Επ' ευκαιρίας του strawberry party στο Φ104 παρευρέθηκα και γω στο στούντιο όπου ήταν μαζεμένοι γνωστοί και τιμημένοι συναγωνιστές και την ατμόσφαιρα ομορφάινανε με την παρουσία τους η Άντζελα, η Κέλλυ, η΄Δέσποινα και η Γαβριέλλα. Σε ρόλο υπηρεσίας η γλυκήτατη Πωλίνα,μέσα σε ένα εφαρμοστό φόρεμα και ιλοτάκουνες γόβες. Ο μπάρμαν έφτιαχνε ποτά με βάση τη φράουλα(daquiris, margaritas) μέσω των οποίων το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα και η διάθεσή μου για "ανομίες"...αυξήθηκε. Στην αλλαγή της βάρδιας λοιπόν, αγκαζάρω την Πωλίνα που αποτελούσε πρωταρχικό μου στόχο και ανεβαίνουμε δωμάτιο3. Με βασικό συστατικό της συνεύρεσης τις φράουλες και τη σαντιγυ οι οποίες πήραν τη θέση τους σε κομβικά σημεία των σωμάτων μας και με εκατέρωθεν φιλιά και γλυψίματα δημιούργγηθηκε ένα κλίμα άκρως ερωτικό. Πολλά προκαταρτικά, με 69, με ποδολαγνεία, με βαθύ στοματικό εκ μέρους της και διαρκείας, ενασχόληση με το υπέροχο αιδοίο της, με το στήθος της για να περάσουμε στο κυρίως πιάτο με πολλές εναλλαγές από ιεραποστολικό, σε doggy style,από κει σε cowgirl, ξανά ιεραποστολικό με διάφορες παραλλαγές,αυξομειώσεις στην ένταση, ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι(καιρό είχα να ιδρώσω έτσι), με πνιχτά βογγητά, ξανά στα 4 με θέα τα υπέροχα οπίσθια της όπυ μη αντέχοντας άλλο της ζήτησα να με τελειώσει χειρονακτικά αι παράλληλα παίζοντας με τα πατουσάκια της πότε στο στόμα μου και πότε με το πέος μου. Εακπληκτική εμπειρία. Ακολουθεί κριτική λεπτομερής.