Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Έκανε πλαστική στήθος και μύτηΤην Ελίνα δεν βλέπω στις βάρδιες. Σταμάτησε?
Έκανε πλαστική στήθος και μύτηΤην Ελίνα δεν βλέπω στις βάρδιες. Σταμάτησε?
Insta μια χαρά την βλέπωΈκανε πλαστική στήθος και μύτη
Αν πας ενημέρωσε μαςΚαλησπέρα , έχεις κάποιος εμπειρία με τη Μπέτυ στο αυταρχικό πρόγραμμα ; Σκέφτομαι να δοκιμάσω. Ευχαριστώ
Με ξεφτιλισε φίλε άσεΑν πας ενημέρωσε μας
Στείλε ινμποξΜε ξεφτιλισε φίλε άσε
Καλημερα. Καποιος πληροφοριες για την Θαλεια παρακαλω? Εχει σταματησει?
Πέρασμα από τη τζοβανα με επιλογή μισάωρου. Από εμφάνιση μου είναι νορμαλ και από υπηρεσίες τυπικές προς ξεπέτα.Σε ξεγελάει το σοσιαλ της που το κάνει και την ώρα που έχετε ξεκινήσει κάτι που με ξενερώνει απίστευτα.πίπα καλή δεν μπορώ να πω.ένα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι προσπαθεί να ‘κλεψει’ όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω συν ότι σου λέει μη εκεί πονάω κτλΚαλησπερα σε όλους!!Εχει δοκιμάσει κανεις τις καινούργιες Λινά-βανεσσα και τζοβανα;
Θα στείλεις ινστιτούτο please?Insta μια χαρά την βλέπω
Εγώ πάντως που πήγα μαζί της πέρασα πολύ καλά και το σοσιαλ της πολύ καλοΠέρασμα από τη τζοβανα με επιλογή μισάωρου. Από εμφάνιση μου είναι νορμαλ και από υπηρεσίες τυπικές προς ξεπέτα.Σε ξεγελάει το σοσιαλ της που το κάνει και την ώρα που έχετε ξεκινήσει κάτι που με ξενερώνει απίστευτα.πίπα καλή δεν μπορώ να πω.ένα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι προσπαθεί να ‘κλεψει’ όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω συν ότι σου λέει μη εκεί πονάω κτλ
Η κοπέλα είναι γλυκιά ευγενική αλλά για μένα ακατάλληλη για αυτή τη δουλειά…