ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καλό Σαβ-κο
Καλή Βάρδια στα κοριτσάκια
Αν ειναι αυτη που φανταζομαι, εργαζεται μονο πρωινα. Μην "ανησυχεις"Καλημερα σε ολου/ες ... ααα δεν πιστευω κυριακη βραδυ να δουλευει η συγκεκριμενη κυρια ? γιατι εγω δεν ντρεπομαι παρ'ολου που θα παω 1η φορα σε στουντιο να τις πω να παει να γ....αν εχει ασχημη συμπεριφορα
ειδικά ο τρόπος που μιλάει είναι για σεμινάρια ορθοφωνίας και ταχύτητας εκφοράς...Αν ειναι αυτη που φανταζομαι, εργαζεται μονο πρωινα. Μην "ανησυχεις"
Και δεν ειναι τοσο κακη.
Απλα ειναι ηληκιωμενη και ειναι ετσι το στυλ της.
Και εγω στις αρχεις αισαθνομουν αμηχανα μαζι της, αλλα στην πορεια εστρωσε η "σχεση μας"
Καλό Σαβ-κο
Καλή Βάρδια στα κοριτσάκια
γιατι οι 5-10 προηγουμενοι εκει μεσα εχουν αφησει τα παιδια τους
Αν ειναι αυτη που φανταζομαι, εργαζεται μονο πρωινα. Μην "ανησυχεις"
Και δεν ειναι τοσο κακη.
Απλα ειναι ηληκιωμενη και ειναι ετσι το στυλ της.
Και εγω στις αρχεις αισαθνομουν αμηχανα μαζι της, αλλα στην πορεια εστρωσε η "σχεση μας"
Καλημέρα Λέοντα....Καλημέρα και σε σένα και στα κορίτσια σου!!Καλημερα, σε ολα τα κοριτσια σου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Κλαίω......μόλις σας ανέβασε και μούφα κριτική..............
Καλα έλα εσυ στο στούντιο να με γαμησεις στην πραγματικοτητα και όχι στην φαντασία σου και μετά τα ξαναλέμε ...Αν θες τα σχολιάζουμε και από κοντά μην σου πω ;)
Το άλλο το ποστ φίλε μας King James που λες οτι απλά εστειλες στο μέλος να τον ρωτήσεις πως περασες μαζι μου όμως γιατι το εσβησες;
Αναιρει κάτι άλλο μήπως ;
Εσυ κοπελα μου πρεπει να βαλεις και"συντηρητη" εκει μεσα, δεν κανω πλακα, οπως εχουν ολες οι μεγαλες εταιρειες...180τμ μαγαζι ειναι
9 τηλεορασεις και 8 κλιματιστικα εχει συνολο
μονο τα τηλεκοντρολ να μαθεις για το καθενα (γιατι ειναι διαφορετικα μοντελα κτλ) 2 βδομαδες θες
και χωρις να σου πιανω ασφαλειες πινακα,διακοπτες απο φωτα,συνεγερμους, κουδουνια, προγραμματα, στερεοφωνικα,dvd,καφετερια,κλειδαριες,σε πιο συρταρι ειναι το καθε αναλωσιμο κτλ
Εσυ κοπελα μου πρεπει να βαλεις και"συντηρητη" εκει μεσα, δεν κανω πλακα, οπως εχουν ολες οι μεγαλες εταιρειες...
Να λεμε για τη συγκεκριμενη υπηρεσια και εμενα μου σπαει τα @@ οταν πηγαινω, αλλα αποζημιωνομαι τουλαχιστον στο δωματιο με την κοπελα που επιλεγω και ουτε καν την θυμαμαι μετα και θελω να τη θυμαμαι...
Μια παρακληση μονο, παρτε της ακουστικα βαρηκοιας, ή να χαμηλωνετε τη μουσικη οταν μιλαει με τους πελατες, γιατι βαριομαστε να επαναλαμβανουμε συνεχεια τις ιδιες προτασεις...