despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
To kalitero pu ta boruses na kanis ine na pas na pnigis......ia ti ise teliomenos ke eti ta iremisume ke mis apo vlekes
To kalitero pu ta boruses na kanis ine na pas na pnigis......ia ti ise teliomenos ke eti ta iremisume ke mis apo vlekes
τυπε βαζε και κανα τετοιο που και που δεν θα παθεις κατιτι είπες τώρα ρε κοπελιά με αποστόμωσες.τες πα σας αφήνω τα λέτε μεταξύ σας
πες στον άγγελο να σου μάθει το κόλπο να γράφεις ελληνικά ;) πρόγραμμα το γκουκλ ....μην κάνεις και τσάμπα διαφήμιση χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λεςTo kalitero pu ta boruses na kanis ine na pas na pnigis......ia ti ise teliomenos ke eti ta iremisume ke mis apo vlekes
Ti egine sou to voulose I alex kai den exeis ti peis?????????????????
τυπε βαζε και κανα τετοιο που και που δεν θα παθεις κατι
http://[URL unfurl="true"]www.inkinddirect.org/media/catalog/product/cache/1/image/370x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/image_1031.jpg[/img[/URL]]
[/quote]είπες και εσύ να πεις την εξυπνάδα σου :jerking: :jerking:μονο που δεν βρωμάνε τα δικά μου πόδια
πες στον άγγελο να σου μάθει το κόλπο να γράφεις ελληνικά ;) πρόγραμμα το γκουκλ ....μην κάνεις και τσάμπα διαφήμιση χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λες
πες στον άγγελο να σου μάθει το κόλπο να γράφεις ελληνικά ;) πρόγραμμα το γκουκλ ....μην κάνεις και τσάμπα διαφήμιση χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λες
είπες και εσύ να πεις την εξυπνάδα σου μονο που δεν βρωμάνε τα δικά μου πόδια
εδω δεν έχουν κάνει τιποτα που η άλλη έβγαλε τι έκανε με τον άλλο σε έμενα να κανουν; τέτοιες απαιτήσεις εχεις; εχεις μάθει απο τους αγαπουληδες που χαρτζιλικώνεις να γράφουν μόνο καλά πράγματα για το μπουρδελακι σου και οταν κάποιος πάει να πει κάτι άσχημο του την πεφτετε ομαδικός...αλα αυτά όχι σε μένα είσαι πολύ λίγη εσύ να μου πεις εσύ τι θα κάνω..τωρα αν κοινωνικό σύνολο ειναι ένα μπουρδέλο σαιτ τοτε εχεις πολύ μεγάλο πρόβληματι ασχοληστε κοριτσια εδω δεν ασχολουνται οι υπευθινοι του σαιτ που μπαινει σε ολα τα θρεντ και βτα κανει ανω κατω.....
τετοιοι τυποι πρεπει να ειναι εξω απο το κοινονικο συνολο ;)
το ατομο ειναι πυροβολιμενο
είπες και εσύ να πεις την εξυπνάδα σου μονο που δεν βρωμάνε τα δικά μου πόδια
Το παράκανες και εσύ, πάτους παπουτσιών πουλάς ρε αλήτη και σε έχει πάρει ο πόνος?
μην σκουπιστείς μόνο ,με τα μωρομαντηλα εσύ
δεν παιρνεις χαμπάρι ότι σας δουλεύει και κάνεις και αντιπαράθεση
εδω δεν έχουν κάνει τιποτα που η άλλη έβγαλε τι έκανε με τον άλλο σε έμενα να κανουν; τέτοιες απαιτήσεις εχεις; εχεις μάθει απο τους αγαπουληδες που χαρτζιλικώνεις να γράφουν μόνο καλά πράγματα για το μπουρδελακι σου και οταν κάποιος πάει να πει κάτι άσχημο του την πεφτετε ομαδικός...αλα αυτά όχι σε μένα είσαι πολύ λίγη εσύ να μου πεις εσύ τι θα κάνω..τωρα αν κοινωνικό σύνολο ειναι ένα μπουρδέλο σαιτ τοτε εχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα