Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Δε νομίζω, να είχε τόσο πολύ κόσμο σε άλλο πάρτυ του 104.Το στούντιο ήταν γεμάτο από νωρίς.Σε κάποια στιγμή και τα δύο σαλόνια ήταν γεμάτα με κόσμο.Η πιο όμορφη και σέξυ (όπως ήταν ντυμένη με ένα λεοπάρ φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε το υπέροχο κορμί της) υπηρεσία, η Πωλίνα, ανεβοκάτβαινε συνέχεια τις σκάλες, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.Πάντα χαμογελαστή και γλυκιά.Αλλά, και τα κορίτσια που εργαζόντουσαν, η Άντζελα, η Δέσποινα, η Γαβριέλα κι η Κέλλυ είχαν πολύ έργο να φέρουν εις πέρας.Με την όμορφη παρουσία τους ζέσταιναν την ατμόσφαιρα και μας έφτιαχναν τη διάθεση.Ο ευγενικός Βασίλης, ο μπάρμαν, φρόντιζε να μας δροσίζει, απ΄το όμορφο και προκλητικό θέαμα που αντικρίζαμε, με τα κοκτείλ που μας ετοίμαζε.Και μας γλύκαινε με φράουλες με σαντιγύ.
Το πάρτυ κράτησε κυριολεκτικά μέχρι τις πρωϊνές ώρες.Μετά τις 23:00 ανάλαβαν δράση το ομορφότερο κορίτσι της Αθήνας, η Πωλίνα, παρέα με ένα ακόμη όμορφο κορίτσι, με το οποίο ταιριάζουν απόλυτα και συμπληρώνουν η μία την άλλη.Την Δέσποινα.Γι΄ακόμη ένα βράδυ συνάντησα την Πωλίνα στο δωμάτιο Νο3, παρόλο που χρειάστηκε να περιμένω πολύ ώρα.Μεγάλο σουξέ αυτό το κορίτσι.Παρόλη την κούρασή της, αφού είχε μια εξαντλητική μέρα, και το περασμένο της ώρας, πέρασα υπέροχα μαζί της.Γι'ακόμη μια φορά ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Ευχαριστούμε Άντζελα και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο πάρτυ.  :-* :-* :-* :-* :-*

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Πωλίνα σε ευχαριστώ για τις χθεσινές απίστευτες και μοναδικές στιγμές που μου χάρισες!! :knockinb: :fuck1: :pipa2: :fuck2: :tits2: :cum:

Φτάνουν ρε τα μέλια με το Πωλινάκι :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ευγενικός Βασίλης, ο μπάρμαν, φρόντιζε να μας δροσίζει, απ΄το όμορφο και προκλητικό θέαμα που αντικρίζαμε, με τα κοκτείλ που μας ετοίμαζε.

Εσύ ειδικά με τη Γαβριέλα δίπλα σου αντίκριζες όντως για πολλή ώρα προκλητικό θέαμα :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα σε ολη την παρεα....Καλησπερα στην σιστερ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κελλυ....καλα εισαι μωρο μου?

Η βραδια χτες  ηταν μια απο τις πιο ωραιες στους μηνες που επισκεπτομαι το 104...Ενα μπραβο κι ενα ευχαριστω στην αντζελα για τις εξαιρετικες ιδεες της που μας κανουν να περναμε σουπερ...

Και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις μαγικες στιγμες που μου προσεφερε παρα την κουραση της αφου πηγα σχετικα αργα στο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.... :-* :-* :-*

Ήσουν χθες στο party? :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δε νομίζω, να είχε τόσο πολύ κόσμο σε άλλο πάρτυ του 104.Το στούντιο ήταν γεμάτο από νωρίς.Σε κάποια στιγμή και τα δύο σαλόνια ήταν γεμάτα με κόσμο.Η πιο όμορφη και σέξυ (όπως ήταν ντυμένη με ένα λεοπάρ φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε το υπέροχο κορμί της) υπηρεσία, η Πωλίνα, ανεβοκάτβαινε συνέχεια τις σκάλες, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.Πάντα χαμογελαστή και γλυκιά.Αλλά, και τα κορίτσια που εργαζόντουσαν, η Άντζελα, η Δέσποινα, η Γαβριέλα κι η Κέλλυ είχαν πολύ έργο να φέρουν εις πέρας.Με την όμορφη παρουσία τους ζέσταιναν την ατμόσφαιρα και μας έφτιαχναν τη διάθεση.Ο ευγενικός Βασίλης, ο μπάρμαν, φρόντιζε να μας δροσίζει, απ΄το όμορφο και προκλητικό θέαμα που αντικρίζαμε, με τα κοκτείλ που μας ετοίμαζε.Και μας γλύκαινε με φράουλες με σαντιγύ.
Το πάρτυ κράτησε κυριολεκτικά μέχρι τις πρωϊνές ώρες.Μετά τις 23:00 ανάλαβαν δράση το ομορφότερο κορίτσι της Αθήνας, η Πωλίνα, παρέα με ένα ακόμη όμορφο κορίτσι, με το οποίο ταιριάζουν απόλυτα και συμπληρώνουν η μία την άλλη.Την Δέσποινα.Γι΄ακόμη ένα βράδυ συνάντησα την Πωλίνα στο δωμάτιο Νο3, παρόλο που χρειάστηκε να περιμένω πολύ ώρα.Μεγάλο σουξέ αυτό το κορίτσι.Παρόλη την κούρασή της, αφού είχε μια εξαντλητική μέρα, και το περασμένο της ώρας, πέρασα υπέροχα μαζί της.Γι'ακόμη μια φορά ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Ευχαριστούμε Άντζελα και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο πάρτυ.  :-* :-* :-* :-* :-*
συμφωνώ και επαυξάνω!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Πωλινάκι μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: για την υπέροχη βραδυά, ή για να είμαι πιο σωστός, για το υπέροχο πρωϊνό, που πέρασα για ακόμη μια φορά μαζί σου.Παρόλη την κούρασή σου, ήσουν φανταστική, τέλεια, γλυκιά και σέξυ.Να είσαι πάντα καλά.  :-* :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τρομερά σέξυ επίσης και η γαβριέλλα μετο κοντό άσπρο φουστάκι της  που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της και μια υποψία από τα οπίσθιά της, πολύ όμορφα μάτια, ελαφρώς σχιστά, η ρώσσικη ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά κ το αφεντικό ήταν οπτασία μέσα στο seethrough μαύρο φορέμα της με το στριγκάκι από μέσα!! :cum: :cum:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Ήσουν χθες στο party? :think:
ημουν απο τους βραδινους επισκεπτες...2 παρα εφτασα στο 104 και σοκαριστηκα με τον κοσμο που πρωτη φορα εβλεπα τοσο πολυ να περιμενει στο σαλονι....ωρα αναχωρησης 7 το πρωι μαζι με as manager.....Και αφου η δεσποινα μ εστειλε στον παραδεισο και την κολαση 2 φορες....Οτι και να πω η να περιγραψω ειναι λιγο μπροστα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Παρ' ότι έλεγα να μη γράψω τίποτα για το party γιατί απ' τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι είμαι προμότορας η γνώμη μου δε θα μετρούσε, βλέποντας πολλούς "προμότορες" απόψε να γράφουν για χθες δράττομαι της ευκαιρίας να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου. Το χθεσινό party ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, υπέροχη βραδιά ανάμεσα στις κοπέλες του studio και σε αγαπημένους συναγωνιστές. Προσωπικά είχα καιρό να πάω σε party του 104 και διαπίστωσα ότι η χημεία των σταθερών πελατών με το εν λόγω μαγαζί παραμένει αναλλοίωτη. Τόσο κόσμο σε party και κυρίως όμορφη διάθεση είχα να δω πολύ καιρό, για το τελευταίο φρόντιζαν βέβαια συστηματικά κι οι κοπέλες. Αυτό που μου έμεινε προσωπικά είναι ότι λύθηκε η παλαιότερη παρεξήγηση με την Άντζελα την οποία κι ευχαριστώ για τη στάση της απέναντί μου και η πιο πρόσφατη με τη Δέσποινα η οποία έδειξε ειλικρινή διάθεση απέναντί μου να τα βρούμε. Τέλος θέλω να σημειώσω ότι εντυπωσιάστηκα τα μάλα από τη Γαβριέλλα η οποία έχει αγγελικό πρόσωπο, θεϊκά πόδια και κυρίως εκρηκτικό ταμπεραμέντο, ήμασταν πολλή ώρα χθες μαζί και ειλικρινά μου έφτιαξε τη διάθεση. Τέλος ας σημειώσω ότι ο Βασίλης ο μπάρμπαν ήταν εξαιρετικός, αμέτρητα ποτά + σφηνάκια κέρασμα μας έφτιαξαν κεφάλι. Εις το επανιδείν στο επόμενο party...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
τρομερά σέξυ επίσης και η γαβριέλλα μετο κοντό άσπρο φουστάκι της  που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της και μια υποψία από τα οπίσθιά της, πολύ όμορφα μάτια, ελαφρώς σχιστά, η ρώσσικη ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά κ το αφεντικό ήταν οπτασία μέσα στο seethrough μαύρο φορέμα της με το στριγκάκι από μέσα!! :cum: :cum:

:thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
ημουν απο τους βραδινους επισκεπτες...2 παρα εφτασα στο 104 και σοκαριστηκα με τον κοσμο που πρωτη φορα εβλεπα τοσο πολυ να περιμενει στο σαλονι....ωρα αναχωρησης 7 το πρωι μαζι με as manager.....Και αφου η δεσποινα μ εστειλε στον παραδεισο και την κολαση 2 φορες....Οτι και να πω η να περιγραψω ειναι λιγο μπροστα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

Είχε ακόμα κόσμο στις δύο παρά;

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Είχε ακόμα κόσμο στις δύο παρά;

μπαινω μεσα στο σαλονι και βλεπω 10-12 ατομα....σοκαριστηκα....Παρολαυτα η βραδια κυλισε αψογα με πολυ κεφι απο τα κοριτσια και αψογη διαθεση και στα ενδοτερα παρα την κουραση...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
μπαινω μεσα στο σαλονι και βλεπω 10-12 ατομα....σοκαριστηκα....Παρολαυτα η βραδια κυλισε αψογα με πολυ κεφι απο τα κοριτσια και αψογη διαθεση και στα ενδοτερα παρα την κουραση...

Πού να δεις τί χαμός έγινε νωρίτερα... Πάντως μου κάνει εντύπωση να είναι τόσος κόσμος στο σαλόνι στις δύο παρά, πρέπει να μην έχει επαναληφθεί κάτι τέτοιο...

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους για τα καλα σας λογια και που παρευρεθηκατε στο υπεροχο παρτυ μας!!!!!

Και σε αυτο το σημειο θα σας πω οτι την ερχομενη παρασκευη θα ξανακανουμε παρτυ !!!!αυτην την φορα την τιμη της θα εχει η ΤΕΚΙΛΑΑΑ..... :sunglasses:

Ο μπαρμαν μας καθως και οι εργαζομενες του 104 θα σας περιμενουν για μια ακομη πιο ανεβαστηκη βραδια!!!!

Οι μαργαριτες θα εχουν την τιμητικη τους καθως και αλλα ποτα που βασικο συστατικο θα ειναι η τεκιλα!!!!!

Σας περιμενουμεεε ολους!!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πού να δεις τί χαμός έγινε νωρίτερα... Πάντως μου κάνει εντύπωση να είναι τόσος κόσμος στο σαλόνι στις δύο παρά, πρέπει να μην έχει επαναληφθεί κάτι τέτοιο...
και στης 3 που κατέβηκα από το δωμάτιο να δεις τι γινότανε...πρωτοφανές!!! :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!

Υ.Γ γειά σου Δέσποινα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom