Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

hraklhs1994

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το πρόγραμμα μιας ώρας φουλ με δύο εκτονώσεις πόσο είναι κάνα 200αρι? Γενικά μπορείς να συνεννοηθείς με την κοπέλα για καλύτερη τιμή αν πχ θες φουλ χωρίς πρωκτικό? Την Νόνη την έχει δοκιμάσει κανείς? Έλεγα να πάω για αρχή για 1 50αρι να δω τι λέει στις φωτό φαίνεται οπλο.Ευχαριστώ

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.759
Πόντοι
7.636
Ρε παιδιά το πρόγραμμα μιας ώρας φουλ με δύο εκτονώσεις πόσο είναι κάνα 200αρι? Γενικά μπορείς να συνεννοηθείς με την κοπέλα για καλύτερη τιμή αν πχ θες φουλ χωρίς πρωκτικό? Την Νόνη την έχει δοκιμάσει κανείς? Έλεγα να πάω για αρχή για 1 50αρι να δω τι λέει στις φωτό φαίνεται οπλο.Ευχαριστώ
Τόσα πολλά; :think:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Η Νονη εχει φανταστικη συμπεριφορα και συμμετοχη στο δωματιο. Κανει "αποστειρωμενο" σεξ και οι φωτογραφιες που βλεπεις ειναι τραβηγμενες σε νεωτερη ηλικια. Συστηνεται σε μιλφολαγνους.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.759
Πόντοι
7.636

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
Καλησπερα
Ψαχνω για καλο αυταρχικο προγραμμα ξερω οτι το εν λογο στουντιο ειναι οτι πρεπει αλλα αν υπαρχει δυνατοτητα για τριο ειτε με πελατη η κοπελα αλλα σε λογικα πλαισια τιμης κ συνεβρεσης

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11

Spoutsam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Η Νονη εχει φανταστικη συμπεριφορα και συμμετοχη στο δωματιο. Κανει "αποστειρωμενο" σεξ και οι φωτογραφιες που βλεπεις ειναι τραβηγμενες σε νεωτερη ηλικια. Συστηνεται σε μιλφολαγνους.
Επισκευτηκα την Νόνη αυτη την ευδομαδα και δεν θα ξανακανω το λαθος. Της ειπα για ελευθερο στωματικο και μου αρχισε κυριγμα για την δημοσια υγεια και ΔΕΝ σταματουσε! Οταν εντελει το προσπαρασαμε αυτο την ρωτισα κατα τις διαρκεια του σεξ αμα μπορω να την ξεσκισω και μου αρχισε μαλακιες του τυπου «δεν ειμαι για τον σκουπιδοτενεκε» και κατι αλλα ξενερωτικα. Στο τελος αφου τελειωσαμε μου συνεχισε το κυριγμα για την δημοσια υγεια και δεν εφευγε!

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Ναι τοσο είναι για τα δικά μου δεδομένα είναι ακριβό

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Πήδημα με την Δανάη στο Κατεχάκη 8. Από εμφάνιση είναι γαμεύσιμη, έχει πανέμορφες βυζάρες σε σχήμα σταγόνας, νεανικό δέρμα και καλλίγραμμο κορμί. Μιλάει ελληνικά αλλά δεν μου φάνηκε για Ελληνίδα. Σε κάποια βαρβαροφυλή ανήκει. Από συμπεριφορά μέτρια: μην μου γλύφεις τις ρώγες, μην πιάνεις μουνόχειλα, εμένα μου αρέσουν μόνο τα αυταρχικά και τέτοια. Στο πήδημα δεν έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αλλά ούτε βιαζόταν χαρακτηριστικά να με ξεπετάξει. Δεν θα την ξαναπλήρωνα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Μια φορά είχα πάει, στο μαγαζί της φυλής. Μιλάμε για πριν 6-7 χρόνια.

Είχα σταμπάρει μια μελαχρινή που μου άρεσε πολύ από τις φωτογραφίες,δε θυμάμαι όνομα.

Μπαίνω μέσα,ντυμένος πολύ απλά, μου λέει η μια τυπισα (όχι αυτή π ήθελα) γεια σου ήρθες στο καλύτερο μαγαζί κλπ. Της λέω ήρθα για τη μελαχρινή.

Έρχεται η μελαχρινή, έμοιαζε λες και είχε φάει ολόκληρη αποθήκη με μπακλαβάδες. Συν 20 κιλά τουλάχιστον. Καμία σχέση με τις φωτό μόνο η φάτσα. Όπως μπήκα έφυγα.

Είχα διαβάσει τότε συνομιλίες άλλου συναγωνιστή που έγραφε το ίδιο και μετά η κοπέλα τον μπινελικωνε στο φορουμ. Σκέφτηκα να κάνω νικ μόνο κ μόνο για να πάρω το μέρος του,αλλά λέω άσε που να τρέχω

Τελικά εδωκα το μαγικό μπλου τικετ για μια αλβανοπουλα. Καλά πέρασα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Μια φορά είχα πάει, στο μαγαζί της φυλής. Μιλάμε για πριν 6-7 χρόνια.

Είχα σταμπάρει μια μελαχρινή που μου άρεσε πολύ από τις φωτογραφίες,δε θυμάμαι όνομα.

Μπαίνω μέσα,ντυμένος πολύ απλά, μου λέει η μια τυπισα (όχι αυτή π ήθελα) γεια σου ήρθες στο καλύτερο μαγαζί κλπ. Της λέω ήρθα για τη μελαχρινή.

Έρχεται η μελαχρινή, έμοιαζε λες και είχε φάει ολόκληρη αποθήκη με μπακλαβάδες. Συν 20 κιλά τουλάχιστον. Καμία σχέση με τις φωτό μόνο η φάτσα. Όπως μπήκα έφυγα.

Είχα διαβάσει τότε συνομιλίες άλλου συναγωνιστή που έγραφε το ίδιο και μετά η κοπέλα τον μπινελικωνε στο φορουμ. Σκέφτηκα να κάνω νικ μόνο κ μόνο για να πάρω το μέρος του,αλλά λέω άσε που να τρέχω

Τελικά εδωκα το μαγικό μπλου τικετ για μια αλβανοπουλα. Καλά πέρασα.
Κλαίω με το nickname σου να ξέρεις, πιο ευρηματικό δε θα μπορούσες να βρεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήδημα με την Δανάη στο Κατεχάκη 8. Από εμφάνιση είναι γαμεύσιμη, έχει πανέμορφες βυζάρες σε σχήμα σταγόνας, νεανικό δέρμα και καλλίγραμμο κορμί. Μιλάει ελληνικά αλλά δεν μου φάνηκε για Ελληνίδα. Σε κάποια βαρβαροφυλή ανήκει. Από συμπεριφορά μέτρια: μην μου γλύφεις τις ρώγες, μην πιάνεις μουνόχειλα, εμένα μου αρέσουν μόνο τα αυταρχικά και τέτοια. Στο πήδημα δεν έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αλλά ούτε βιαζόταν χαρακτηριστικά να με ξεπετάξει. Δεν θα την ξαναπλήρωνα.
Την ίδια ακριβώς εμπειρία είχα κι εγώ με τη Δανάη και μου άφησε παρόμοιες εντυπώσεις

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Δοκίμασε κανένας την Νανά την καινούργια;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom