Καλησπέρα σας,χαίρομαι πολύ που μπορούμε να τα λέμε και από εδώ.Τα περισσότερα άτομα από εδώ με "ξερονε" και από κοντά και "ξερονε" ότι προσέχω και εκτιμώ kate ένας "αντροπος" που έρχεται στο μαγαζί που δουλεύω."οσοαναφορα" το τέμα που έχετε άνοιξη με τα βυζιά μου είναι σιλικονάτα και ξέρετε ότι οποιος με έχει ρωτήσει του λέω την αλητεία,ποτε δεν έχω pi ψέματα σε κανένας,ούτε φελλό να ξεγελάσω κανέναν απλά ο ιατρός που τα έκανε ήτανε πολύ καλός και οποιος δεν με έχει ρωτήσει νομίζει ότι είναι "αλιτινα"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Καλώς το Σοφάκι!!! Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω μήνυμά σου σ' αυτό το thread!!! Είσαι ΘΕΑ & μη μασάς ό,τι κι αν λένε!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Καλησπέρα σας,χαίρομαι πολύ που μπορούμε να τα λέμε και από εδώ.Τα περισσότερα άτομα από εδώ με "ξερονε" και από κοντά και "ξερονε" ότι προσέχω και εκτιμώ kate ένας "αντροπος" που έρχεται στο μαγαζί που δουλεύω."οσοαναφορα" το τέμα που έχετε άνοιξη με τα βυζιά μου είναι σιλικονάτα και ξέρετε ότι οποιος με έχει ρωτήσει του λέω την αλητεία,ποτε δεν έχω pi ψέματα σε κανένας,ούτε φελλό να ξεγελάσω κανέναν απλά ο ιατρός που τα έκανε ήτανε πολύ καλός και οποιος δεν με έχει ρωτήσει νομίζει ότι είναι "αλιτινα"
καλημέρα ωραία μου κυρία, καλημέρα όμορφα κορίτσια,καλημέρα σας κύριοι.
η ανωτέρω κυρία διαθέτει ειλικρίνεια περίσσεια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Στον εαυτο σου μιλας..προφανως.Καλώς το Σοφάκι!!! Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω μήνυμά σου σ' αυτό το thread!!! Είσαι ΘΕΑ & μη μασάς [move]ό,τι κι αν λένε!!![/move]
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Στον εαυτο σου μιλας..προφανως.
Εεε;;; Τί εννοείς ρε Παίχτουρα; Εγώ έχω τρελή συμπάθεια στο Σοφάκι. Μήπως είδες κανένα post δικό μου ξεκομμένο & έβγαλες λάθος συμπέρασμα; Αναφέρομαι στο μαλάκα που την έθαψε με την τελευταία του κριτική & έχει γίνει πολύς λόγος & στο topic "Σχολιασμός κριτικών"!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν εννοω οτι εγραψες κατι ασχημο και οπως γραφεις καταλαβαινω οτι την συμπαθεις...αλλα παρατηρω τις τελευταιες μερες σε διαφορα θρεντ, πολλα μελη που αναφερομαστε στις σιλικονατες...πιστευω οτι οι κοπελες που τα διαβαζουν αυτα...προφανως μπορει να μην αισθανονται ανετα...δηλαδη δεν το βρισκω σκοπιμο να ρωταμε.. αν μια κοπελα ειναι με σιλλικονη στο στηθος, οπως ρωτησες τις προαλες....μην ριχνουμε τοσο το επιπεδο πια...τι μας νοιαζει εμας τους πελατες της καθε κοπελας αν εχει προσθεσει κατι στο στηθος της...Συμφωνεις?Εεε;;; Τί εννοείς ρε Παίχτουρα; Εγώ έχω τρελή συμπάθεια στο Σοφάκι. Μήπως είδες κανένα post δικό μου ξεκομμένο & έβγαλες λάθος συμπέρασμα; Αναφέρομαι στο μαλάκα που την έθαψε με την τελευταία του κριτική & έχει γίνει πολύς λόγος & στο topic "Σχολιασμός κριτικών"!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Δεν εννοω οτι εγραψες κατι ασχημο και οπως γραφεις καταλαβαινω οτι την συμπαθεις...αλλα παρατηρω τις τελευταιες μερες σε διαφορα θρεντ, πολλα μελη που αναφερομαστε στις σιλικονατες...πιστευω οτι οι κοπελες που τα διαβαζουν αυτα...προφανως μπορει να μην αισθανονται ανετα...δηλαδη δεν το βρισκω σκοπιμο να ρωταμε.. αν μια κοπελα ειναι με σιλλικονη στο στηθος, οπως ρωτησες τις προαλες....μην ριχνουμε τοσο το επιπεδο πια...τι μας νοιαζει εμας τους πελατες της καθε κοπελας αν εχει προσθεσει κατι στο στηθος της...Συμφωνεις?
Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνήσω Παίχτουρα... Γιατί για 'μένα π.χ. όπως & για πολύ κόσμο είναι πολύ βασικό το αν το στήθος είναι φυσικό ή σιλικονάτο, ξενερώνω απίστευτα με τη σιλικόνη λόγω υφής, δεν είναι το ίδιο με το φυσικό για να πεις ότι δε σε νοιάζει. Τώρα στης Σοφίας έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο στήθος της & είναι Ο.Κ. Δηλαδή πώς να στο πω, αν δώσω τα λεφτά μου & μπω στο δωμάτιο με κοπέλα που διαπιστώσω εκ των υστέρων ότι το στήθος της είναι σιλικονάτο μπορεί να κλαίω & τα λεφτά μου. Γι' αυτό & ρώτησα τα υπόλοιπα μέλη να μου πουν τη γνώμη τους & μάλιστα αν είδες είπα & στην Άντζελα να μου πει με pm ακριβώς για λόγους διακριτικότητας... Πάντως η συζήτηση για το στήθος της Σοφίας δεν άνοιξε από 'μένα αλλά απ' τον τύπο που έγραψε την κριτική που σου είπα & αναφέρθηκε υποτιμητικά σ' αυτό προσβάλλοντας τη Σοφία σχεδόν. Πάλι καλά που το Σοφάκι το παραδέχθηκε χωρίς κόμπλεξ & με περίσσεια ειλικρίνεια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κανενα προβλημα σε τελικη αναλυση ο καθενας λεει την αποψη του...σε δευτερο τονο με βρισκεις να συμφωνω με αυτα που εγραψες.Καλο σου μεσημερι.Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνήσω Παίχτουρα... Γιατί για 'μένα π.χ. όπως & για πολύ κόσμο είναι πολύ βασικό το αν το στήθος είναι φυσικό ή σιλικονάτο, ξενερώνω απίστευτα με τη σιλικόνη λόγω υφής, δεν είναι το ίδιο με το φυσικό για να πεις ότι δε σε νοιάζει. Τώρα στης Σοφίας έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο στήθος της & είναι Ο.Κ. Δηλαδή πώς να στο πω, αν δώσω τα λεφτά μου & μπω στο δωμάτιο με κοπέλα που διαπιστώσω εκ των υστέρων ότι το στήθος της είναι σιλικονάτο μπορεί να κλαίω & τα λεφτά μου. Γι' αυτό & ρώτησα τα υπόλοιπα μέλη να μου πουν τη γνώμη τους & μάλιστα αν είδες είπα & στην Άντζελα να μου πει με pm ακριβώς για λόγους διακριτικότητας... Πάντως η συζήτηση για το στήθος της Σοφίας δεν άνοιξε από 'μένα αλλά απ' τον τύπο που έγραψε την κριτική που σου είπα & αναφέρθηκε υποτιμητικά σ' αυτό προσβάλλοντας τη Σοφία σχεδόν. Πάλι καλά που το Σοφάκι το παραδέχθηκε χωρίς κόμπλεξ & με περίσσεια ειλικρίνεια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η επομενη επισκεψη στο συγκεκριμενο σεβαστο μαγαζι εισαι εσυ...για το λογο οτι εισαι δυνατη και καλη στο Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Καλησπέρα σας,χαίρομαι πολύ που μπορούμε να τα λέμε και από εδώ.Τα περισσότερα άτομα από εδώ με "ξερονε" και από κοντά και "ξερονε" ότι προσέχω και εκτιμώ kate ένας "αντροπος" που έρχεται στο μαγαζί που δουλεύω."οσοαναφορα" το τέμα που έχετε άνοιξη με τα βυζιά μου είναι σιλικονάτα και ξέρετε ότι οποιος με έχει ρωτήσει του λέω την αλητεία,ποτε δεν έχω pi ψέματα σε κανένας,ούτε φελλό να ξεγελάσω κανέναν απλά ο ιατρός που τα έκανε ήτανε πολύ καλός και οποιος δεν με έχει ρωτήσει νομίζει ότι είναι "αλιτινα"
Δεν εννοω οτι εγραψες κατι ασχημο και οπως γραφεις καταλαβαινω οτι την συμπαθεις...αλλα παρατηρω τις τελευταιες μερες σε διαφορα θρεντ, πολλα μελη που αναφερομαστε στις σιλικονατες...πιστευω οτι οι κοπελες που τα διαβαζουν αυτα...προφανως μπορει να μην αισθανονται ανετα...δηλαδη δεν το βρισκω σκοπιμο να ρωταμε.. αν μια κοπελα ειναι με σιλλικονη στο στηθος, οπως ρωτησες τις προαλες....μην ριχνουμε τοσο το επιπεδο πια...τι μας νοιαζει εμας τους πελατες της καθε κοπελας αν εχει προσθεσει κατι στο στηθος της...Συμφωνεις?
Ε, όχι και τι μας νοιάζει...Φυσικά και μας νοιάζει και όχι μόνο το στήθος. Και η εμφάνιση της κάθε κοπέλας με τα δυνατά και αδύνατα σημεία και οι υπηρεσίες που προσφέρει στο σεξ και η συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες και πολλά ακόμα. Από τη στιγμή που πληρώνουμε έχουμε και απαιτήσεις φίλε Παιχτούρα.
Παράδειγμα 1: Την Αντζελα - την οποία εκτιμώ αφάνταστα για τον επαγγελματισμό της και έχουμε μιλήσει και μέσω pm - όσο κολακευτικά λόγια και να γραφτούν, όσο όμορφη και να είναι δεν πρόκειται να την τιμήσω. Ο λόγος είναι πως το αιδοίο της δεν είναι φυσικό (το έχει παραδεχθεί και η ίδια προς τιμήν της). Προσωπικά έχω κόλλημα και δεν πάω με "κοπέλες" όπως η Αντζελα (σόρυ Αντζελα, δεν θέλω να σε υποτιμήσω). Ε...με την ίδια λογική κάποιος ξενερώνει με τα σιλικονάτα στήθη. Δεν το βρίσκω κακό.
Παράδειγμα 2: Εδώ ρωτάνε για το αν είναι καλές στην ποδολαγνεία ή στο αυταρχικό κτλ. και σε πείραξε που ρώτησαν για το στήθος; Προσωπικά δεν με εξιτάρουν τέτοιου είδους προγράμματα και δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που την βρίσκει με αυτό, σαφώς και έχουν δικαίωμα να ρωτάνε.
Το βράδυ μετά τις 23:00 ;;;;
Πες Έυα πες Έυα πες Έυα.......
Ε, όχι και τι μας νοιάζει...Φυσικά και μας νοιάζει και όχι μόνο το στήθος. Και η εμφάνιση της κάθε κοπέλας με τα δυνατά και αδύνατα σημεία και οι υπηρεσίες που προσφέρει στο σεξ και η συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες και πολλά ακόμα. Από τη στιγμή που πληρώνουμε έχουμε και απαιτήσεις φίλε Παιχτούρα.
Παράδειγμα 1: Την Αντζελα - την οποία εκτιμώ αφάνταστα για τον επαγγελματισμό της και έχουμε μιλήσει και μέσω pm - όσο κολακευτικά λόγια και να γραφτούν, όσο όμορφη και να είναι δεν πρόκειται να την τιμήσω. Ο λόγος είναι πως το αιδοίο της δεν είναι φυσικό (το έχει παραδεχθεί και η ίδια προς τιμήν της). Προσωπικά έχω κόλλημα και δεν πάω με "κοπέλες" όπως η Αντζελα (σόρυ Αντζελα, δεν θέλω να σε υποτιμήσω). Ε...με την ίδια λογική κάποιος ξενερώνει με τα σιλικονάτα στήθη. Δεν το βρίσκω κακό.
Παράδειγμα 2: Εδώ ρωτάνε για το αν είναι καλές στην ποδολαγνεία ή στο αυταρχικό κτλ. και σε πείραξε που ρώτησαν για το στήθος; Προσωπικά δεν με εξιτάρουν τέτοιου είδους προγράμματα και δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που την βρίσκει με αυτό, σαφώς και έχουν δικαίωμα να ρωτάνε.
σαφώς και δεν είναι κακό να ρωτάνε, αλλα εδώ εγινε θέμα τόσων σελίδων για αυτό το ζήτημα. Οκ το είπαμε και τελείωσε, σε όποιους αρέσει οκ, για τους άλλους υπάρχουν και αλλες κοπέλες που μπορούν να τους αρέσουν καλύτερα!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ελπίζω να μην το καθυστερήσεις κι άλλο έχω καταντήσει χαρμάνης τόσο καιρό
Μια μικρη αλλαγη στις βαρδιες μας
Την Τριτη το πρωι η πρωινη βαρδια θα παραμηνει κλειστη λογω προγραμματισμενης διακοπής ρευματος στη περιοχη για συντηρηση? επισκευη? του δυκτιου της ΔΕΗ
Η απογευματινη βαρδια με τη Μαρινα θα ανοιξει στις 16:00 ;)
πολλα φιλακια
Την Τριτη το πρωι η πρωινη βαρδια θα παραμηνει κλειστη λογω προγραμματισμενης διακοπής ρευματος στη περιοχη για συντηρηση? επισκευη? του δυκτιου της ΔΕΗ
πολλα φιλακια
αλλά μην νομίζεις τον κρατάω ζεστό για την επανοδό σου εκεί να δείς γλέντια
πολλα φιλακια
δεν πειράζει, για να ξεκουραστούν τα κορίτσια και εμείς!!!