που στην Γλυφαδα?
Θσ/κη κανει 7 με 8 ευρω...
δεν υπαρχει συγκριση αθηνα-θεσσνικη
μακραν η θεσσνικη ειναι πιο φτηνη και με πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης πια
την ανοιξη πηγα για καφε εκει πλατεια αριστοτελους, μου φεραν 1 εμφιαλωμενο νερο, 1 πιατακι γεματο κεικ μπιστοτα κρουασαν και αλλο ενα πιατακι γεματο με κατι αλλο δεν θυμαμαι
εχυσα και τον καφε, και αμεσωςμου φεραν και δευτερο και ολα αυτα για 3,5 - 4 ευρω? κατι τετοιο
πηγα για φαγητο στο αλφρεντο στο ριτζενσι που καθε χρονο βραβευεται κτλ και ο λογαριασμος ηταν τουλαχιστον ο μισος αν τον συγκρινεις με εστιατοριο αναλογου επιπεδου της αθηνας
αλλα οκ βραστα τα οικονομικα
τα σημαντικοτερα ειναι οτι
1ον δεν βλεπεις πουθενα την μιζερια της αθηνας, ολα τα μαγαζια και οι δρομοι ειναι γεματα με χαρουμενο και γελαστο κοσμο
2ον δεν υπαρχει πουθενα εγκληματικοτητα, μια γυναικα μπορει να περπατησει μονη της οπουδηποτε οποιαδηποτε ωρα της μερας η της νυχτας
3ον η πολη ειναι πεντακαθαρη, ουτε ενα σκουπιδι στους δρομους και τα παντα φρεσκοβαμμενα και καλοσυντηριμενα καμια σχεση με τη πολη που λεγεται αθηνα
τουλαχιστον αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου απο τις 2 μερες που εμεινα, αν ειναι αλλιος τα πραγματα και καποιος που μενει εκει εχει αλλη γνωμη ας με διορθωσει
πραγματικα αν δεν ηταν οι δουλειες μου εδω στην αθηνα πολυ ευκολα τα παραταγα ολα να παω να ζησω μονιμα εκει, κατι που πριν απο 5-10 χρονια δεν προκειτε να το ελεγα ποτε :-