Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (1 μέλη και 271 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν ειναι οπως τα λες.εγω εχω παει αρκετες φορες στο μεταξι και δεν ειναι οπως τα λες.παντως πρεζακι εδω και 5 χρονια που παω στο μεταξουργειο δεν εχω δει και το τελευταιο που ειπες ειτε στο μεταξουργειο πας ειτε στο πιο καθαρο μπουρδελο του κοσμου ιδιες πιθανοτητες εχεις να κολησεις κατι

Αντε να σου πω οτι σ αυτο με το πρεζακι που ειπα εχω αδικο..Αλλα μην μ λες οτι εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να κολλησεις το οτιδηποτε σ ενα στουντιο με τις κοπελες τσεκαρισμενες και την καθαριστρια ν αλλαζει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ σεντονια και να καθαριζει μ ενα μερος που καλως η κακως δεν ειναι καθαρο και γαμανε και ατομα απο αλλες χωρες...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
για πες μου τι ειχε γινει πριν απο λιγο καιρο :think: :think:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εμένα πάντως αυτά που με νοιάζουν είναι δύο πράγματα.

1)Οι υπηρεσίες της κοπέλας.

2)Η εμφάνιση της κοπέλας.

Και αυτά φυσικά με τη σειρά!

Τώρα αν έχει ντούς το δωμάτιο, αν έχει παντόφλες, χρωματιστά σεντόνια, μεγάλους τοίχους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο..
Μου είναι παντελώς [size=12pt]ΑΔΙΑΦΟΡΟ![/size]

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
έχεις δίκιο εσύ απο τη μεριά σου ,
απλά όμως είσαι ερασιτέχνης πόρνος  :)

πάντως μην ανησυχείς , και 70ευρώ να βάλετε το απλό πρόγραμμα
θα έχετε πάντα πελατεία αυτό στο εγγυώμαι  ;)
έχω καταλάβει πως σκέφτεται ο πελάτης στον οποίο απευθύνεστε
φιλε κι εγω σε μπουρδελα ξεκινησα δεν τ οκρυβω..το στουντιο ειναι καλως η κακως ακριβο σπορ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εχεις πραγματα που δεν βρισκεις σε μπουρδελο ειτε για την ευχαριστηση σου ειτε για την ασφαλεια της υγειας σου....

υγ.Παντως στο 104 συγκεκριμενα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ βαρδιες με πιο χαμηλες τιμες...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αντε να σου πω οτι σ αυτο με το πρεζακι που ειπα εχω αδικο..Αλλα μην μ λες οτι εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να κολλησεις το οτιδηποτε σ ενα στουντιο με τις κοπελες τσεκαρισμενες και την καθαριστρια ν αλλαζει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ σεντονια και να καθαριζει μ ενα μερος που καλως η κακως δεν ειναι καθαρο και γαμανε και ατομα απο αλλες χωρες...
καλά εσύ στις πουτάνες πάς για να γαμήσεις ή για να γαμήσεις τα πιο καθαρά σεντόνια και τους πιο καθαρούς τοίχους ?

και άντε πές ότι κολλάει κάποια γονόκοκκο (γονόρροια) ,
τόσο μαζοχίστρια είναι ώστε να μην πάει σε κάποιο γιατρό να της δώσει αντιβιωτικά?
και να θέλει επίτηδες να κολλήσει τους πελάτες της ?

ρε παιδιά τόση υποχονδίαση δεν ταιριάζει στην κα*λα
τραβήξετε καμμιά παχιά στο μπάνιο σας αν έχετε τέτοια λόξα με τα μικρόβια  :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
φιλε κι εγω σε μπουρδελα ξεκινησα δεν τ οκρυβω..το στουντιο ειναι καλως η κακως ακριβο σπορ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εχεις πραγματα που δεν βρισκεις σε μπουρδελο ειτε για την ευχαριστηση σου ειτε για την ασφαλεια της υγειας σου....

το ποσο ασφαλης εισαι δεν παει με το ποσο ακριβο ειναι το πορνοκοριτσο που θα διαλεξεις.μπορει ενα πορνοκοριτσο να εργαζεται στη φυλης με 20 ευρω αλλα πειστεψε με ειναι πολυ πιο ασφαλης απ ενα city tour των 200 ευρο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

προσωπικά δεν έχω ανάγκη αυτά που πληρώνεις/νετε ακριβά
δεν είναι οικονομικό το θέμα , είναι απλά τι προυποθέσεις
χρειάζεται ένας άντρας προκειμένου να έχει στύση και εκσπερμάτιση

υγ: αλλά προτείνω να μην το συνεχίσουμε γιατί κατα λάθος παρασύρθηκα και έγραψα και δεν έχω σκοπό να σπαμάρω εδώ
οπότε να σαι καλά και να περνάς καλά με τον τρόπο που ξέρεις και σ'ευχαριστεί  ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
καλά εσύ στις πουτάνες πάς για να γαμήσεις ή για να γαμήσεις τα πιο καθαρά σεντόνια και τους πιο καθαρούς τοίχους ?

τόσο μαζοχίστρια είναι ώστε να μην πάει σε κάποιο γιατρό να της δώσει αντιβιωτικά?

τραβήξετε καμμιά παχιά στο μπάνιο σας αν έχετε τέτοια λόξα με τα μικρόβια  :2funny:
δλδ ρε φιλε επειδη παω να γαμησω σε τανα που σημαινει οτι ειμαι καυλωμενος,πρεπει να παω ν αρρωστησω κιολας?με τη λογικη αυτη αφου δεν σε νοαιζει τπτ περα απο την καυλα,γαμα και πουτανα χωρις προφυλαξη η την πρωτη που θα βρεις να κανεις πιατσα...

και οπως ειπε και η δεσποινα πιο πανω ειναι προσφατα τα γεγονοτα με τις γκομενες που δουλευαν αρρωστες....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Χάρη εμείς έπρεπε να ζούμε Γερμανία για να πάμε σε παρτουζομπάρ με 16 κοπέλες ταυτόχρονα....100 % kinky καταστάσεις.. (ΑΟ Gangbangngs..... everything without)  ;)
εδώ δεν μας καταλαβαίνει κανείς... :(

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δλδ ρε φιλε επειδη παω να γαμησω σε τανα που σημαινει οτι ειμαι καυλωμενος,πρεπει να παω ν αρρωστησω κιολας?με τη λογικη αυτη αφου δεν σε νοαιζει τπτ περα απο την καυλα,γαμα και πουτανα χωρις προφυλαξη η την πρωτη που θα βρεις να κανεις πιατσα...

και οπως ειπε και η δεσποινα πιο πανω ειναι προσφατα τα γεγονοτα με τις γκομενες που δουλευαν αρρωστες....
δηλαδη αν πας σε ενα μπουρδελο στην φυλης των 20 ευρω σημαινει οτι θα κολλησεις κατι επειδη δεν αλλαξαν τα σεντονια.ενω στο 104  δεν θα κολλησεις κατι επειδη αλλαξαν τα σεντονια.δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Θα σου απαντησω στο τελευταιο που ειπες.....εισαι σιγουρος οτι εχεις τις ιδιες πιθανοτητες;;;;;νομιζω ξεχασατε τι ειχε γινει πριν λιγο καιρο... :-*
βαβεαιως εχω τις ιδιες πιθανοτητες αν τα κανω ολα με προφυλαξη και δεν κανω ακαποτες πιπες γλυφομουνια κτλπ.με την ιεροδουλη θα ερθω σε επαφη οχι με το σεντονι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

είσαι και υποχόνδριος και πολύ ερασιτέχνης φοβιτσιάρης πόρνος και δίκαια είσαι πελάτης εδώ  :)
(χωρίς παρεξήγηση)

και κάτι ακόμα, αν κάποιο studio έχει βρεί το υπέρτατο εμβόλιο προφύλαξης απο τα ΣΜΝ που τις καθιστά άτρωτες σε κάθε μικροβιακή απειλή
ας μας το πεί να το παρουσιάσουμε σε κανά συνέδριο να πάρουμε και κανά Nobel

Χάρη εμείς έπρεπε να ζούμε Γερμανία για να πάμε σε παρτουζομπάρ με 16 κοπέλες ταυτόχρονα....100 % kinky καταστάσεις.. (ΑΟ Gangbangngs..... everything without)  ;)
εδώ δεν μας καταλαβαίνει κανείς... :(
πςςςςς μ'έφτιαξες τώρα  :thumbsup:  :smitten:

να κάνουμε μια παρτουζάρα με πλήθος γυναικών και ας είναι στο πιο βρώμικο και παρακμιακό hotel  :smitten:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
δηλαδη αν πας σε ενα μπουρδελο στην φυλης των 20 ευρω σημαινει οτι θα κολλησεις κατι επειδη δεν αλλαξαν τα σεντονια.ενω στο 104  δεν θα κολλησεις κατι επειδη αλλαξαν τα σεντονια.δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου

Τι δεν καταλαβαινεις βρε;;;;;

Ειναι το ιδιο να πας σε ενα χωρο που τα σεντονια αλλαζουν το πρωι και το ιδιο οταν πας σε ενα μαγαζι που ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ;;;;;;;;

Δεν μπορω να σας καταλαβω πραγματικα!!!!
με ξερεις  προσωπικα και το λες αυτο :think: :think:για εξηγησε μου απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα
με ξερεις  προσωπικα και το λες αυτο :think: :think:για εξηγησε μου απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα

Οχι απλα ρωταω!!!  :-*

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εν κατακλείδι να πούμε  ότι τα studio είναι λίγο υπερτιμημένα, απ'τη στιγμή δηλαδή που υπηρεσίες της κοπέλας είναι οι ίδιες, ή πολλές φορές δυστυχώς και χειρότερες!

Τώρα αν βέβαια οι προτεραιότητες του πελάτη είναι τα κομφόρ του δωματίου εκεί πάω πάσο!

Όπως είπε πολύ σωστά ο Rigormortis το θέμα δεν είναι οικονομικό..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ειναι το ιδιο να πας σε ενα χωρο που τα σεντονια αλλαζουν το πρωι και το ιδιο οταν πας σε ενα μαγαζι που ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ;;;;;;;;
για μένα είναι πιο ερεθιστικό το βρώμικο περιβάλλον
δεν κάνω πλάκα και να το πιστέψεις αυτό,
απελευθερώνομαι και βγάζω πιο εύκολα τις άγρια ένστικτα ηδονής που έχω μέσα μου

ενώ το καθαρό περιβάλλον με κάνει και ντρέπομαι και δεν μπορώ να λειτουργήσω και πολύ καλά ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom