lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μην αναφέρεις τέτοιες λέξεις εδώ μέσα..μας γαμάς την ψυχολογία....so what?
r u married?
μην αναφέρεις τέτοιες λέξεις εδώ μέσα..μας γαμάς την ψυχολογία....so what?
r u married?
κοίτα το καλό αυταρχικό το έκανε χθες η παρι σεν ζερμέν στον ολυμπιακό...σήμερα απλά θα απολαύσουμε μπαλίτσα και θα περιμένουμε να συνεχίσουμε να κονομάμε από το στοίχημα...
αντί για πορνό βάλε να πάιζει στο σαλόνι σήμερα τσάμπιονς λίγκ και στα δωμάτια ευρομπάσκετ...και πρωτοπορία ξανά για το 104 και θα μαζέψεις και τον ανδρικό πληθυσμό έτσι κ αλλιώς... χθες στα μαγαζιά δεν έβλεπες κοπέλα,,,,όλο ανδροπαρέες όπου είχαν κάνει κ ρεζερβέ τραπέζια σε σουβλατζίδικα/καφετέριες και είχαν στηθεί 1 ώρα πριν για να δουν τον γάυρο...τι να σου πω δεν ξερω, μπεσα i hate sports
μια ευρομπασκετ, μια πρωταθλημα, μια τσαμπιονς λιγκ
not good for our business
αντί για πορνό βάλε να πάιζει στο σαλόνι σήμερα τσάμπιονς λίγκ και στα δωμάτια ευρομπάσκετ...και πρωτοπορία ξανά για το 104 και θα μαζέψεις και τον ανδρικό πληθυσμό έτσι κ αλλιώς... χθες στα μαγαζιά δεν έβλεπες κοπέλα,,,,όλο ανδροπαρέες όπου είχαν κάνει κ ρεζερβέ τραπέζια σε σουβλατζίδικα/καφετέριες και είχαν στηθεί 1 ώρα πριν για να δουν τον γάυρο...
να σου πω μπουμπού, η Βέρα(απίστευτο μωρό, την είδα αλλού ;) ;)) γουστάρει/ξέρει καλή ποδο...κατάσταση...ξέρεις εσύ τώρα....
εκμεταλλέυτηκα τη φάση όμως εγώ σαν παλιά πουτάνα που είμαι, και πήγα στο μικρολίμανο στο "Καταφύγιο", ένα σούπερ μπαράκι και το τι γυναίκες έπαιζαν δε φαντάζεσαι...έγινε παιχνίδι αρκετό, πέσανε κεράσματα, αλλά εκεί που έλεγα ότι μπαίνω στην...αντίπαλη περιοχή, μου κάνανε φάουλ.... ;) δύσκολο το να "ρίξεις" κοπέλα την σήμερον...
so what?
r u married?
εκμεταλλέυτηκα τη φάση όμως εγώ σαν παλιά πουτάνα που είμαι, και πήγα στο μικρολίμανο στο "Καταφύγιο", ένα σούπερ μπαράκι και το τι γυναίκες έπαιζαν δε φαντάζεσαι...έγινε παιχνίδι αρκετό, πέσανε κεράσματα, αλλά εκεί που έλεγα ότι μπαίνω στην...αντίπαλη περιοχή, μου κάνανε φάουλ.... ;) δύσκολο το να "ρίξεις" κοπέλα την σήμερον...
me ? married ? you must be kidding ... σε 2 μηνες κλεινω τα 25 ... δεν τρελαθηκα οπως αρκετοι φιλοι μου να κανω παιδια οικογενεια απο τωρα !!!
Φοβαμαι μηπως μου αρεσει μετα και ανακαλυψω νεα βιτσια...αρα οχι οχι χαχα αμα δουλευει η Κελλυ μην σου πω φοβαμαι να ερθω εχω ακουσει παιζει στα δαχτυλα την τεχνη του μαστιγιου !!
για καιρό η αλήθεια δεν ίδρωνα, αλλά τώρα αποφάσισα να ιδρώσω λιγάκι.... ;) ;) κάτι γίνεται πάντως...απάντησέ μου και στο ερώτημά μου για τη Βέρα παραπάνω...θενξ...
για καιρό η αλήθεια δεν ίδρωνα, αλλά τώρα αποφάσισα να ιδρώσω λιγάκι.... ;) ;) κάτι γίνεται πάντως...απάντησέ μου και στο ερώτημά μου για τη Βέρα παραπάνω...θενξ...
που ειναι :
think:
να σου πω μπουμπού, η Βέρα(απίστευτο μωρό, την είδα αλλού ;) ;)) γουστάρει/ξέρει καλή ποδο...κατάσταση...ξέρεις εσύ τώρα....
σε ευχαριστώ, κάνεις τη δουλειά μου πιο εύκολη.... μήπως μπορείς να απαντήσεις εσύ που γνωρίζεις τα πάντα???Ιδου :
Τιποτασε ευχαριστώ, κάνεις τη δουλειά μου πιο εύκολη.... μήπως μπορείς να απαντήσεις εσύ που γνωρίζεις τα πάντα???
να ξερες τι χάνεις....Τιποτα
Οχι δεν μπορω να απαντησω.Η ποδοάγνια δεν συμπεριλαμβανεται στις προτιμησεις μου.
Προτιμω να ασχολουμαι με αλλα σημεια του γυναικειου σωματος....να ξερες τι χάνεις....
ωραίο είναι να μην αφήνεις εκατοστό άνευ ικανοποιήσεως.... για μένα, πόδια(αν είναι όπως πρέπει), αιδοίο, στήθος, λαιμός είναι τα must...Προτιμω να ασχολουμαι με αλλα σημεια του γυναικειου σωματος....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειμαι για τα δυσκολα μωρο μου
champions league σημερα, απεργιες στα μμμ, συλλαλητηρια
τα εξαφανιζω