάξω, γκρινιάζω για τα παντοφλάκια!)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημερα.
Επιτελους χθες επισκεφτικα τον καινουριο χωρο. Παρα πολυ καλος.

ευχαριστουμε μωρο ;)

Καλησπέρα σε όλους!

Μπου-Μπου, πρίν απο λίγο γύρισα απο την Αλίνα! Μεσα στην καυλα είναι η κοπέλα και απορώ πως δεν εχουν αναφερθεί και άλλοι για αυτην! Πέρασα τέλεια!

Το μοναδικό μειονέκτημα ήταν οτι επειδή ήταν απίστευτη με είχε τουμπανιάσει τόσο που τελείωσα σχεδόν μόλις μπήκα μέσα της αλλα δεν πειράζει! Επίσης τα παντοφλάκια μιας χρήσης ήταν μικρότερο νουμερο!!! :tickedoff: (μην τα παιρνείς σοβαρα, απλά είμαι λίγο γκρινιάρης και επειδή δεν υπάρχει κατι πιο σοβαρό για να γκρινιάξω, γκρινιάζω για τα παντοφλάκια!)

το ξερω μαναρι ειναι πολυ καλη κοπέλα η Αλινα ,σκεψου οτι ειναι κοντα στον 1,5 χρονο στο μαγαζι ;)
το ξερω μωρε τυχαινει με τις παντοφλες , ειναι one size για αντρες και γυναικες παντοφλες μιας χρησης ξενοδοχειου και σε μερικους μπορει ειτε να πεφτουν λιγο μικρες :-
τοχω πει στο προμηθευη και κοιταω μηπως βρουμε μεγαλυτερες ;)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
σε λίγο θα έχεις και ξεχωριστά μεγέθη στις παντόφλες με το όνομά μας επάνω :* :dancing:

εγώ φοράω 48 :)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
το ξερω μωρε τυχαινει με τις παντοφλες , ειναι one size για αντρες και γυναικες παντοφλες μιας χρησης ξενοδοχειου και σε μερικους μπορει ειτε να πεφτουν λιγο μικρες :-

καλησπερα αντζελα
προτεινω να βαλεις ερμαρια σε ενα χωρο στο στουντιο για τους τακτικους πελατες να αφηνουν τετοιου ειδους αξεσουαρ!
:grin: :grin: :grin:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
καλησπερα αντζελα
προτεινω να βαλεις ερμαρια σε ενα χωρο στο στουντιο για τους τακτικους πελατες να αφηνουν τετοιου ειδους αξεσουαρ!

οπως στον στρατο, ο καθενας το ντουλαπι του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπερα αντζελα

:2funny:
αμα υπηρχε πραγματικη αναγκη ναι γιατι οχι :cheesy:
αλλα μωρε ενταξυ τι πραγματα να αφησει καποιος? :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ευχαριστουμε μωρο ;)

το ξερω μαναρι ειναι πολυ καλη κοπέλα η Αλινα ,σκεψου οτι ειναι κοντα στον 1,5 χρονο στο μαγαζι ;)

Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά κιόλας  :) Ρε Άντζελα δεν υπάρχεις, ή μάλλον ο επαγγελματισμός σου δεν υπάρχει!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά κιόλας  :) Ρε Άντζελα δεν υπάρχεις, ή μάλλον ο επαγγελματισμός σου δεν υπάρχει!!!

ενταξυ μωρε απο μια σοβαρη συζητηση παντα κατια θα κερδισεις, καποιο συμπερασμα θα βγαλεις ,κατι θα σκεφτεις-θα σου μπει μες το μυαλο κτλ ;)

Τωρα και μεχρι τις 17:00 η Ευα :smitten:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Εγω παντος Αντελακι αν βαλεις ντουλαπακια λεω να φερω το δικο μου στραπ-ον γιατι αυτα που εχετε ειναι ιδιαιτερα μαλακα και καμια φορα δημιουργουν τραυματισμους απο την πιεση. Το σκληρο οσο και αν φενεται παραξενο ειναι καλυτερο απο ολες τις αποψεις γιατι δεν διπλωνει κατα την εισοδο και κατα συνεπεια δεν τραυματιζει!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εγω παντος Αντελακι αν βαλεις ντουλαπακια λεω να φερω το δικο μου στραπ-ον γιατι αυτα που εχετε ειναι ιδιαιτερα μαλακα και καμια φορα δημιουργουν τραυματισμους απο την πιεση. Το σκληρο οσο και αν φενεται παραξενο ειναι καλυτερο απο ολες τις αποψεις γιατι δεν διπλωνει κατα την εισοδο και κατα συνεπεια δεν τραυματιζει!

:cheesy: :cheesy:
δε χρειαζετε ματια μου, εχουμε παρει και εχουμε στο μαγαζι αυτο εδω

οτι πιο σκληρο και λειτουργικο υπαρχει στην αγορα ;)
και η ζωνη του ειναι πολυ καλη και εφαρμοστη στο σωμα μας ;)
το προβλημα με τη πλειοψηφια των στραπον της αγορας ειναι γνωστο, τα περισσοτερα ειναι φτιαγμενα για λεσβιακο ερωτα και σχεδιασμενα για κολπικη διυσδιση γιαυτο ειναι και μαλακα :- για πρωκτικη διυσδηση ομως ποσο μαλλον σε αντρα χρειαζετε κατι πολυ σκληροτερο και ευτυχως το βρηκαμε ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα Άντζελα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μετράω τις ημέρες για την μεγάλη επιστροφή σου στην ''σκληρή βιοπάλη'' πόσες και σήμερα ούτε φαντάρος να ήμουνα.

Εκεί μας έχεις καταντήσει εμάς τους φανατικούς οπάδους σου να καρατάμε ημερολόγιο  :grin: :grin: :grin: :grin: (πλάκα κάνω)!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Σε 10-20 μερες υπολογιζουμε να φερουμε στο μαγαζι και τα παιχνιδια fleshlight για οσους τους αρεσει να παιζουν και να δοκιμαζουν διαφορα αξεσουαρ-παιχνιδια.
Για οσους δεν τα ξερουν ειναι αυτα εδω

Καλησπέρα Άντζελα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μετράω τις ημέρες για την μεγάλη επιστροφή σου στην ''σκληρή βιοπάλη'' πόσες και σήμερα ούτε φαντάρος να ήμουνα.

Εκεί μας έχεις καταντήσει εμάς τους φανατικούς οπάδους σου να καρατάμε ημερολόγιο  :grin: :grin: :grin: :grin: (πλάκα κάνω)!!

Καλημερα μωρο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εγω μετραω τις μερες να φυγω εκτος Αθηνων επιτελους για διακοπες :grin:
ολο καποια υποχρεωση απο το πουθενα εμφανιζετε και μενω στην Αθηνα >:( :'( :'( :'( :'(

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Nai βρε μωρακι αλλα αυτο το φουξια πραγματακι δεν εχει σχεση με καβλι! Και για να ειμαι ειλικρινης μου θυμιζει γλυφιτζουρι! Δηλαδη τι θα γίνει θα γλειφο το γλυφιτζουρι μου και μετα θα με πηδηξεται με το ζαχαρωτω??? Εσυ μωρό μου θα καβλωνες στην εικονα του???

:cheesy: :cheesy:
δε χρειαζετε ματια μου, εχουμε παρει και εχουμε στο μαγαζι αυτο εδω

οτι πιο σκληρο και λειτουργικο υπαρχει στην αγορα ;)
και η ζωνη του ειναι πολυ καλη και εφαρμοστη στο σωμα μας ;)
το προβλημα με τη πλειοψηφια των στραπον της αγορας ειναι γνωστο, τα περισσοτερα ειναι φτιαγμενα για λεσβιακο ερωτα και σχεδιασμενα για κολπικη διυσδιση γιαυτο ειναι και μαλακα :- για πρωκτικη διυσδηση ομως ποσο μαλλον σε αντρα χρειαζετε κατι πολυ σκληροτερο και ευτυχως το βρηκαμε ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom