Tom lelample
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Όσες φορές έχω πάει σε αυτό το στούντιο έφυγα πάντα ευχαριστημένος είτε για κανονικό πρόγραμμα είτε για αυταρχικό.λιγο ακριβό βέβαια αλλά αν είσαι άνετος οικονομικά αξίζει!
Μήπως παραέχει μεγαλώσει πια και δε σταύρωσε πελάτη;Μπέτυ μπήκε μια φορά στο πρόγραμμα και από τότε τπτ
Δεν ξέρω...Πηγές πρόσφατα;Μήπως παραέχει μεγαλώσει πια και δε σταύρωσε πελάτη;
Στη Ρόδο τυπε μια χαρά ήτανΜήπως παραέχει μεγαλώσει πια και δε σταύρωσε πελάτη;
Αυτό θέλω να μάθω κ εγώΚαλησπερα στην παρεα!!Το καινούργιο trans Νατάσσα που έπιασε δουλειά εκεί γνωρίζουμε κάτι;
Τον τελευταίο καιρό είχε πάρα παχύνει!!! Χώρια που είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ!!!Κέλλυ λέμε και κλαίμε.
Γιατί δηλαδή αν δουλευαν 8 ωρες θα μπορουσαν; Νομίζω στο στουντιο θα ειναι μονο αυτες παθητικες. υποθετω...Εν τω μεταξύ κοιτάω το πρόγραμμα και έχουν βάλει τα τραβελακια 12ωρη βάρδια... Υπάρχει περίπτωση σε 12 ώρες αν κάποιος πελάτης είναι παθητικός να καταφέρουν να τον εξυπηρετήσουν.... χαχααχ
Παθητικές είναι απλά η διεύθυνση λέει και ενεργητικες μπας και πιάσουν κάνα λαγόΓιατί δηλαδή αν δουλευαν 8 ωρες θα μπορουσαν; Νομίζω στο στουντιο θα ειναι μονο αυτες παθητικες. υποθετω...
πήγαινε εσύΩραία ρε παιδιά. Εχει γαμήσει κάνεις τα εν λόγω τραβελακια να μας πει τι παίζει?