Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν απάντησες στο ερώτημά μου. Αλλά δεν πειράζει!!!
Υπάρχει όπως πολύ καλά ξέρεις, εκμετάλλευση και εκμετάλλευση!! Ο τραγουδιστής δεν εκδίδεται και πληρώνει και από πάνω!! Ή κάνω λάθος;
Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φιλε Μαρουλια, σορρυ αλλα λες μπουρδες!
Δεν τιθεται θεμα εκμεταλλευσης σε μια εργασιακη σχεση παροχης υπηρεσιων επάμοιβη! Αν οι οροι της συμφωνιας δεν αρεσουν στον εργαζομενο μπορει καλλιστα να παει να προσφερει τις υπηρεσιες του αλλου ή ακομα να ανοιξει αν εχει τα κοτσια τη δικη του επιχειρηση!
Απο τη στιγμη που παραμενει σημαινει οτι ειναι ικανοποιημενος απο τις απολαβες του!

Δηλαδη δε σου φαινεται λογικο ο επιχειρηματιας να βγαζει περισσοτερα απο τον υπαλληλο του? ΜΗν τρελλαθουμε και τελειως! Η επειδη το αντικειμενο εργασιας ειναι λιγο διαφορετικο απο τα συνιθισμενα παυουν να ισχυουν οι οροι του ελευθερου εμποριου?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν απάντησες στο ερώτημά μου. Αλλά δεν πειράζει!!!
Υπάρχει όπως πολύ καλά ξέρεις, εκμετάλλευση και εκμετάλλευση!! Ο τραγουδιστής δεν εκδίδεται και πληρώνει και από πάνω!! Ή κάνω λάθος;
Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

απαντησα αλλα εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις
η οποιαδηποτε επαγγελματικη συνεργασια-απασχοληση η οποια υφιστατε μεσα στα ορια που οριζει ο νομοθετης σε καθε εννομη κοινωνια ΔΕΝ ονομαζετε εκμεταλευση.

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
η οποιαδηποτε επαγγελματικη συνεργασια-απασχοληση η οποια υφιστατε μεσα στα ορια που οριζει ο νομοθετης σε καθε εννομη κοινωνια ΔΕΝ ονομαζετε εκμεταλευση.

παντως Αντζελα θελεις πολλα συγχαρητηρια οχι μονο απο εμας αλλα και απο τις συναδελφους εκδιδομενες αλλα και επιχειρηματιες...μπραβο...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Αγαπητή Άντζελα, είτε είναι ευνομούμενη είτε όχι μια πολιτεία, η εκμετάλλευση παραμένει. Και οι τράπεζες κλέβουν, αλλά νόμιμα όπως όλοι γνωρίζουμε. Δεν απαντάς στο καίριο ερώτημά μου, αλλά δεν πειράζει.
Καλό απόγευμα και
πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητή Άντζελα, είτε είναι ευνομούμενη είτε όχι μια πολιτεία, η εκμετάλλευση παραμένει. Και οι τράπεζες κλέβουν, αλλά νόμιμα όπως όλοι γνωρίζουμε. Δεν απαντάς στο καίριο ερώτημά μου, αλλά δεν πειράζει.
Καλό απόγευμα και
πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μεγαλε αρχιζεις και λες μαλακιες.η αντζελα σου απαντησε μια χαρα.δεν ειπε σε καμια απο αυτες που δουλευουν εκει να παει με το ζορι για δουλεια.πανε βγαζουν τα νομιμα χαρτια και δουλευουν.
τωρα αν εισαι κανενας κομμουνας και πηρατε γραμμη απο το κομμα να ασχοληθητε και με τις εργασιακες σχεσεις των ιεροδουλων να μας το πεις.
ασε τις τραπεζες να κανουν την δουλεια τους,και την ατζελα και τα κοριτσια την δικια τους.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

καλησπερα σε ολους :-* :-* :-*

τωρα και μεχρι της 11 η Νανσυ :s&m_2:

απο της 11 και μεχρι το πρωι η Ευα :tits2:

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μεγαλε αρχιζεις και λες μαλακιες.η αντζελα σου απαντησε μια χαρα.δεν ειπε σε καμια απο αυτες που δουλευουν εκει να παει με το ζορι για δουλεια.πανε βγαζουν τα νομιμα χαρτια και δουλευουν.
τωρα αν εισαι κανενας κομμουνας και πηρατε γραμμη απο το κομμα να ασχοληθητε και με τις εργασιακες σχεσεις των ιεροδουλων να μας το πεις.
ασε τις τραπεζες να κανουν την δουλεια τους,και την ατζελα και τα κοριτσια την δικια τους.

Υστερα απο την αποτυχια της αριστερας για συνδικαλισμο στο στρατο, το νεο συνθημα ειναι: Συνδικαλισμος στα μπουρδελα!

Καλα, τωρα ανακαλυψανε πως οι "αλλες" πληρωνονται?

χαχαχαχαχαχαχα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Δεν είμαι κανένας κομμούνας, ούτε θέλω να εμποδίσω την Άντζελα να κάνει τη δουλειά της. Η Άντζελα ξέρει καλά τι εννοώ!! Εγώ δεν έχω τίποτε προσωπικό με την Άντζελα ούτε με κανέναν εδω μέσα.Οσο για τις τράπεζες, αυτές και αν δεν κάνουν τη δουλειά τους!!! Τα υπέρογκα κέρδη είναι δικά τους και η κρίση εξ αιτίας τους χτυπάει εμάς.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν είμαι κανένας κομμούνας, ούτε θέλω να εμποδίσω την Άντζελα να κάνει τη δουλειά της. Η Άντζελα ξέρει καλά τι εννοώ!! Εγώ δεν έχω τίποτε προσωπικό με την Άντζελα ούτε με κανέναν εδω μέσα.Οσο για τις τράπεζες, αυτές και αν δεν κάνουν τη δουλειά τους!!! Τα υπέρογκα κέρδη είναι δικά τους και η κρίση εξ αιτίας τους χτυπάει εμάς.

επειδη μαναρι δεν ξερω καθολου καλα οπως νομιζεις πες μου σε παρακαλώ τι εννοεις........

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες εννοεις.
γιατι εκμεταλευση μιλας δεν μπορουμε να καταλαβουμε?
αν εννοεις οτι ειναι εκμεταλευση που η αντζελα παιρνει ποσοστο απο το καθε γαμησι τις κοπελας,σε πληροφορω φιλε οτι δεν ειναι.ειναι μια επιχειριση σαν ολες τις αλλες και πρεπει να εχει κερδη.πληρωνει φως,νερο,μισθους και αλλα εξοδα.
ειναι σαν μας λες οτι ο πωλητης που δουλευει σε μια αντιπροσωπεια με αυτοκινητα θα πρεπει να παρει τα μισα λεφτα αν πουληση ενα αυτοκινητο.
φιλε μην ξεχνας οτι αντζελα παρεχει σε αυτες μια στεγη για να κανουν την δουλεια τους νομιμα και κανονικα.
αυτα και το κλεινω εδω το θεμα,γιατι τζαμπα μιλαμε.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
επειση μαναρι δεν ξερω καθολου καλα οπως νομιζεις πες μου σε παρακαλώ τι εννοεις........

Εννοώ οτι οι εργαζόμενες στα μπουρδέλα όπως θέλετε να τις ονομάζετε είναι οι πιο στυγνά εκμεταλλευόμενες γιατί και ο τραγουδιστής πληρώνει το αφεντικό του με τον τρόπο του, δηλαδή έρχονται πελάτες και διασκεδάζουν, και αφήνουν χρήματα λογω του ονόματος του, αλλά δεν τον πηδάνε, ενώ αυτές πληρώνουν για να πηδιούνται γνωρίζοντας πολύ καλά οτι με αυτόν τον τρόπο καταρρακώνουν τη γυναίκεια τους φύση!!! Γιατί άλλωστε οι περισσότερες θέλουν να ξεφύγουν, αν και τα χρήματα είναι (πολλές φορές) πολύ καλά; Γιατί δεν δείχνουν το πρόσωπό τους δημόσια; Η Βίσσυ ή ο Ρέμος δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν το πρόσωπό τους και ας τους εκμεταλλεύονται.
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω τίποτε να χωρίσω με αυτές τις κοπέλες και μάλιστα μερικές από αυτές τις θεωρώ αρκετά εμφανίσιμες και καλοσυνάτες!!!

laertis74

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εννοώ οτι οι εργαζόμενες στα μπουρδέλα όπως θέλετε να τις ονομάζετε είναι οι πιο στυγνά εκμεταλλευόμενες γιατί και ο τραγουδιστής πληρώνει το αφεντικό του με τον τρόπο του, δηλαδή έρχονται πελάτες και διασκεδάζουν, και αφήνουν χρήματα λογω του ονόματος του, αλλά δεν τον πηδάνε, ενώ αυτές πληρώνουν για να πηδιούνται γνωρίζοντας πολύ καλά οτι με αυτόν τον τρόπο καταρρακώνουν τη γυναίκεια τους φύση!!! Γιατί άλλωστε οι περισσότερες θέλουν να ξεφύγουν, αν και τα χρήματα είναι (πολλές φορές) πολύ καλά; Γιατί δεν δείχνουν το προσωπάκι τους δημόσια; Η Βίσσυ ή ο Ρέμος δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν το πρόσωπότους και ας τους εκμεταλλεύονται.
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω τίποτε να χωρίσω με αυτές τις κοπέλες και μάλιστα μερικές από αυτές τις θεωρώ αρκετά εμφανίσιμες και καλοσυνάτες!!!

Ήμαρτον... Έλεος...

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εννοώ οτι οι εργαζόμενες στα μπουρδέλα όπως θέλετε να τις ονομάζετε είναι οι πιο στυγνά εκμεταλλευόμενες γιατί και ο τραγουδιστής πληρώνει το αφεντικό του με τον τρόπο του, δηλαδή έρχονται πελάτες και διασκεδάζουν, και αφήνουν χρήματα λογω του ονόματος του, αλλά δεν τον πηδάνε, ενώ αυτές πληρώνουν για να πηδιούνται γνωρίζοντας πολύ καλά οτι με αυτόν τον τρόπο καταρρακώνουν τη γυναίκεια τους φύση!!! Γιατί άλλωστε οι περισσότερες θέλουν να ξεφύγουν, αν και τα χρήματα είναι (πολλές φορές) πολύ καλά; Γιατί δεν δείχνουν το προσωπάκι τους δημόσια; Η Βίσσυ ή ο Ρέμος δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν το πρόσωπότους και ας τους εκμεταλλεύονται.
αστο μεγαλε οτι ναναι γραφεις.
εχεις μπερδεψει την πουτσα με το πολυφωτο και το μουνι με το πλυντηριο.
αστο και ασχολησου καλυτερα με την ζωγραφικη.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εννοώ οτι οι εργαζόμενες στα μπουρδέλα όπως θέλετε να τις ονομάζετε είναι οι πιο στυγνά εκμεταλλευόμενες γιατί και ο τραγουδιστής πληρώνει το αφεντικό του με τον τρόπο του, δηλαδή έρχονται πελάτες και διασκεδάζουν, και αφήνουν χρήματα λογω του ονόματος του, αλλά δεν τον πηδάνε, ενώ αυτές πληρώνουν για να πηδιούνται γνωρίζοντας πολύ καλά οτι με αυτόν τον τρόπο καταρρακώνουν τη γυναίκεια τους φύση!!! Γιατί άλλωστε οι περισσότερες θέλουν να ξεφύγουν, αν και τα χρήματα είναι (πολλές φορές) πολύ καλά; Γιατί δεν δείχνουν το πρόσωπό τους δημόσια; Η Βίσσυ ή ο Ρέμος δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν το πρόσωπό τους και ας τους εκμεταλλεύονται.

αυτό εννοούσες;   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
την Αντζελα την γνώριζες από πριν, γνώριζες πως λειτουργεί το μαγαζί της και μίλησες απαξιωτικά ή απλά εκάνες κάποιες υποθέσεις;

laertis74

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ Λαέρτη δεν απευθύνθηκα σε σένα!!! Άσε την Άντζελα να απαντήσει, αν βέβαια θέλει.

Φυσικά και οι τραγουδιστές δείχνουν το πρόσωπό τους στις αφίσες και στα video clip αλλά όταν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά γράφουν "Όργια Τραγουδιστή με άλλους άντρες στο Κότερο του", δεν τον κατανομάζουν όμως αλλά αφήνουν απ' έξω απ' έξω να καταλάβουμε ποιός είναι. Όταν ειδήσεις και διάφορα ρεπορτάζ γίνονται και μιλούν εκδιδόμενες γυναίκες (δηλωμένες ή μη) το πρόσωπό τους στην συντριπτική πλειοψηφία είναι κρυμμένο και μη με ρωτήσεις γιατί... διότι είσαι ενήλικος άνθρωπος (θέλω να πιστεύω) και καταλαβαίνεις. Αν δεν καταλαβαίνεις τώρα τι να πω... Στείλε mail στο Παπαχελά να σου πει.

και ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση.

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
μαγκες μην ασχολεστε αλλο με τον μαρουλια και τα μαρουλοφυλλα που γραφει.
ας κλεισει το θεμα εδω διοτι ακρη δεν προκειτε να βγει,με την μαλακια που ειπε ο τυπος.
ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι συγκεκριμενος,ας μη το σπαμαρουμε καλυτερα.

(θα πλακωσει και κανενας αβραμης και θα γινει μουνι το θρεντ) :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

αυτα που λες λυπαμαι αλλα δεν στεκουν και δεν συνδεοντε :-
οι κοπέλες που κανουμε νομιμα αυτη τη δουλεια το κανουμε υστερα απο δικη μας και μονο δικη μας επιλογη
το δικο μας χερι υπεγραψε το χαρακτηρισμο και κανενα αλλο
ειμαστε ελευθερες επαγγελματιες και μπορουμε να δουλευουμε σε οποιοδηποτε μαγαζι μας καλυπτει απο θεμα αξιοπρεπης στεγης ,πελατειας, διαφιμισης κτλ
οοποτε θελουμε δουλευουμε εδω, οποτε θελουμε δουλευουμε εκει οποτε θελουμε δεν δουλευουμε καθολου.
σκοπος της καθε κοπέλας που μπαινει σε αυτο το επαγγελμα οπως ηταν και ο δικος μου ειναι καποια στιγμη να ανοιξουμε το δικο μας μαγαζι, μακαρι να μπορεσουν να το καταφερουν και αλλες κοπέλες.
και εγω εχω δουλεψει σε παρα πολλα μαγαζια πολυ πριν ανοιξω το 104 και σε πληροφορω οτι οχι μονο δεν με εκμεταλευτηκαν αλλα μαλλον εγω το εκανα αφου οταν πια ανοιξα το μαγαζι ειχα παρει αρκετη απο την δικη μου πελατεια και την εφερα στο μαγαζι μου.
Μη συγκρινεις ενα μαγαζι σαν το δικο μου και ακραια φαινομενα του χωρου.........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
μαγκες μην ασχολεστε αλλο με τον μαρουλια και τα μαρουλοφυλλα που γραφει.
ας κλεισει το θεμα εδω διοτι ακρη δεν προκειτε να βγει,με την μαλακια που ειπε ο τυπος.
ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι συγκεκριμενος,ας μη το σπαμαρουμε καλυτερα.

(θα πλακωσει και κανενας αβραμης και θα γινει μουνι το θρεντ) :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητέ Αρκανς σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Πρέπει να ξέρεις ότι όποιος δεν έχει επιχειρήματα, βρίζει!!! Η Άντζελα, αν και διαφωνώ μαζί της, δεν με έβρισε ούτε με ειρωνεύτηκε!! Ας κρατήσει καθένας/καθεμία από μας τις απόψεις του/της χωρις χλευασμούς και σχόλια μαθητών τρίτης δημοτικού!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom