Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

:sunglasses:

circus600yz8.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμπερασματικα: ειμαι ο κλωνος καποιου με εχουν καταλαβει διαφοροι που συζητανε με τον πιξι αλλα δε θελει να με ξεβρακωσει να πει ποιος ειμαι γιατι μαλλον με εκτιμα και με αγαπα και προτιμα να γινεται σωβρακο ο ιδιος :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συμπερασματικα: ειμαι ο κλωνος καποιου με εχουν καταλαβει διαφοροι που συζητανε με τον πιξι αλλα δε θελει να με ξεβρακωσει να πει ποιος ειμαι γιατι μαλλον με εκτιμα και με αγαπα και προτιμα να γινεται σωβρακο ο ιδιος :2funny:

ασε μην παρεξηγεις τον πικι, ειναι καλο παιδι,αλλα ειναι ερωτευμενος με την παολα αυτον τον καιρο, μπηκε και η ανοιξη οποτε καταλαβαινεις  :grin:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ποια θα μου στησει κολαρακι????

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

Επ' ευκαιρίας του strawberry party στο Φ104 παρευρέθηκα και γω στο στούντιο όπου ήταν μαζεμένοι γνωστοί και τιμημένοι συναγωνιστές και την ατμόσφαιρα ομορφάινανε με την παρουσία τους η Άντζελα, η Κέλλυ, η΄Δέσποινα και η Γαβριέλλα. Σε ρόλο υπηρεσίας η γλυκήτατη Πωλίνα,μέσα σε ένα εφαρμοστό φόρεμα και ιλοτάκουνες γόβες. Ο μπάρμαν έφτιαχνε ποτά με βάση τη φράουλα(daquiris, margaritas) μέσω των οποίων το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα και η διάθεσή μου για "ανομίες"...αυξήθηκε. Στην αλλαγή της βάρδιας λοιπόν, αγκαζάρω την Πωλίνα που αποτελούσε πρωταρχικό μου στόχο και ανεβαίνουμε δωμάτιο3. Με βασικό συστατικό της συνεύρεσης τις φράουλες και τη σαντιγυ οι οποίες πήραν τη θέση τους σε κομβικά σημεία των σωμάτων μας και με εκατέρωθεν φιλιά και γλυψίματα δημιούργγηθηκε ένα κλίμα άκρως ερωτικό. Πολλά προκαταρτικά, με 69, με ποδολαγνεία, με βαθύ στοματικό εκ μέρους της και διαρκείας, ενασχόληση με το υπέροχο αιδοίο της, με το στήθος της για να περάσουμε στο κυρίως πιάτο με πολλές εναλλαγές από ιεραποστολικό, σε doggy style,από κει σε cowgirl, ξανά ιεραποστολικό με διάφορες παραλλαγές,αυξομειώσεις στην ένταση, ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι(καιρό είχα να ιδρώσω έτσι), με πνιχτά βογγητά, ξανά στα  4 με θέα τα υπέροχα οπίσθια της όπυ μη αντέχοντας άλλο της ζήτησα να με τελειώσει χειρονακτικά αι παράλληλα παίζοντας με τα πατουσάκια της πότε στο στόμα μου και πότε με το πέος μου. Εακπληκτική εμπειρία. Ακολουθεί κριτική λεπτομερής.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Περασαμε πολυυυυυυυ ομορφααα!!!! :rockon: :rockon:

Ο μπαρμαν εφτιαχνε τα καλυτερα και ετσι εφτιαχνε και την διαθεση μας!!!!! :dancing: :dancing:

Αναμονη για το επομενο παρτυ τωρα....... ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Περασαμε πολυυυυυυυ ομορφααα!!!! :rockon: :rockon:

Ο μπαρμαν εφτιαχνε τα καλυτερα και ετσι εφτιαχνε και την διαθεση μας!!!!! :dancing: :dancing:

Αναμονη για το επομενο παρτυ τωρα....... ;)
παρα πολυ ωραια βραδια δεσποινακι.εσυ ξεχωρισες με την ξεχωριστη ενδυμασια σου.Επισης η γαβριελλα με μαγεψε  με τα πανεμορφα ματια της.η κοπελα ειναι πολυ πιο ομορφη απο κοντα.εμεινα μαλακας μολις την ειδα :smitten: :smitten:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
παρα πολυ ωραια βραδια δεσποινακι.εσυ ξεχωρισες με την ξεχωριστη ενδυμασια σου.Επισης η γαβριελλα με μαγεψε  με τα πανεμορφα ματια της.η κοπελα ειναι πολυ πιο ομορφη απο κοντα.εμεινα μαλακας μολις την ειδα :smitten: :smitten:

καλησπερα στην παρεα :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πωλίνα σε ευχαριστώ για τις χθεσινές απίστευτες και μοναδικές στιγμές που μου χάρισες!! :knockinb: :fuck1: :pipa2: :fuck2: :tits2: :cum:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλησπέρα  :cheesy:

το απογευμα 17:00 με 23:00 στο studio Μπέτυ + Πάμελα + Γαβριέλα  :smitten: :smitten: :smitten:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Καλησπερα σε ολη την παρεα....Καλησπερα στην σιστερ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κελλυ....καλα εισαι μωρο μου?

Η βραδια χτες  ηταν μια απο τις πιο ωραιες στους μηνες που επισκεπτομαι το 104...Ενα μπραβο κι ενα ευχαριστω στην αντζελα για τις εξαιρετικες ιδεες της που μας κανουν να περναμε σουπερ...

Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις μαγικες στιγμες που μου προσεφερε παρα την κουραση της αφου πηγα σχετικα αργα στο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.... :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom