tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 100
- Πόντοι
- 4.165
Όχι βεβαιαααααααα.....κοτσομπολη ΕΣΥ αμέσως....
Θέλει να πει άλλη φορά να τον πάρεις μαζί σου ;). Δεν τα πιάνεις Δεσποινάκι, δεν τα πιάνεις !
Όχι βεβαιαααααααα.....κοτσομπολη ΕΣΥ αμέσως....
ρουφιανισταν το καναμε εδωΘέλει να πει άλλη φορά να τον πάρεις μαζί σου ;). Δεν τα πιάνεις Δεσποινάκι, δεν τα πιάνεις !
με ποιον ? φιλεναδα , ηηηηη
Θέλει να πει άλλη φορά να τον πάρεις μαζί σου ;). Δεν τα πιάνεις Δεσποινάκι, δεν τα πιάνεις !
τα λεφτα μου και η δοξα μου πανω απ το γαμησιΝαι καλα σιγά μην πάω διακοπές με έναν τσιγκουνη σαν τον σταμ....
τα λεφτα μου και η δοξα μου πανω απ το γαμησι
ναι τα μισα εγω και τα μισα αυτη θα το παιξω και λιγο κλαψας οτι χρωσταω δανεια, καρτες κλπ..
Ρε ηλίθιος είσαι η το παίζεις;;;;;θα πας διακοπές με κάποια και θα τα πληρώσει όλα η κοπέλα;;;;;;
ναι τα μισα εγω και τα μισα αυτη θα το παιξω και λιγο κλαψας οτι χρωσταω δανεια, καρτες κλπ..
και θα το χαψει, ξερεις ποσο την εχω την ηθοποιηα? ουυ
Κοιταξτε εδω έναν που μας το παίζει και άντρας.......ουστ ρε εγω όταν πάω με κάποιον διακοπές δεν γουστάρω να μου πει μισά εγω μισά ΕΣΥ τον έχω σουτάρει στο δευτερόλεπτο........
καλα ρε και στις διακοπες πουτανιες κανεις? διακοπες σημαινει δια κο πη.
εχει μαθει με τον ορεστη τυπε που της πληρωνει και το ταξικαλα ρε και στις διακοπες πουτανιες κανεις? διακοπες σημαινει δια κο πη.
εχει μαθει με τον ορεστη τυπε που της πληρωνει και το ταξι
υγ
προτιμω δεσποινα να παμε να βγαλουμε τα ματια μας για 2 μερες σε ενα χοτελ παρα να παω διακοπες
δεν εχωΓιατί πουτανιες;;;
Το σιχαινομαι αυτο μισά ο ένας μισά ο άλλος...
Προτείνω να μου πεις δεν έχω παρά αυτο......... :S :S
εχει μαθει με τον ορεστη τυπε που της πληρωνει και το ταξι
υγ
προτιμω δεσποινα να παμε να βγαλουμε τα ματια μας για 2 μερες σε ενα χοτελ παρα να παω διακοπες
Ρε μαλακά πόσο μαλακάς νομίζεις ότι έχω ανάγκη εγω να μου πληρώσει κάποιος κάτι;;;;;;
Με τα λεφτά που βγάζω δεν έχω ανάγκη να το ξέρεις....
Όσο για σένα σε λυπάμαι που δεν μπορείς να έχεις κάποια και να την πας διακοπές και να την κανείς να περάσει ωραία αλλα με τα μυαλά που κουβαλας πια να σε πλησιάσει;;;;;;;
δεν εχω
ομως παμε διακοπες
μικρουλης ειναι βρε μην τον βριζεις.Ρε μαλακά πόσο μαλακάς νομίζεις ότι έχω ανάγκη εγω να μου πληρώσει κάποιος κάτι;;;;;;
Όσο για σένα σε λυπάμαι που δεν μπορείς να έχεις κάποια και να την πας διακοπές και να την κανείς να περάσει ωραία αλλα με τα μυαλά που κουβαλας πια να σε πλησιάσει;;;;;;;
γιατι του μιλας ετσι του παιδιου τωρα. κελλιζεις.
προτιμω να μην εχω καμια και να την βγαζω με μαλακια , παρα να γινω ορεστης και να μου τρωει τα λεφτα ενα κακομαθημενο ..Ρε μαλακά πόσο μαλακάς νομίζεις ότι έχω ανάγκη εγω να μου πληρώσει κάποιος κάτι;;;;;;
την περναω 1 χρονο..μικρουλης ειναι βρε μην τον βριζεις.