Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
τι παντα αυταρχικα ρε φιλε ? οταν την γνωρισα εγω ασταααα μιλαμε για απιστευτα γαμησια τα παντα ολα
Πάντα τα έκανε όλα και αυταρχικά και κανονικά. Αλλά έχει λανσάρει τον εαυτό της πιο πολύ σαν αφέντρα παρά σαν πουτάνα. Τσιμπούκια τρελά πάντως!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Ε πάντα αυταρχικά έκανε περισσότερο από απλό σεξ. Άμα γοογλαρεις έχει κάτι παλιές αγγελίες για αυταρχικά και το τηλέφωνο ισχύει ακόμα. Στείλε Viber θα σου απαντήσει.
Έχουμε τηλέφωνο;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συνεύρεση απόψε αργά μετά τα μεσάνυχτα με τη Δανάη στο "αδερφάκι" του Φυλής 104 το Κατεχάκη 8, αν και η ίδια μου είπε ότι προτιμάει να κάνει βάρδιες στο Φυλής 104 γιατί είναι το σπίτι της δίπλα. Ο ορισμός αυτού που λέμε τουμπανάκι και κοντοπούτανο παιδιά, απόλυτα sexy σώμα με τρελές καμπύλες, στήθος όνειρο, το ίδιο κι ο κώλος της... Αν φτιάξει λίγο και την προσποίηση την ώρα του sex γιατί δεν πείθει πολύ θα είναι τέλεια, πάντως σε εμφάνιση και μη σας πω και χαρακτήρα μου θύμισε έντονα την πάλαι ποτέ Δέσποινα, το είχα αναφέρει αυτό και σε ένα post πριν λίγες μέρες όπου είχα πάει για να την τσεκάρω από κοντά, οι νοσταλγοί της να την επισκεφτούν οπωσδήποτε!

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Παιδιά έχει δοκιμάσει κανεις Ζιζέλ;Την έχετε δει από κοντα;

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα από την Ζιζέλ αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα από εμφάνιση!!Δεν μου άρεσε καθόλου!!

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
για δωσε καμια λεπτομερια, γιατι ηθελα να επισκεφθω...
Καμία σχεση με τις φωτογραφίες!!Αδυνατη με άσχημο πρόσωπο!!Μπορει να είναι δυνατή σε πρόγραμμα γιατί έτσι έχω ακούσει αλλά από εμφάνιση δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά εμενα

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Καμία σχεση με τις φωτογραφίες!!Αδυνατη με άσχημο πρόσωπο!!Μπορει να είναι δυνατή σε πρόγραμμα γιατί έτσι έχω ακούσει αλλά από εμφάνιση δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά εμενα
αν εχει ασχημο προσωπο, απλα μου γλυτωσες μια βολτα στη δικη της βαρδια. ειδες μηπως και καμια αλλη?

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
αν εχει ασχημο προσωπο, απλα μου γλυτωσες μια βολτα στη δικη της βαρδια. ειδες μηπως και καμια αλλη?
Δυστυχώς είχε μόνο αυτή!!Μετα πήγα στο άλλο στην κατεχακη που ήταν η ζωή που και αυτή για μένα στο πρόσωπο ήταν άσχημη!!

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Δυστυχώς είχε μόνο αυτή!!Μετα πήγα στο άλλο στην κατεχακη που ήταν η ζωή που και αυτή για μένα στο πρόσωπο ήταν άσχημη!!
Άπο 50 η από 40 ξεκινούν τα προγραμματα;

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Δεν έχω δει Δαναη και Σιμονα που είναι μαζί σήμερα το βράδυ!!Δυστυχως έχει πέσει η ποιότητα!!Καποτε έφερνε γυναικάρες αυτό το στουντιο

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Δεν έχω δει Δαναη και Σιμονα που είναι μαζί σήμερα το βράδυ!!Δυστυχως έχει πέσει η ποιότητα!!Καποτε έφερνε γυναικάρες αυτό το στουντιο
Για Δαναη εχω διαβασει καλα πραγματα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παιδιά η Δανάη τουλάχιστον εμφανισιακά δύσκολα θα σας απογοητεύσει, εγώ είχα χρόνια να δω τόσο δυνατή κοπέλα σ' αυτό το στούντιο αν και τα τελευταία χρόνια περνούσα αραιά και που και δεν έχω και την καλύτερη εικόνα για τις αφίξεις των τελευταίων ετών, ούτως ή άλλως τα έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα στούντιο και πάω σπάνια πια. Ξαναλέω όμως, όσοι γουστάρατε την πάλαι ποτέ Δέσποινα και με διαβάζετε να σπεύσετε να πάτε στη Δανάη να νοσταλγήσετε τα παλιά, μοιάζουν πολύ με τη Δανάη να είναι ακόμα πιο τούμπανο. Μακριά να μείνετε μόνο όσοι γουστάρετε αποκλειστικά τις ψηλές κοπέλες με μοντελέ σώμα, η Δανάη είναι κοντούλα και χυμώδης

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Παιδιά η Δανάη τουλάχιστον εμφανισιακά δύσκολα θα σας απογοητεύσει, εγώ είχα χρόνια να δω τόσο δυνατή κοπέλα σ' αυτό το στούντιο αν και τα τελευταία χρόνια περνούσα αραιά και που και δεν έχω και την καλύτερη εικόνα για τις αφίξεις των τελευταίων ετών, ούτως ή άλλως τα έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα στούντιο και πάω σπάνια πια. Ξαναλέω όμως, όσοι γουστάρατε την πάλαι ποτέ Δέσποινα και με διαβάζετε να σπεύσετε να πάτε στη Δανάη να νοσταλγήσετε τα παλιά, μοιάζουν πολύ με τη Δανάη να είναι ακόμα πιο τούμπανο. Μακριά να μείνετε μόνο όσοι γουστάρετε αποκλειστικά τις ψηλές κοπέλες με μοντελέ σώμα, η Δανάη είναι κοντούλα και χυμώδης
Α ρε Δεσποιναρα...

sev_teo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Κριτικές
6
Like
532
Πόντοι
301
Τα αρχαία χρόνια , Μαρίνα σε διαστάσεις γυναίκας , πριν γίνει φορτηγό, Νεφέλη, Νάνσυ , Ελβίρα , Ελένη Αιγύπτια πωωωωω χρόνια ωραία και δοξασμένα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom