You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ξερει κανεις αν αυτη ειναι ιδια μεαυτη που γραφι τωρα.γιατι σταματισε την δουλεια. ποτε θα ξαναδουλεψει;Παιδιά η ʼντζελα είναι αστέρι κι ας είναι εγχειρισμένη. Το πλάσμα έιναι φτιαγμένο για πήδημα. Τρεχάτε όλοι όσοι δεν χαλιέστε από το ... γιαλαντζί. Αντέχει και λίγο πιο... άγριο από τον κώλο. Την έχω πάρει δύο φορές, η μία καλύτερη από την άλλη.Πηγαίνετε φρέσκοι και Καλβωμένοι, μή χαλάσει κι αυτή. γιατί το κωλαράκι αξίζει.
σημερα Καθαρα Δευτερα (καλα κουλουμα μωρακια)
πρωι η Τζενη
απογευμα η Ευα
πολλα πολλα φιλακια
Τα κορίτσια δεν θα σηκώσουν χαρταετό ;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα τον ΣΗΚΩΣΟΥΝ απο την αετοΦυληςΤα κορίτσια δεν θα σηκώσουν χαρταετό ;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ξερει κανεις αν αυτη ειναι ιδια μεαυτη που γραφι τωρα.γιατι σταματισε την δουλεια. ποτε θα ξαναδουλεψει;
αλλη Αντζελα δεν εχει δουλεψει εκτος απο μενα μεχρι στιγμης στο μαγαζι μωρακι
καλημέρα στο κορίτσαρο και στους συναγωνιστές
Καλημερα μαναρακι μου :-* :-*
Μάλλον όχι!! Το καθήκον (δηλαδή, το χρήμα) πάνω από τη διασκέδαση!!!
αν κλειναμε τοτε θα ειμασταν οι μη-επαγγελματιες που απλα τα κονομησαν και τωρα φυγαν για ρεπο αφηνοντας ολους εσας χωρις εμας (στο γραφω γιατι εχω διαβασει εδω κατι τετοιο αναλογο για αλλο μαγαζι ομως ;) )
Τωρα που ειμαστε ανοιχτα το κανουμε για το καθηκον-χρημα
Το μαγαζι κλεινει ματακια μου μονο παραμονη πρωτοχρωνιας, μεγαλη παρασκευη και μεγαλο σαββατο και ανημερα της παναγιας το 15αυγουστο ;) ;)
πολλα πολλα φιλακια σε ολους
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
αλλη Αντζελα δεν εχει δουλεψει εκτος απο μενα μεχρι στιγμης στο μαγαζι μωρακι
Καλημερα μαναρακι μου :-* :-*
αν κλειναμε τοτε θα ειμασταν οι μη-επαγγελματιες που απλα τα κονομησαν και τωρα φυγαν για ρεπο αφηνοντας ολους εσας χωρις εμας (στο γραφω γιατι εχω διαβασει εδω κατι τετοιο αναλογο για αλλο μαγαζι ομως ;) )
Τωρα που ειμαστε ανοιχτα το κανουμε για το καθηκον-χρημα
Το μαγαζι κλεινει ματακια μου μονο παραμονη πρωτοχρωνιας, μεγαλη παρασκευη και μεγαλο σαββατο και ανημερα της παναγιας το 15αυγουστο ;) ;)
πολλα πολλα φιλακια σε ολους
κυριακη του πασχα......??????
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
κυριακη του πασχα......??????
απ οτι θυμαμαι μωρακι μου γλυκο απο περσυ η απογευματινη βαρδια ειχε δουλεψει κανονικα
νομιζω η πρωινη ηταν κλειστη, κατα πασα πιθανοτητα το ιδιο θα γινει και φετος ;)
πολλα φιλακια
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Παιδιά [size=11pt]η ʼντζελα είναι αστέρι κι ας είναι εγχειρισμένη[/size]. Το πλάσμα έιναι φτιαγμένο για πήδημα. Τρεχάτε όλοι όσοι δεν χαλιέστε από το ... γιαλαντζί. Αντέχει και λίγο πιο... άγριο από τον κώλο. Την έχω πάρει δύο φορές, η μία καλύτερη από την άλλη.Πηγαίνετε φρέσκοι και Καλβωμένοι, μή χαλάσει κι αυτή. γιατί το κωλαράκι αξίζει.
[size=11pt]αλλη Αντζελα δεν εχει δουλεψει εκτος απο μενα μεχρι στιγμης στο μαγαζι μωρακι[/size]
Το μέλος Kalvinos έγραψε το ποστ στις 8/1/2007. Επειδή έχει περάσει πολύ καιρός από τότε, πιθανόν να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.
Σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει αλλαγές, ο Kalvinos αναφέρεται στην ίδια Άντζελα που δουλεύει και τώρα?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Να το θέσω πιο απλά...Σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει αλλαγές, ο Kalvinos αναφέρεται στην ίδια Άντζελα που δουλεύει και τώρα?
Άντζελα είσαι τρανς ?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Να το θέσω πιο απλά...
Άντζελα είσαι τρανς ?
και εγω απο τις φωτο για τρανσακι την βλεπω
Επισκέπτης
Να το θέσω πιο απλά...
Άντζελα είσαι τρανς ?
επιτέλους βρε φίλε τώρα που λείπω κάντε ένα καλό και πάτε να δείτε. όλο εγώ τις λύνω τις απορίες( εκτός από μαρίνες).
και εγω απο τις φωτο για τρανσακι την βλεπω
εσύ αφεντικό έτσι και πας θα με διαφωτίσεις, αλλά άν την δεις σαν ΜΑΡΙΝΑ χαθήκαμε..................... ;) ;) ;) ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Να το θέσω πιο απλά...
Άντζελα είσαι τρανς ?
τρανς?????????
τρανς-μωρακι μου γλυκο λεγονται οι ''κοπέλες'' που διαθετουν και τα αναλογα αντρικα γεννητικα οργανα ;)
εγω κατι τετοιο δεν διαθετω γιατι ποτε δε μου χρειαστικε μιας και στον ερωτα παντα διεθετα θυληκα χαρακτηριστικα ;)
Επιστημονικα λοιπον μπορεις να με πεις transexual μωρακι αφου σου αρεσουν οι αναλογες λεξεις ;), νομικα ομως και πρακτικα ειμαι γυναικα ;)
πολλα φιλακια