Καλημέρα από τον πιο αλήτη από ολους...
Την τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ είχα γράψει πολύ άσχημα λόγια και ντρέπομαι πραγματικά για αυτό, για αυτό και θα ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τη Δέσποινα για τη συμπεριφορά μου εδώ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν μπόρεσα να της δώσω αυτό που ήθελε στο Καράβελ.
Την ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δέχτηκε να μου ξαναμιλήσει, έστω και τυπικά, κι από κει και πέρα στο χέρι της είναι αν θα με δέχεται στο στούντιο ή όχι...
Ξέρω ότι μπορεί να ακούσω βρίσιμο για αυτό, κοροϊδίες κλπ, αλλά δε με απασχολεί. Την καυλιάρα μας την κρίνω σαν επαγγελματία και όχι σαν φίλη μου, έτσι πρέπει...
Και σαν επαγγελματίας είναι σωστή, σαν άνθρωπο δε θέλω να την κρίνω γιατί με έχει στεναχωρήσει κάποιες φορές, αλλά δεν πειράζει...
Αυτή η εξομολόγηση δε στοχεύει κάπου, απλά θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου... Αν θέλω να πω κάτι στη Δέσποινα θα το πω κατ'ιδίαν, θέλω απλώς να δείξω ότι εγώ από την πλευρά μου είμαι σωστός κι αφού έσφαλα δημόσια με τη συμπεριφορά μου, δημόσια θα το παραδεχτώ... Από κει και πέρα, τα άλλα θα τα πούμε στο στούντιο με τη Δέσποινα και τα άλλα κορίτσια...
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ εκ των προτέρων που δε θα με θάψετε.