Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Συνήθως υποβαθμίζουμε οτι δεν μπορούμε να έχουμε, να απολαύσουμε, ή να βάλουμε στη ζωή μας.
Και χρυσά σεντόνια να έβαζε η Αντζελα, και τη Μπελούτσι να έφερνε να σφουγγαρίσει η Αντζελα...και εξετάσεις αίματος να μας έβαζε στο τέλος προσφορά η Αντζελα...παλι θα γκρινιάζατε...
Εγω τα βλεπω πολυ πρωτοποριακά όλα αυτα.
Και ναι δεν κολάς ΣΜΝ στα σεντόνια του μεταξουργείου που τα αλλαζουν μια φορα τη μέρα./..αλλα πάνω έκει έχει ξαπλώσει τον άπλυτο κώλο του ο προηγούμενος ηλικιωμενος και τα ιδρωμένα αρχίδια του ο βιοπαλαιστής Πακιστανός που πλένεται μια φορά στις 15.
Εεεε έχει διαφορά... Ναι δεν κολάς ΣΜΝ σίγουρα. Αλλά ξαπλώνεις στη μπίχλα..
Οπως αντέχει ο καθενας. Σαν να είσαι στο στρατο ένα πράμα...
Δεν ξέρω αν έχει τις πολύ σουπερ γκόμενες... Ισως αλλου έχει πιο μουνάρες...
Αν και βλέπω πως το προσωπικό ανανεωνεται... Εχουν έρθει φοβερά κομμάτια απ'ότι βλέπω στις φωτο.
Μάλλον πρέπει να τις δω απο κοντά..
Δεν θα γκρινιαξω για τις τιμές. Αν δεν έχω..δεν πάω.
Προσωπικά ντρέπομαι να πάω μονο για το ποτο, το μάτι..και να φύγω.
Δεν έχω ...δεν πάω. Το να γκρινιάξεις για τις τιμές είναι εύκολο. Κάποιες όντως είναι υπερβολικές.
Τώρα 100 ευρω για κάποια λεπτά ηδονής και καύλας...ε είναι κάπως...όταν είσαι άνεργος και μασας απο τις οικονομίες σου που έβγαλες με κόπο ή αν είσαι μισθωτός ή μεροκαματιάρης.
άρα...ή δε γαμας..ή πας μεταξι...
αλλιως κάνεις το κουμάντο σου και πας μιας στο τόσο..σαν κύριος...
Ο καθενας όπως το βλέπει...
Αν και το παλευει σε σχέση με άλλα στουντιο... διαγωνισμοι, εκπτωτικές βάρδιες κλπ
Προσωπικά βλέπω τον έχει πιάσει το ρυθμο...
Καλα επικοινωνιακά δεν παίζεται.
και ότι μανουρα έχει παιχτεί ή παίζεται προς όφελος της είναι..
Ως στούντιο...πιστευω είναι το καλυτερο..
Τώρα απο κοπέλες δεν ξέρω..
Αυτή η αποψή μου.
Και ελπιζω να μη σας πειράζει που την εκφέρω στο συγκεκριμένο thread.
Και χρυσά σεντόνια να έβαζε η Αντζελα, και τη Μπελούτσι να έφερνε να σφουγγαρίσει η Αντζελα...και εξετάσεις αίματος να μας έβαζε στο τέλος προσφορά η Αντζελα...παλι θα γκρινιάζατε...
Εγω τα βλεπω πολυ πρωτοποριακά όλα αυτα.
Και ναι δεν κολάς ΣΜΝ στα σεντόνια του μεταξουργείου που τα αλλαζουν μια φορα τη μέρα./..αλλα πάνω έκει έχει ξαπλώσει τον άπλυτο κώλο του ο προηγούμενος ηλικιωμενος και τα ιδρωμένα αρχίδια του ο βιοπαλαιστής Πακιστανός που πλένεται μια φορά στις 15.
Εεεε έχει διαφορά... Ναι δεν κολάς ΣΜΝ σίγουρα. Αλλά ξαπλώνεις στη μπίχλα..
Οπως αντέχει ο καθενας. Σαν να είσαι στο στρατο ένα πράμα...
Δεν ξέρω αν έχει τις πολύ σουπερ γκόμενες... Ισως αλλου έχει πιο μουνάρες...
Αν και βλέπω πως το προσωπικό ανανεωνεται... Εχουν έρθει φοβερά κομμάτια απ'ότι βλέπω στις φωτο.
Μάλλον πρέπει να τις δω απο κοντά..
Δεν θα γκρινιαξω για τις τιμές. Αν δεν έχω..δεν πάω.
Προσωπικά ντρέπομαι να πάω μονο για το ποτο, το μάτι..και να φύγω.
Δεν έχω ...δεν πάω. Το να γκρινιάξεις για τις τιμές είναι εύκολο. Κάποιες όντως είναι υπερβολικές.
Τώρα 100 ευρω για κάποια λεπτά ηδονής και καύλας...ε είναι κάπως...όταν είσαι άνεργος και μασας απο τις οικονομίες σου που έβγαλες με κόπο ή αν είσαι μισθωτός ή μεροκαματιάρης.
άρα...ή δε γαμας..ή πας μεταξι...
αλλιως κάνεις το κουμάντο σου και πας μιας στο τόσο..σαν κύριος...
Ο καθενας όπως το βλέπει...
Αν και το παλευει σε σχέση με άλλα στουντιο... διαγωνισμοι, εκπτωτικές βάρδιες κλπ
Προσωπικά βλέπω τον έχει πιάσει το ρυθμο...
Καλα επικοινωνιακά δεν παίζεται.
και ότι μανουρα έχει παιχτεί ή παίζεται προς όφελος της είναι..
Ως στούντιο...πιστευω είναι το καλυτερο..
Τώρα απο κοπέλες δεν ξέρω..
Αυτή η αποψή μου.
Και ελπιζω να μη σας πειράζει που την εκφέρω στο συγκεκριμένο thread.