You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Kalispera ke pali.........vlepo oti ehasa pola........
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Καλησπέρα τσαχπινογαργαλιάρα
Kalispera.......... ti kaneis??????
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
που εισαι ρε ταρτουφηΚαλησπέρα τσαχπινογαργαλιάρα
απεχεις αρκετα τωρα τελευταια
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ειμαι για παντρειαπου εισαι ρε ταρτουφη
απεχεις αρκετα τωρα τελευταια
καλησπερα :-*Kalispera glikulimu......
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ειμαι για παντρεια καλησπερα :-*
Ti kanis pos ta pernas? :-*
Μωρο μου τι κανεις???????????? :-* :-*Kalispera ke pali.........vlepo oti ehasa pola........
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Eimai treli kai bravo mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......................................I zoi thelei trela alla pou na ksereis esy pou eisai piso apo ena pc oli mera......................kai thes na mas epivaleis ti tha leme.......................
Μπραβο κουκλα μου....
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
παντου γυρω γυρω στα θρεντ σα το χασαποσκυλο στις ταβερνες ο ολιβερ. και τρωει κλωτσιες παντου. θλιβερο.
Εισαι θεος
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
οπως κριτικαρω τα παντα πρεπει να ειμαι ετοιμος να δεχτω και κριτικη
-Ξερολας 2012-
Πολυ σωστος
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ε ναι, οργανωμένα πράματα .........................................................
Αυτούς τους ανένταχτους που ξημεροβραδιάζονται να βρουν το στραβό του 104 να λυπάσαι!
Επισκέπτης
μπράβο καλά κάνεις να της μαθαίνεις να βγάζουν στη φόρα τι κανουν με τους πελάτες ρε τι πλακα εχει εδω μεσα....και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις τους υπάλληλους να γράφουν αλλα δεν φταις εσυ ..εσύ καλά κάνεις οι μαλάκες που έρχονται και δεν ξέρουν οτι την επόμενη φορά μπορούν να δουν το τι κάνανε φορά παρτίδα...και είπαμε όπως έλεγες πάντα εχεμύθειαΜπραβο κουκλα μου....
Επισκέπτης
πες ρε λιγουρακο και αλλα μπας και γαμσηεις δωρεαν λιγούρη γυρολόγε των πόρνο θρεντ πες και αλλα μπορεί και εσύ να γαμήσεις τσάμπα..αντε περιμένω τους αγαπουληδες τωρα..εχει μεγαλη πλακαπαντου γυρω γυρω στα θρεντ σα το χασαποσκυλο στις ταβερνες ο ολιβερ. και τρωει κλωτσιες παντου. θλιβερο.
Επισκέπτης
να γίνει και νταβαντούρι μην χάσεις και τι δουλειά σου μέρες που ειναιΤελικά τρίχες ....................................................................
Μόνο 5 σελίδες γέμισαν!
Και έλεγα θα γίνει της κολάσεως :'( :'(
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μπράβο καλά κάνεις να της μαθαίνεις να βγάζουν στη φόρα τι κανουν με τους πελάτες ρε τι πλακα εχει εδω μεσα....και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις τους υπάλληλους να γράφουν αλλα δεν φταις εσυ ..εσύ καλά κάνεις οι μαλάκες που έρχονται και δεν ξέρουν οτι την επόμενη φορά μπορούν να δουν το τι κάνανε φορά παρτίδα...και είπαμε όπως έλεγες πάντα εχεμύθεια
δουλεια σε σενα δινουμε βρε για να τον παιζεις μονος σπιτι σου
γιατι το ............
δεν νομιζω να το εξασκεις :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για το μπουρδελο σου οσο για το αν το εξασκώ αυτό σίγουρα δεν το κάνω στο μαγαζί σου..εσυ δίνεις δουλειά γαι να εχεις δουλειά..εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.. και μην ξεχνάς πάνω από όλα το μπουρδέλο σου έχει εχεμύθειαδουλεια σε σενα δινουμε βρε για να τον παιζεις μονος σπιτι σου
γιατι το ............
δεν νομιζω να το εξασκεις :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
despinara