Όντως!!! Πάντως βλέπω στο insta ότι θα είναι για λίγο... Οπότε όποιος προλάβει!Γυρισε είναι σήμερα στο πρόγραμμα το είδα μόλις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποιο ινστα;;;Όντως!!! Πάντως βλέπω στο insta ότι θα είναι για λίγο... Οπότε όποιος προλάβει!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Ξέρουμε μέχρι πότε;Όντως!!! Πάντως βλέπω στο insta ότι θα είναι για λίγο... Οπότε όποιος προλάβει!
Δεν γράφουν, απλα λέει για λίγες εμφανίσειςΞέρουμε μέχρι πότε;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Έχω ακούσει ότι είναι μάστερ στο αυταρχικό και λέω να την δοκιμάσωΔεν γράφουν, απλα λέει για λίγες εμφανίσεις
Είναι δυνατή, οταν ήταν στη Ρόδο είχε βάλει αγγελία και ερχόταν σε ξενοδοχείο. Δεν ξέρω αν ισχύει και για Αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το τηλέφωνοΈχω ακούσει ότι είναι μάστερ στο αυταρχικό και λέω να την δοκιμάσω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Θα δω αν είναι μέσα στην βδομάδα να πάωΕίναι δυνατή, οταν ήταν στη Ρόδο είχε βάλει αγγελία και ερχόταν σε ξενοδοχείο. Δεν ξέρω αν ισχύει και για Αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το τηλέφωνο
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 2.356
Η συντριπτική πλειοψηφία των μπουρδέλων και των στούντιο έχουν σταθερά τις τιμές πάνω αλλά η ποιότητα των παρεχομενων υπηρεσιών έχει πέσει κατά πολύ σε σχέση με 10 έτη πριν για όσους θυμούνται και ξέρουν.Έχει πέσει πολύ αυτό το μαγαζί
Αλλά στις τιμές νομίζω όχι
Bety mistress
Έχω δικό μου διακριτικό χώρο στην Ρόδο. Αν είσαι έτοιμος για δυνατά παιχνίδια πάρε στο 6940154597
kanesex.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω αν ισχύει το τηλέφωνο ακόμα
Αδυνατισμένη φαίνεταιBety mistress
Έχω δικό μου διακριτικό χώρο στην Ρόδο. Αν είσαι έτοιμος για δυνατά παιχνίδια πάρε στο 6940154597kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω αν ισχύει το τηλέφωνο ακόμα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Είναι παλιές οι αγγελίες
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Λέω να πάω αύριο για να δοκιμάσω το αυταρχικό της Μπέτυς... Ξέρει κανείς πόσο πάει;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ισχύει και ψάχνω κι εγώ να βρω απάντηση στο γιατί έχει πέσει η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιώνΗ συντριπτική πλειοψηφία των μπουρδέλων και των στούντιο έχουν σταθερά τις τιμές πάνω αλλά η ποιότητα των παρεχομενων υπηρεσιών έχει πέσει κατά πολύ σε σχέση με 10 έτη πριν για όσους θυμούνται και ξέρουν.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 2.356
Σε αυτήν την ερώτηση δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση. Δεν ξέρω. Βλέπω όμως ότι πλέον δεν αξίζει να πηγαίνεις στα μπουρδέλα. Για αυτό πολλοί άντρες αναζητούν σταθερές γκόμενες για σεξ (φίλες, γνωστές κ.λπ) και δεν πάνε μπουρδέλα. Για να πας μπουρδέλα πρέπει να είσαι 20 ετωνΙσχύει και ψάχνω κι εγώ να βρω απάντηση στο γιατί έχει πέσει η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Πως είναι το ινστα της μπετυς;
Ακομα υπαρχει αυτο?Θυμαμαι καποτε ηταν στολιδι με πολυ καλες υπηρεσιες,ντρεποσουν να πατησεις μεσα και η τρανς που εχει το μαγαζι γαμω τα ατομα.Εχει πεσει εδω και χρονια βεβαια,οπως και ολα τα στουντιο.,απορω πως υπαρχουν πολλα απ'αυτα.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.268
- Πόντοι
- 2.256
Της έχω κάνει κάτι γαμησάρες ως παθητική αυτή!!! Σούπερ!!!Έχω ακούσει ότι είναι μάστερ στο αυταρχικό και λέω να την δοκιμάσω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Το κακό είναι ότι κάνει γκεστ και είναι δύσκολο να την πετύχειςΤης έχω κάνει κάτι γαμησάρες ως παθητική αυτή!!! Σούπερ!!!