Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Για τη Ροξυ και τη Τζοβανα ποια η γνώμη σας;
Τζοβάνα εμφανισιακά ωραία (μου θυμίζει μια αμερικανίδα ηθοποιό), απο υπηρεσίες τυπικές σπιτιού, τίποτα ιδιαίτερα καλό ή κακό.Για τη Ροξυ και τη Τζοβανα ποια η γνώμη σας;
ρε παιδια η νατασα που δουλευε εκει 2016-18 ξερει κανεις τι απεγινε ? Φοβερο κοριτσι ....
Ε εντάξει πέρασαν τα χρόνια ρε συΠᾶνε οἱ παλιές! Ἀποσύρθηκαν....
Η Σβετα ειναι η Πολωνη που εμφανιζεται στο Γερμανικο Ομιλο σαν ΑΜΑΝΤΑ. Μιλφαρα με ωραιο προσωπο και αερα "κυριας" , αλλα το κορμι ειναι ταλαιπωρημενο, εξ ου και η ρομπα. Μεσα ειναι πολυ καλη, δοτικη και δεν χαλαει χατηρια.....Πέρασα και τσέκαρα Μόνικα, Σβέτα και Ρόξυ στις βάρδιές τους... Η Μόνικα δε μ' άρεσε καθόλου αν και έχει ωραία ενέργεια και υπερκωλάρα που όπως είπαμε τη δίνει κιόλας. Η Σβέτα μου φάνηκε απίστευτη γυναικα΄ρα αν και στο σαλόνι βγήκε με μια ολόμαυρη ρόμπα με ντεκολτέ, δεν ξέρω αν ήθελε να κρύψει κάτι... Πολύ χλιαρή και "κυρία" όμως στους τρόπους της και αυτό με προβληματίζει για το αν θα έχω χημεία μαζί της. Όσο για τη Ρόξυ είναι μια χυμώδης μαυροτσούκαλη την οποία εγώ προσωπικά θα την τιμούσα (και θα το κάνω κιόλας), εν τω μεταξύ έχει κωλάρα την οποία παρότι στο site γράφει ότι δεν τη δίνει, η τσατσά μου είπε ότι το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τα πάντα
Χάλια η Ρόξυ μέσα να φανταστώ όπως μου το λες;Η Σβετα ειναι η Πολωνη που εμφανιζεται στο Γερμανικο Ομιλο σαν ΑΜΑΝΤΑ. Μιλφαρα με ωραιο προσωπο και αερα "κυριας" , αλλα το κορμι ειναι ταλαιπωρημενο, εξ ου και η ρομπα. Μεσα ειναι πολυ καλη, δοτικη και δεν χαλαει χατηρια.....
Για τη Ροξυ.... ξανασκεψου το
Να το πω ευγενικα, ουτε τσαμπα δεν ξαναπηγαινα.....Χάλια η Ρόξυ μέσα να φανταστώ όπως μου το λες;
Να το πω ευγενικα, ουτε τσαμπα δεν ξαναπηγαινα.....
Με Άντζελα έχω περάσει φοβερά σε αυτό το κινκυ κομμάτι που ενδιαφέρεσαιΗ από τος καινούριες Μονικα, Ροξυ, Σβετα ποια είναι η πιο κινκι;;Γνωρίζει κανείς;;Δεν έχω την ευκαιρία να τις δω μια μια γιατί είμαι από επαρχια
χρεωνει παραπανω η αντζελα? καποια στιγμη ειχα διαβασει πως εχει αλλες τιμες απο τις υπολοιπεςΜε Άντζελα έχω περάσει φοβερά σε αυτό το κινκυ κομμάτι που ενδιαφέρεσαι
Όχι τα ίδια χρεώνειχρεωνει παραπανω η αντζελα? καποια στιγμη ειχα διαβασει πως εχει αλλες τιμες απο τις υπολοιπες