lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
θέλω να φοράς τα ralph lauren τα εσώρουχα...ε για μια δυο ξυλιες χαλαλι να γινει να στις ριξω
θέλω να φοράς τα ralph lauren τα εσώρουχα...ε για μια δυο ξυλιες χαλαλι να γινει να στις ριξω
Μην ανησυχείς, θα πάω εγώ για να σε αντικαταστήσω την Τετάρτη. ειμαι Λευκωσία.Προσαρμοζομαι στα νεα δεδομενα, μου λειπει η Ελλαδα, τι να κανεις ομως....
Πεμπτη απογευμα που εφθασα (γυρω στις 4) Παφο το αμαξι εδειχνε 35 - 36 με εντονη αισθηση της υγρασιας. Σταδιακα απο Σαββατοκυριακο επεσε καπως η θερμοκρασια, αλλα η υγρασια υφισταται.
καλησπεραααααααααααααααααα αγοριαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Sex λαγουδακο μου.
Αγοραίου sex.
Ο ερωτας ΔΕΝ αγοραζεται..........
;) ;) ;) ;) ;) ;)
η νυχτερινή σας βάρδια είναι πολύ όμορφη.
όχι ρε πούστη μου...σήμερα βρήκες κ συ???
Καλημερα στα κοριτσια και σε ολη την ομορφη παρεα... Αχ Βερα Βερα Βεραααααααααααααα το καυλι μου δεν θα θες να το κανεις περα !!!
Τι να κανω..εχω κ εγω ως ανθρωπος τις αδυναμιες μου μονο μη χτυπας με το μαστιγιο μη χτυπας εχω απαλο δερμα θα αφησει σημαδι
κοίτα το καλό αυταρχικό το έκανε χθες η παρι σεν ζερμέν στον ολυμπιακό...σήμερα απλά θα απολαύσουμε μπαλίτσα και θα περιμένουμε να συνεχίσουμε να κονομάμε από το στοίχημα...ειμαι για τα δυσκολα μωρο μου
champions league σημερα, απεργιες στα μμμ, συλλαλητηρια
τα εξαφανιζω