Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλησπερα σε ολη την παρεα και φυσικα στην παθουσα...  :grin:

δεν μπορω παρα να συμφωνησω και γω με αυτα που λεει η κοπελα...

απο κει και περα, ενταξει, σαν ανθρωπος ειμαι πολυ συναισθηματικος στη ζωη μου γενικα, το ξερουν αυτο οσοι με ξερουν και για αυτο παρεξηγουνται καποια πραγματα...

θελω να πω πως... το να νοιαστω λιγο παραπανω για μια κοπελα δε σημαινει οτι ειμαι και ερωτευμενος η οτι θελω κατι παραπανω απο εκεινη, τεσπα...

αν θελετε πιστεψτε το...  κι αν αυτο για την ιδια ητανε βαρος, οκ, απαλλαχτηκε νομιζω...

χαιρομαι παντως που η Δεσποινα, μετα τα οσα ειχανε γινει, μιλαει οπως πρεπει και βαζει τα πραγματα στη θεση τους...  :thumbsup:
μην μασας,ειναι λογικο να εφαγες καψουρα,πρεπει να εισαι καπου στα 17-18,σωστα;ολοι την εχουμε πατησει ετσι καποια στιγμη τυπε μου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
καλησπερα σε ολη την παρεα και φυσικα στην παθουσα...  :grin:

δεν μπορω παρα να συμφωνησω και γω με αυτα που λεει η κοπελα...

απο κει και περα, ενταξει, σαν ανθρωπος ειμαι πολυ συναισθηματικος στη ζωη μου γενικα, το ξερουν αυτο οσοι με ξερουν και για αυτο παρεξηγουνται καποια πραγματα...

θελω να πω πως... το να νοιαστω λιγο παραπανω για μια κοπελα δε σημαινει οτι ειμαι και ερωτευμενος η οτι θελω κατι παραπανω απο εκεινη, τεσπα...

αν θελετε πιστεψτε το...  κι αν αυτο για την ιδια ητανε βαρος, οκ, απαλλαχτηκε νομιζω...

χαιρομαι παντως που η Δεσποινα, μετα τα οσα ειχανε γινει, μιλαει οπως πρεπει και βαζει τα πραγματα στη θεση τους...  :thumbsup:
:cool2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλησπερα και σε σενα μικρη μου,εχεις απολυτο δικιο,απλα καποιοι ξεφευγουν απο τα ορια,
και ερχεστε και εσεις σε δυσκολη θεση.

σιγουρα την εχω φερει σε δυσκολη θεση, αλλα δεν το εκανα με κακη/πονηρη προθεση...

τεσπα, ο,τι εγινε, εγινε... αν εγω δεν ειμαι σωστος στο στουντιο απο δω και περα, θα εχω την τυχη που μου αρμοζει... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

αντε καλο βραδυ σε ολους, παω να ετοιμαστω για εξοδο  ;)

ΥΓ: και σορυ που μπηκα και ενοχλησα αλλα ηθελα να δω τι γραφτηκε πανω κατω, παλι καλα να λεω  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μην μασας,ειναι λογικο να εφαγες καψουρα,πρεπει να εισαι καπου στα 17-18,σωστα;ολοι την εχουμε πατησει ετσι καποια στιγμη τυπε μου.

σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση φιλε, αλλα μεταξυ μας, πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 24 και πρεπει να βαλω καποια στιγμη μυαλο!

και αυτη η ιστορια, για τους παλιους εδω μεσα, με τη μικρη μας ειναι ενα εξαμηνο τωρα... εγω ποτε δεν εκρυψα οτι στην αρχη τσιμπηθηκα μαζι της και συνεβαλλε και εκεινη σε αυτο, ποτε δεν της κρατησα κακια που το εκανε κι οταν κατσαμε και συζητησαμε και καταλαβα καποια πραγματα ηθελα μονο να περναμε καλα μαζι, οπως και συνεβη εδω και 4-5 μηνες...

με αυτη την ιστορια του Καραβελ δυστυχως ομως κατι δεν πηγε καλα και κατεληξε σε φιασκο, αλλα δε θελω να ξαναμιλησω για αυτο τωρα... τεσπα... απλα στεναχωρεθηκα που συνεβη, οποιος και να φταιει, ακομα κι αν φταιω εγω για ολα η οχι...

επειδη πρεπει να φυγω, αντε καλο βραδυ και σε σενα...  ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σιγουρα την εχω φερει σε δυσκολη θεση, αλλα δεν το εκανα με κακη/πονηρη προθεση...

τεσπα, ο,τι εγινε, εγινε... αν εγω δεν ειμαι σωστος στο στουντιο απο δω και περα, θα εχω την τυχη που μου αρμοζει... αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

αντε καλο βραδυ σε ολους, παω να ετοιμαστω για εξοδο  ;)

ΥΓ: και σορυ που μπηκα και ενοχλησα αλλα ηθελα να δω τι γραφτηκε πανω κατω, παλι καλα να λεω  :grin:

που λες να πας τυπε?104?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aποψε το βραδυ στο studio η 4αδα Eλένη - Νεφέλη - Μαρίνα - Πάμελα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
καλησπερα σε ολη την παρεα  :grin: ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πάλι η Ελένη με τις χοντρές βάρδια ??????

Τι γίνανε τα αριστουργήματα?

konsbell

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στις όμορφες δεσποινίδες

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αν δεν κοιμηθώ και ξυπνήσω δε μπορώ να πω καλημέρα. Είναι ένα μικρό κόλλημα. Τι κάνετε είστε όλες καλά;

:2funny: και εγω ετσι ειμαι αλλα το σωστο και το τυπικο ειναι αλλιως :cheesy:
καλα μια χαρα , δουλεια σημερα μπανακι αυριο :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom