Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Χμμ, λίγο έκατσες και έπεσες διάνα μου φαίνεται σε πολλά. Ειδικά για το δεύτερο και εγώ είχα απορήσει όταν είχα πρωτοέλθει από μικρή πόλη στην Θεσσαλονίκη, εκεί που ζούσα σχεδόν κάθε βδομάδα που έβγαινα όλο και κάτι συνέβαινε, από αλλοδαπούς να πλακώνονται στο ξύλο μες στον δρόμο μέχρι παιδιά που παίρνουν ναρκωτικά να κάνουν φασαρίες και να ζητάν λεφτά ή να κυνηγάνε στην κυριολεξία κόσμο για λεφτά. Θεσσαλονίκη 10 χρόνια ζω και ποτέ δεν μου συνέβη τίποτε το απρόοπτο ακόμη και όταν κυκλοφορούσα μόνος αργά το βράδυ δεν βρέθηκε άτομο που να έρθει με απειλητικές διαθέσεις να μου ζητήσει λεφτά. Και αυτό σε μία μεγάλη πόλη που θα περίμενες να γίνεται το έλα να δεις...
Παιδιά είναι και λίγο τυχαία αυτά. Αθήνα βγαίνω 11 χρόνια τώρα και πηγαίνω συχνά στις πέριξ της Ομόνοιας περιοχές και σε υποβαθμισμένες συνοικίες και δε μου έχει τύχει ΠΟΤΕ το παραμικρό (τυχαίο προφανώς...). Θεσ/νίκη έζησα για 6 μήνες λόγω σπουδών και με το που κατέβηκα Αθήνα πηγαίνω 1-2 φορές το χρόνο στάνταρ και με έχουν ληστέψει μια φορά με την απειλή σουγιά στο παρκάκι απέναντι απ' τη Φιλοσοφική, μία φορά μου την είχαν πέσει κάτι χαμίνια στη Ναυαρίνου για λεφτά και άλλη μία φορά ένας ταρίφας με είχε απειλήσει ότι θα με σκοτώσει (όχι για λεφτά, ήταν εκτός εαυτού με ένα προσωπικό του θέμα, το χειρίστηκα καλά και τη γλίτωσα).