Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συναγωνιστές ως θαμώνας στριπτιζάδικων επί συναπτά έτη & σπιτιών - studio για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούσα τον εαυτό μου ειδικό στο να ξεχωρίζω το σιλικονάτο απ' το φυσικό στήθος... Με αφορμή την τελευταία εμπαθή κριτική ενός τύπου για το Σοφάκι πραγματικά κλονίστηκε αυτό το πιστεύω μου & θέλω πραγματικά να σας ρωτήσω όλους εσάς που μπαίνετε όπως κι εγώ συχνότατα σ' αυτό το thread & προφανώς είστε & φίλοι του 104: Η Σοφία έχει σιλικονάτο στήθος;;; Προσωπικά εγώ την έχω πάρει δύο φορές & δε διαπίστωσα κάτι τέτοιο, τόσο πολύ να γελάστηκα; Πραγματικά μ' ενδιαφέρει πολύ να μου πείτε την άποψή σας γι' αυτό το θέμα.
  Μια φορα που πηγα μαζι της στο παρεθον πιστευω οτι εχει φυσικο μεγαλο στηθος.... αλλα αφηνω μια περιπτωση για καποια αριστοτεχνικη δουλεια τοποθετησης σιλικονης.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άντζελα το ερώτημα για το αν το στήθος της Σοφίας είναι φυσικό ή με σιλικόνη απευθύνεται & προς εσένα! Αν για λόγους διακριτικότητας δε θες να απαντήσεις δημοσίως στείλε μου pm!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα το ερώτημα για το αν το στήθος της Σοφίας είναι φυσικό ή με σιλικόνη απευθύνεται & προς εσένα! Αν για λόγους διακριτικότητας δε θες να απαντήσεις δημοσίως στείλε μου pm!

πραγματικα δεν ξερω μαναρι, εχει ωραιο στηθος η κοπέλα αλλα δεν το εχω ψιλαφησει για να σου πω με ακριβια ουτε το εχουμε σηζητησει μεταξυ μας :-
η κοπέλα εχει παντως κωδικο εδω αν δε το απαντησει η ιδια στο φορουμ μπορεις να της στηλεις ενα μυνημα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Το Σοφάκι έχει κωδικό εδώ;;; Δεν το ήξερα, δεν την έχω πετύχει ποτέ, εσένα βλέπω συχνά, τη Μαρίνα & σε παλιότερα posts την Εύα που έχει καιρό να μπει.

SOKEROS

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
  Μια φορα που πηγα μαζι της στο παρεθον πιστευω οτι εχει φυσικο μεγαλο στηθος.... αλλα αφηνω μια περιπτωση για καποια αριστοτεχνικη δουλεια τοποθετησης σιλικονης.
+1 :thumbsup: Όχι τίποτα αλλο αλλα να μην αισθαίνομαι μόνος ως...''αβανταδόρος''  και καλά...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Aπ' 'οσο  ξέρω  οι τεχνικες προσθετικής και διόρθωσης στηθους  τα τελευταία 2-3 χρονια έχουν αλλάξει πολυ,
με νέα μέθοδο που μπαίνει ως ενέσιμο  νεο υλικό  (στις ρώγες ? :rolleyes:)
που δεν το ξεχωρίζεις  στην αφή απο το φυσικό , ενώ αποφευγονται   και οι εμφανείς  τομές
Νομίζω ότι παλιότερα κάτι αντίστοιχο  είχε κάνει η V. Zemanova , αλλά με την παλιά =τότε .. τεχνολογία
επομένως  δεν θα καταλάβουμε με βαση τα παλιά δεδομενα,    κατι  που είναι με την νεα τεχνικη-
με την οποία ειχα δει κάτι στο εξωτερικο πέρσι που δεν το ξεχώριζες με τίποτε..
οποια κοπέλα  - ή όποιος ξέρει επακριβώς, ας μας διαφωτίσει    :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
+1 :thumbsup: Όχι τίποτα αλλο αλλα να μην αισθαίνομαι μόνος ως...''αβανταδόρος''  και καλά...
  Μια απο τις επομενες μερες που θα εχει βαρδια...θα την επισκεφτω και θα γραψω κριτικη... για μενα ειναι ευκολο με το που το πιασω να το καταλαβω αμεσως..την μοναδικη φορα που ειχα παει στο παρελθον στην Σοφια λογω του καταπληκτικου στοματικου που μου εκανε δεν παρατηρησα τα υπολοιπα.... ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες της...θα τολμησω να πω πιο καλη απο την Μαρινα...απλως η Μαρινα τις ριχνει στην εμφανιση... χαλαρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Aπ' 'οσο  ξέρω  οι τεχνικες προσθετικής και διόρθωσης στηθους  τα τελευταία 2-3 χρονια έχουν αλλάξει πολυ,
με νέα μέθοδο που μπαίνει ως ενέσιμο  νεο υλικό  (στις ρώγες ? :rolleyes:)
που δεν το ξεχωρίζεις  στην αφή απο το φυσικό , ενώ αποφευγονται   και οι εμφανείς  τομές
Νομίζω ότι παλιότερα κάτι αντίστοιχο  είχε κάνει η V. Zemanova , αλλά με την παλιά =τότε .. τεχνολογία
επομένως  δεν θα καταλάβουμε με βαση τα παλιά δεδομενα,    κατι  που είναι με την νεα τεχνικη-
με την οποία ειχα δει κάτι στο εξωτερικο πέρσι που δεν το ξεχώριζες με τίποτε..
οποια κοπέλα  - ή όποιος ξέρει επακριβώς, ας μας διαφωτίσει    :)

Το θέμα είναι κατά πόσο μια κοπέλα σαν τη Σοφία έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια τέτοια εγχείρηση... Δεν ξέρω βέβαια τα ποσά, αλλά φαντάζομαι ότι μ' αυτή τη νέα τεχνική θα κοστίζει κάτι παραπάνω... Πάντως συναγωνιστές το στήθος της είναι μεν περιέργως στητό (όταν το είχα πρωτοδεί είχα πάθει πλάκα) αλλά φαίνεται για τέλειο φυσικό... Τί να πω, τόσο έχει προοδεύσει η επιστήμη, μέχρι κι εμείς που είμαστε παλιές καραβάνες σε στριπτιζάδικα κ.λπ. να μην μπορούμε να το ξεχωρίσουμε; Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σοφία θα φτερνίζεται τώρα, ολόκληρη κουβέντα ανοίξαμε για τα βυζιά της  :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
  Μια απο τις επομενες μερες που θα εχει βαρδια...θα την επισκεφτω και θα γραψω κριτικη... για μενα ειναι ευκολο με το που το πιασω να το καταλαβω αμεσως..την μοναδικη φορα που ειχα παει στο παρελθον στην Σοφια λογω του καταπληκτικου στοματικου που μου εκανε δεν παρατηρησα τα υπολοιπα.... ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες της...θα τολμησω να πω πιο καλη απο την Μαρινα...απλως η Μαρινα τις ριχνει στην εμφανιση... χαλαρα.

Παιδιά ότι & να λέτε σαν της υπηρεσίες της Εύας ΚΑΜΙΑ!!! Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση ο καθένας τα γούστα του.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ δυό φορές που έχω πάει με το Σοφάκι δεν είχα κανένα πρόβλημα με το στήθος της. Ηταν στητότατο και δεν φαινόταν ψευτικο. Δεν κάθησα να το ψάξω βέβαια και να πώ την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Η κοπέλα είναι πολύ ευγενικιά και γλυκεία και προσφέρει πολύ καλή υπηρεσία!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Το Σοφάκι έχει κωδικό εδώ;;; Δεν το ήξερα, δεν την έχω πετύχει ποτέ, εσένα βλέπω συχνά, τη Μαρίνα & σε παλιότερα posts την Εύα που έχει καιρό να μπει.

ναι σαν sofia104 μπαινει ;)
αυτο ειναι το προφίλ της

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το θέμα είναι κατά πόσο μια κοπέλα σαν τη Σοφία έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια τέτοια εγχείρηση...

Αν καποια κοπελα εχει τα λεφτα για μια τετοια εγχειρηση, ειναι μια τετοια κοπελα....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα κοσμε

αυτη η συζητηση για τα βυζια της σοφιας ειναι και λιγο ματαιη... αν ειναι ωραια και εχουν ωραια αισθηση, εμενα μου φτανουν... κι ας ειναι και πλαστικα , και λαστιχενια και απο φελιζολ...  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Παιδιά ότι & να λέτε σαν της υπηρεσίες της Εύας ΚΑΜΙΑ!!! Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση ο καθένας τα γούστα του.

Εύα και Άντζελα......
οι αδυναμίες μου!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
καλησπερα κοσμε

αυτη η συζητηση για τα βυζια της σοφιας ειναι και λιγο ματαιη... αν ειναι ωραια και εχουν ωραια αισθηση, εμενα μου φτανουν... κι ας ειναι και πλαστικα , και λαστιχενια και απο φελιζολ...  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

:rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλησπερα κοσμε

να πω κι εγώ τώρα.... είναι υπάροχα ό,τι και να ναι, στητά και στρογγυλά
όταν συνδυαστούν από υπέροχα καυλιάρικα τακουνάκια και το όμορφο χαμόγελό της.....
:rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :cum: :cum: :cum:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
να πω κι εγώ τώρα.... είναι υπάροχα ό,τι και να ναι, στητά και στρογγυλά
όταν συνδυαστούν από υπέροχα καυλιάρικα τακουνάκια και το όμορφο χαμόγελό της.....
:rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :cum: :cum: :cum:

Τί θες να μας καυλώσεις βραδιάτικα; :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα Παρασκευη

τωρα η Νανα η Ταυλανδεζα :smitten:

το απογευμα η Μαρινα :smitten:

το βραδυ η Ευα :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom