Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Την έσκισες την γάτα βλέπω
Ναι καλα, αυτος γυρευοντας παει για αυταρχικο!!
Την έσκισες την γάτα βλέπω
στο σταυρο αναποδαΝαι καλα, αυτος γυρευοντας παει για αυταρχικο!!
αν ενας αντρας ξερει να περιποιηται μια γυναικα τοτε ολα μπορουν να συμβουν.σκεψτου το λιγο...
αν ενας αντρας ξερει να περιποιηται μια γυναικα τοτε ολα μπορουν να συμβουν.σκεψτου το λιγο...
Μην το ψάχνεις, γίνονται. ;)
Κρίμα μόνο που δεν είναι παρών ο "υδραυλικός" να το επιβεβαιώσει.
Ασχετοι εντελως ειστε ρε πουστη μου.Μην το ψάχνεις, γίνονται. ;)
Κρίμα μόνο που δεν είναι παρών ο "υδραυλικός" να το επιβεβαιώσει.
ο αλλος ερχεται εκει για να σε γαμησει και να νιωσει αυτος καλα...οχι για να σε περιποιηθει... δεν ειναι ολοι ορεστηδες ξερεις..
αμα ο αλλος αφοσοιωθει σε αυτα τα 15-20 να σε κανει εσενα να νιωσεις καλα τοτε ναι θα ηταν πολυ πιο πιθανο να χυσεις, αλλα αν καποιος πληρωσει 50ε η 20 η δεν ξερω και γω ποσα και κοιταει να κανει την πουτανα να χυσει αντι να χυσει αυτος(τα εχω δει και αυτα σε πολλες κριτικες) τοτε σορρυ αλλα επεσες σε πιρφορο αγαπουλη(σου θυμιζει κατι? )
Και που είναι τώρα αυτός?
Ακολούθησα τήν συμβουλή σας..... πήγα σε ψυχίατρο
και εγω σου λεω το πολυ πολυ να γινοντουσαν 2-3 παραπανω ραντεβου στην βαρδια και στο τελος της ημερες το ταμειο θα ηταν πολυ κατω απο το αναμενομενο
μη τα κοιτας ολα απο την σκοπια του πελατη και τι θα συμφερε εσενα σαν πελατη
αν ολες οι επιχειρησεις βαζαν πρωτα το συμφερον του πελατη και μετα το δικο τους το μονο συγουρο θα ηταν οτι στο τελος δεν θα υπηρχαν επιχειρησεις γιατι ολες θα εκλειναν
θα σου δωσω ενα παραδειγμα απο ενα κλαδο που οπως ολοι οι κλαδοι δεν εχει καμια σχεση με τους οικους ανοχης αλλα αν το καλοσκεφτεις υπαρχουν καποια κοινα στοιχεια
τα ξενοδοχεια
θα σου πω τις τιμες απο μερικα ξενοδοχεια των αθηνων για την ανοιξη που μας περασε για 1 διανυκτερευση 2 ατομων σε απλο δωματιο
εχουμε και λεμε
Hilton 5αστερων 160ευρω
Interkontinental 5αστερων 140
Park 4αστερων 120
Imperial 5αστερων 80
με βαση αυτες τις πιο πανω τιμες και με την σωστη (αλλα για μενα οχι σφαιρικη και ολοκληρωμενη) λογικη σου το imperial 5αστερο ξενοδοχειο με μονο 80ε την διανυκτερευση για 2 ατομα θα επρεπε να εχει μετραπει σε τραπεζα, το προσωπικο στη ρεσεπτιον δεν θα ειχε χωρο να φυλαξει αλλα χαρτονομισματα και τα μηχανακια απο τις πιστωτικες καρτες θα επρεπε να ειχανε κλαταρει απο την πολυ χρηση
το ιμπιριαλ θα επρεπε με τετοιες τιμες σοκ να εχει πιασει ολο τον ξενο τουρισμο της αθηνας, ολους οσους ερχονται απο επαρχια για να κανουν εδω δουλειες, ολους τους αθλητες ομαδες που ερχονται εδω για αγωνες, ολα τα ζευγαρακια που θελουν καπου να πανε, ολους τους αθηναιους που εχουν μαστορους σπιτι τους κανουν ανακαινισεις κτλ
το αποτελεσμα ξερεις πιο ειναι ομως?
το εντελως αντιθετο
το ιμπιριαλ εβαλε λουκετο, το χιλτον απο την αλλη με την τραβηγμενη δεν λεω τιμη των 160ε για μια απλη διανυκτερευση αμφιβαλω να βαλει λουκετο οσο και να σκληρηνουν τα πραγματα στην ελλαδα
η λογικη σκοτωνω αυτο που πουλαω, το ξεφτιλιζω με μια τιμη πολυ κατω απο την αξια του, μπορει στην θεωρια να ακουγεται καλα στην πραξη ομως πασχει ταμαλα και ειναι μια λογικη που θα μπορουσε να μου την προτηνει το ανηψακι μου που ειναι 12 ετων αλλα το ανηψακι μου δεν ειναι για να δινει λυσεις και προτασεις σε θεματα επιχειρηματικα αλλα ειναι για να συνεχισει το σχολειο του αν μπορεσει μετα να σπουδασει ετσι ωστε να πηξει και το μυαλο του και μετα ισως θα μπορουσε να δωσει λυσεις και προτασεις
μην μπαινεις λοιπον να προτηνεις κατι με βαση το τι θα ηθελες εσυ σαν πελατης και το τι θα σε συμφερε περισσοτερο εσενανε γιατι αθελα σου ταυτιζεσαι με το ανιψακι μου
να τα κοιτας ποιο σφαιρικα τα πραγματα και απο ολες τις σκοπιες
το studio εχει σκοπο να συνεχισει να λειτουργει για πολλα χρονια ακομη
οχι να κανει μια αρπαχτη για τους επομενους 2-3 μηνες και μετα να κλησει ;)
τι γινεται? ;) σε εστειλα για μπανια? ακους σταμ και τρεμει το μουνι σου... ;)
γαμιά, ψήσου να την παρτουζόσουμε να σε στείλω μετά για ψυχοθεραπεία..
3 ειναι τα σημαδια καυλας σε μια γυναικα..
Αχανες βλεμα..
Τρανταζεται το σωμα της
Εχει ταχυπαλμιες..
βεβαισου οτι τα παρατηρεις και τα 3 και εισαι κομπλε..