canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να κάνουμε μια παρτουζάρα με πλήθος γυναικών και ας είναι στο πιο βρώμικο και παρακμιακό hotel
καλά φάση και σε hotel...
να κάνουμε μια παρτουζάρα με πλήθος γυναικών και ας είναι στο πιο βρώμικο και παρακμιακό hotel
για μένα είναι πιο ερεθιστικό το βρώμικο περιβάλλον
δεν κάνω πλάκα και να το πιστέψεις αυτό,
απελευθερώνομαι και βγάζω πιο εύκολα τις άγρια ένστικτα ηδονής που έχω μέσα μου
ενώ το καθαρό περιβάλλον με κάνει και ντρέπομαι και δεν μπορώ να λειτουργήσω και πολύ καλά ...
Εν κατακλείδι να πούμε ότι τα studio είναι λίγο υπερτιμημένα, απ'τη στιγμή δηλαδή που υπηρεσίες της κοπέλας είναι οι ίδιες, ή πολλές φορές δυστυχώς και χειρότερες!
Τώρα αν βέβαια οι προτεραιότητες του πελάτη είναι τα κομφόρ του δωματίου εκεί πάω πάσο!
Όπως είπε πολύ σωστά ο Rigormortis το θέμα δεν είναι οικονομικό..
πληρώνεις την δυσκολία πρόκλησης στύσης και εκσπερμάτισηςΌπως είπε πολύ σωστά ο Rigormortis το θέμα δεν είναι οικονομικό..
Ειναι το ιδιο να πας σε ενα χωρο που τα σεντονια αλλαζουν το πρωι και το ιδιο οταν πας σε ενα μαγαζι που ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ;;;;;;;;
Εχεις επισκεφτει ποτε το χωρο μας και δεν εχεις περασει καλα με κοπελα;;;;;;
δλδ με σένα πάνω στο κρεβάτι εγώ θα κοιτούσα τα σεντόνια ?
όχι όχι...
και η πιάτσα , το καλντερίμι που λένε , αυξάνει την διέγερση και την ηδονή που νιώθειςκαλά φάση και σε hotel...
χαίρομαι ,Aκριβώς έτσι αισθάνομαι και εγώ φίλε μου!!!
Σε σας έχω έρθει μία φορά μόνο. Και μάλλον θα σας τιμήσω αυτή τη Παρασκευή
*Γενικά μιλάω, δεν μιλάω για σας συγκεκριμένα.
Ωραια οποτε την παρασκευη θα μας πεις τις εντυπωσεις σου!!!! ;)
σκοτωνεσαι στην δουλειαΩραια οποτε την παρασκευη θα μας πεις τις εντυπωσεις σου!!!! ;)
Καλησπερα δεν ειπα αυτο αλλωστε εγω ΠΟΤΕ δεν εχω δουλεψει σε τετοιους χωρους.... ;)
Η υγεια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!
σκοτωνεσαι στην δουλεια
Αν δε δουλέυεις εσύ, δεν θα έρθω.
Έφαγα κόλλημα με εσένα τώρα..
ναι βρε ενοήτε, πάντα μετράει πολύ θετικά ένας καθαρός χώρος και ένα cool περιβάλον....
Πως και ετσι;;;;;;;
αγαπουληδες θες να πειςΕγω προσωπικα εχω πολλους φανς!!!!!!!
Μου αρέσει ο σωματοτυπός σου. Επίσης μου αρέσει το ύψος σου. Δεν μου αρέσουν πολύ οι ψηλές!! (Όχι ότι είσαι κοντή βέβαια, μην παρεξηγηθούμε)
Εχεις δικιο ειμαι κοντοστουπα.....
Αλλα τα ωραια αρωματα........ ;)