Καλημερα μπετυ παμελα
Τι κανουν τα κοριτσια
καλημερα κοριτσακη μας γλυκο! :-*καυλα ειμαστε,εσυ?
Καλημερα μπετυ παμελα
Τι κανουν τα κοριτσια
ειμουνα στο δωματιο
Εισαι αδρεφη μεγαλη και αγαμητη. Αν προσεχες λιγο πριν γραψεις την καθε μαλακια σου μπορει και να σε επερναν πιο σοβαρα οι υπολοιποι!
πρωι πρωι κυριακατικα τον καημο του ο κλωτσοσκουφος ο ολιβερ. πως φαινεται η καλη ζωη και η κρεπαλη
Πολυ ωραια!!!
Μωρη αγαμητη αδελφη, τραβα να γαμησεις καμια γυναικα πρωτα και να μαθεις ;) και μετα να ξαναφερθεις σε μενα. Δεν υποστηριζω κανενα μαγαζι αλλα εσυ εισαι ντιπ για ντιπ μαλακας και πιθανον αδερφη!
Αντε σαλτα σε κανενα αλλο θρεντ πουστακο τωρα!!
καλησπέρα σε όλους! τι μου κάνετε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δέσποινααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααNefelakiiii mouuuuuuuuuuuuuuu......
στους αγαπουληδες που φωνάζανε πριν επειδη βαριεμαι να απαντήσω σε έναν έναν εχω να πω...το μεροκάματο να πέφτει και ολα τα αλλα καλά.σας καταλαβαίνω πόσο κοφτεσται για το μπουρδελακι που τον τελευταίο καιρό ανταλλάσσεται καλησπερες μεταξύ με τα κορίτσια.ειναι δύσκολοι οι καιροί.και εγω να ήμουν στη θεση σας το ίδιο ίσως να έκανα..άντε γιατί πολυ διαφήμιση σας εχω κάνει τώρα..... άντε και πάρτε και κανένα καλό μωρομαντηλο που να μην βρωμάει ποδαρίλα
πρόσεχε και εσύ μην την πατήσεις σαν την αλλη κανε μπιντέ γιατί με τα μωρομαντηλα ο κώλος σου θα μυρίζει ποδαριλαNe idika esena ihame anangi na mas kanis diafimisi......... ...... Afu suipame oti se ehume....... .......M....A
πρόσεχε και εσύ μην την πατήσεις σαν την αλλη κανε μπιντέ γιατί με τα μωρομαντηλα ο κώλος σου θα μυρίζει ποδαριλα
Esi me moromandila i horis mirizis prota vres to tropo na glitonis apo tin mirodia ke meta na anhonese ia mena ahriste