baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για το μπουρδελο σου οσο για το αν το εξασκώ αυτό σίγουρα δεν το κάνω στο μαγαζί σου..εσυ δίνεις δουλειά γαι να εχεις δουλειά..εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.. και μην ξεχνάς πάνω από όλα το μπουρδέλο σου έχει εχεμύθεια
το που θα γράφω και τι θα λεω θα το αποφασίζω εγώ.οσο για το αν ειμαι καραγκιόζης κοίτα εσυ να πλύνεις τα πόδια σου που βρωμάνε με μωρομαντηλα και ασε έμενα να γράφω..οσο για το κορίτσια πολύ σωστά το λες...οι αγαπητικοι που σε σιγοντάρουν κοριτσια τους λες..γλώσσα λανθάνουσα...... αλλα τι σου λέω τώρα...Tote giati eisai sinexeia mes sto thread mas tosa thread iparxoun alla vlepeis kosmo kai beneis................exeis katadisei karagiozis........koritsia min asxoliste mazi tou......
μου μυριζει ποδαριλα, πειτε μου αληθεια, ηταν εδω ο σταματακης ε?
το που θα γράφω και τι θα λεω θα το αποφασίζω εγώ.οσο για το αν ειμαι καραγκιόζης κοίτα εσυ να πλύνεις τα πόδια σου που βρωμάνε με μωρομαντηλα και ασε έμενα να γράφω..οσο για το κορίτσια πολύ σωστά το λες...οι αγαπητικοι που σε σιγοντάρουν κοριτσια τους λες..γλώσσα λανθάνουσα...... αλλα τι σου λέω τώρα...
καλά ρε τύπε εσένα πως θα σου φαινόταν μιας και βλεπω είσαι απο τους θεματοφύλακες του παρόν θρεντ α βγει η κάθε κοπέλα και να λέει τι έχει κάνει μαζί σου; αλλα φαίνεται οτι η μηχανή του προμο εκει δουλεύει μια χαρά. όσο για το που θα γράφω δεν θα μου το πεις ούτε εσύ ούτε το άλλο το πουτανακι. ;)@ολιβερ
Βρε φιλε δεν πας καπου αλλου να γραφεις σε παρακαλω..........πλιιιιιιιιζ!!
τωρα τράβα σκούπισε και το κώλο σου με τα μωρομαντηλα...προσεξε μόνο μην παει να σε γλύψει κάνεις και βρωμάει και ο κώλος σου μωρομαντηλιλα
τωρα τράβα σκούπισε και το κώλο σου με τα μωρομαντηλα...προσεξε μόνο μην παει να σε γλύψει κάνεις και βρωμάει και ο κώλος σου μωρομαντηλιλα
τι να κάνω ρε....τι συμβουλεύω να παρει τα σωστά οχι τα φθηνά και βρωμάει ο κώλος της ποδαρίλα μετά και διαμαρτύρεται ο πελάτης..είδες το προσέχω το μαγαζί..αγαπουλας πάω να γίνω και εγώ και μαλιστα χωρις κερδοςΣταμάτα ρε πρωί πρωί
κανε εσύ την αρχή..αν σκουπίζετε με αυτά τα μωρομαντηλα θα μυρίζει ποδαρίλαΡε παίδες... σόρρυ κιόλας αλλά δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το αν μυρίζουν τα πόδια της Δέσποινας ή όχι; Δλδ αν σας χαλάει γαμήστε την χωρίς να της τα γλύψετε...
Ντάξει ακόμα και να μυρίζανε μπορεί να έτυχε... οκ, άνθρωποι είμαστε σε όλους μπορεί να τύχει. Τώρα από εκεί και πέρα τόσο ξεκατίνιασμα είναι λίγο too much ρε παιδί μου!
Υ.Γ. Και να μυρίζανε έχει ωραίο κωλαράκι που δεν μυρίζει. Γαμήστε αυτό!