TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ενα IPHONE 5 χαρισε με και θα ειμαι το πουτανακι σου
ενα IPHONE 5 χαρισε με και θα ειμαι το πουτανακι σου
φυγε ρε που θες και iphone 5...προσπαθω τοσο καιρο να μαζεψω λεφτα να παω με τον τζουλη στην μυκονο το καλοκαιρι και συ μου θες tablet και αιφοουν 5ενα IPHONE 5 χαρισε με και θα ειμαι το πουτανακι σου
εσυ και χωρις iphone5 εισαι το πουτανακι του ΝΩΝΤΑ ομωςφυγε ρε που θες και iphone 5...προσπαθω τοσο καιρο να μαζεψω λεφτα να παω με τον τζουλη στην μυκονο το καλοκαιρι και συ μου θες tablet και αιφοουν 5
Εχυσσα και μονο που εχετε το θαρος. Και με διαβαζετε... γουσταρω!!κατ'επαναληψη και κατα συρροη τραβελοφιλος.
Σε συναρτηση με τις απειρες φωτογραφιες με τραβελια που ανεβαζεις βγηκε το πορισμα.
βγαλε καλε το ασπρο να πουμε.. δεν χαλαει το φοτοσοπ μην στεναχωριεσαι
Καλησπερα σε ολους!!!
ωραια παρεα. καλησπερα στις ομορφες
Να μπω αναμεσα σαs....................
βγαλε καλε το ασπρο να πουμε.. δεν χαλαει το φοτοσοπ μην στεναχωριεσαι
ωραια παρεα. καλησπερα στις ομορφες
Ektor Lopez κάνε διευκρινίσεις γιατί η κουβέντα γίνεται με αφορμή εμένα και το ξέρεις καλά επειδή είσαι παλιός εδώ ότι φίλος του αυταρχικού ούτε ήμουν ποτέ, ούτε πρόκειται να γίνω στον αιώνα τον άπαντα. Να με βρίζουν σκουπίδια που δεν έχουν τίποτα άλλο να γεμίσουν τη δύστυχη ύπαρξή τους απ' το να ασχολούνται μαζί μου να το δεχτώ, αλλά όχι να με εκθέτουν και άτομα που με παρακολουθούν χρόνια σ' αυτό το thread και ξέρουν τί καπνό φουμάρω.
Καλά, κάθεσαι εσύ τώρα και πιάνεις συζήτηση με έναν κλώνο; Αν έχει αρχίδια ας βγει να πει ότι θέλει με το κανονικό του νικ. Αλλά ποιός τα έχασε για να τα βρει αυτός.
ooo δεν μας τα ειπες αυτα.μηπως εχεις διπλη προσωπικοτηταΣημερα το παιζω killer ειπαμεεεεεε!!!!
ooo δεν μας τα ειπες αυτα.μηπως εχεις διπλη προσωπικοτητα
Τι έγινε εκτοράκο, τέλειωσες ότι είχες να ποστάρεις με το κανονικό σου νικ και τώρα μπήκες να απαντήσεις;
Αγοράκι μου, αν ήξερες πόσοι σε έχουνε πάρει χαμπάρι θα έκοβες λάσπη παρέα με τον περσονάκο και τον παπατρόλη.
Μπορει...........
Α ρε εκτοράκο, και είσαι και παλιό μέλος. Πιο πολύ δεν μπορούσες να καρφωθείς; Μέχρι και ο Στίβι Γουόντερ σε πήρε χαμπάρι.
Έλα, μην γκρινιάζεις βρε ατιμούλικο. Εγώ λέω να συναντηθούμε στις 14 Σεπτεμβρίου και να τα βρούμε.