despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
μικρουλης ειναι βρε μην τον βριζεις.
Αφού λέει μαλακιες ας υποστεί και τις συνέπειες τώρα.....
Καλησπεραααααααααα...... :-*
μικρουλης ειναι βρε μην τον βριζεις.
Γιατί έτσι γουστάρει το μουνι μου......
και παει να πει οτι εισαι μεγαλος ρε?την περναω 1 χρονο..
Ναι αλλα προσοχή όχι πουτανιες στην πουτανα......πόσο γυφτοι είστε τελικά οι άντρες;;;;;;
αγαπουλης spottedμη λες τετοια γιατι με φτιαχνεις και θα σε παω εγω διακοπες. και δε θα πληρωσεις μια φυσικα.
Πάλι καλά που γράφεις και καμμιά μπουρδίτσα και γελάμε!Γιατί έτσι γουστάρει το μουνι μου......
μου αρεσει που βγαζει μια ατακα ενας πειραγμενος στο μυαλο και ολοι το αναπαραγετε.Δεσποινα εισαι ελλεηνιδα εκ γεννετης ή σε καταντησαν ετσι οι πιρφοροι?
λιγους πιρφορους εχει εδω στην ελλαδα ρε φιλε?Δεσποινα εισαι ελλεηνιδα εκ γεννετης ή σε καταντησαν ετσι οι πιρφοροι?
μου αρεσει που βγαζει μια ατακα ενας πειραγμενος στο μυαλο και ολοι το αναπαραγετε.
την ατακα την εβγαλε ο δημητρακης,για εναν τυπο που εχει αυτο το νικ,και εχουν διαφορες,στο ποιος ειναι πιο αγαμητος.τυπε την ατακα την εβγαλε ο πιτσι, ο οποιος ειναι μεγας λεξιπλαστης δε νομιζω πως ειναι πειραγμενος στο μυαλο, τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο το μεσο Ελληννα
προτιμω να μην εχω καμια και να την βγαζω με μαλακια , παρα να γινω ορεστης και να μου τρωει τα λεφτα ενα κακομαθημενο ..
Γιατι για κακομαθημενο επορκειτο.. Μικρο εισαι, θα μαθεις..
Νομιζεις οτι το παν ειναι το χρημα... Δεν ειναι ετσι ομως..
δεσποινιώ αυτοί οι γύφτοι όμως σε συντηρούν. φταίει η καταγωγή σου απο την βορειοδυτική Ελλάδα :S :SΝαι αλλα προσοχή όχι πουτανιες στην πουτανα......πόσο γυφτοι είστε τελικά οι άντρες;;;;;;
αγαπουλης spotted
οκ...Δεν έχω φάει τα λεφτά κανενός οποίος γουστάρει έρχεται με γαμαει δεν παίρνω εγω κάποιον με το ζόρι.......Τουλάχιστον εγω λέω είμαι πουτανα αν θες να με γαμησεις είναι 50ευρώ.....αλλα τι να σου εξηγώντας αφού είσαι ηλιθιος
Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον μην κρίνεις τι είναι και πως είναι......
μαρεσει να βγαζω γρηγορα συμπερασματα..γιατι βιαζεσαι να χαρακτηρισεις?
την ατακα την εβγαλε ο δημητρακης,για εναν τυπο που εχει αυτο το νικ,και εχουν διαφορες,στο ποιος ειναι πιο αγαμητος.
δεσποινιώ αυτοί οι γύφτοι όμως σε συντηρούν. φταίει η καταγωγή σου απο την βορειοδυτική Ελλάδα :S :S
Οπου λαλουν πολοι κοκοροι , αργει να ξημερωσει ;)Με συντηρη το μουνι που αν δεν ξεσκιστει αυτο δεν παίρνω τίποτα......