Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπού, καλά αυτά αλλα:

1. Αμα θέλω να πάρω το πρόγραμμα ποδολαγνείας σε άλλο δωμάτιο δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι;  :lheel:

2. Μπουφέ θα έχεις;  :uglystupid:

φιλάκια!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
καλο αυτο...γιατι δεν σκεφτεσαι κ το ενδεχομενο να δουλευουν κ 2 κοριτσια μαζι??ενα στο μαγαζι κατω με απλο προγραμμα κ ενα στον οροφο με φουλ προγραμμα...αν ειναι ευκολο παντα...και αλλη μια ερωτηση εχεις σκεφτει να φερεις κ κανενα αλλο κοριτσι σαν κ εσενα για τους λατρεις του ειδους???

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι εμφλανιση του Παο, εμφάνιση του ΠΑΟΚ δίνει άλλη διάσταση...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπού, καλά αυτά αλλα:

1. Αμα θέλω να πάρω το πρόγραμμα ποδολαγνείας σε άλλο δωμάτιο δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι;  :lheel:

2. Μπουφέ θα έχεις;  :uglystupid:

φιλάκια!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

1. Εννοειτε ;)

2. Μπουφε οχι, απλα θα υπαρχει barακι οπως υπαρχει και τωρα πολυ πιο εμπλουτισμενο ομως ;)

καλο αυτο...γιατι δεν σκεφτεσαι κ το ενδεχομενο να δουλευουν κ 2 κοριτσια μαζι??ενα στο μαγαζι κατω με απλο προγραμμα κ ενα στον οροφο με φουλ προγραμμα...αν ειναι ευκολο παντα...και αλλη μια ερωτηση εχεις σκεφτει να φερεις κ κανενα αλλο κοριτσι σαν κ εσενα για τους λατρεις του ειδους???

ματια μου γλυκα.........
πανω απο μια απλη κοπέλα αυτης της δουλειας ειμαι επιχειρηματιας  ;)
και ο καθε επιχειρηματιας εχει σαν στοχο την μεγιστοποιηση του κερδους του
οποτε και 2 και 3 κοπέλες θα με συμφερε να εχω αλλα και οχι ενα (οπως το διαμορφωνω) αλλα θα μπορουσα να εχω 2 μαγαζια δηλ ισογειο οπως τωρα και 1ος οροφος με εισοδο απο το πλαι :cheesy:
αλλα............
αν δεις τον σχετικο νομο για το τι προβλεπετε για τους οικους ανοχης
θα δεις οτι..........
πανω απο 1 κοπέλα στη βαρδια δηλ 2 και 3 ή και 4 ειναι παρανομο
2 και 3 μαγαζια στο ιδιο οικημα δηλ πχ υπογειο,ισογειο, 1ος οροφος ειναι παλι εκτος των οριων του νόμου ;)
επομενως προτιμω να δραστηριποιουμε με λιγοτερο αφενος κερδος αλλα παντα κατω απο την ομπρελα του σχετικου νόμου ;)
Αν αλλαξει ο νομος να εισαι συγουρος οτι πριν καν το σκεφτεις θα εχω ηδη δρασει, ομως αυτη τη στιγμη τα χερια μου ειναι και θα ειναι δεμενα ;)
Για αλλο κοριτσι σαν και μενα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να φερω στο μαγαζι αρκει η εμφανιση της και το επιπεδο των υπηρεσιων της να ταιριαζαν με το υφος του μαγαζιου ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
ματια μου γλυκα.........
πανω απο μια απλη κοπέλα αυτης της δουλειας ειμαι επιχειρηματιας  ;)
και ο καθε επιχειρηματιας εχει σαν στοχο την μεγιστοποιηση του κερδους του
οποτε και 2 και 3 κοπέλες θα με συμφερε να εχω αλλα και οχι ενα (οπως το διαμορφωνω) αλλα θα μπορουσα να εχω 2 μαγαζια δηλ ισογειο οπως τωρα και 1ος οροφος με εισοδο απο το πλαι :cheesy:
αλλα............
αν δεις τον σχετικο νομο για το τι προβλεπετε για τους οικους ανοχης
θα δεις οτι..........
πανω απο 1 κοπέλα στη βαρδια δηλ 2 και 3 ή και 4 ειναι παρανομο
2 και 3 μαγαζια στο ιδιο οικημα δηλ πχ υπογειο,ισογειο, 1ος οροφος ειναι παλι εκτος των οριων του νόμου ;)
επομενως προτιμω να δραστηριποιουμε με λιγοτερο αφενος κερδος αλλα παντα κατω απο την ομπρελα του σχετικου νόμου ;)
Αν αλλαξει ο νομος να εισαι συγουρος οτι πριν καν το σκεφτεις θα εχω ηδη δρασει, ομως αυτη τη στιγμη τα χερια μου ειναι και θα ειναι δεμενα ;)
Για αλλο κοριτσι σαν και μενα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να φερω στο μαγαζι αρκει η εμφανιση της και το επιπεδο των υπηρεσιων της να ταιριαζαν με το υφος του μαγαζιου ;)

καλα ξηγιεσε κουκλα μου ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ για το ηθος και τις αρχες σου

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
άντε ταοκυνοκουκλίτσα... με το καλό.....  ;) ;)

να ρωτήσω εντελώς φιλικά... παιζει ν' αλλάξουν και οι τιμές;
γιατί τώρα πιστεύω πως ανταγωνίζεσαι τα υπόλοιπα στούντιο από όλες
τις πλευρές...  ;) ;)

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αντζελα μηπως μπορεις να ερθεις στο θρεντ<<ποσους ποντους την εχετε?>>
η αποψη σου θα μας ειναι πολυ χρησιμη.
ευχαριστω για την κατανοηση σου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλα ξηγιεσε κουκλα μου ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ για το ηθος και τις αρχες σου

ευχαριστω κουκλί μου ;) :-*

άντε ταοκυνοκουκλίτσα... με το καλό.....  ;) ;)

να ρωτήσω εντελώς φιλικά... παιζει ν' αλλάξουν και οι τιμές;
γιατί τώρα πιστεύω πως ανταγωνίζεσαι τα υπόλοιπα στούντιο από όλες
τις πλευρές...  ;) ;)

ευχαριστω Heel μου :cheesy:
ματια μου σκοπός μου δεν ειναι να ανταγωνιστω τα αλλα στουντιο απ ολες τις πλευρες.......
γιαυτο και οι τιμές θα παραμεινουν οι ιδιες ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αντζελα μηπως μπορεις να ερθεις στο θρεντ<<ποσους ποντους την εχετε?>>
η αποψη σου θα μας ειναι πολυ χρησιμη.
ευχαριστω για την κατανοηση σου.

χαχαχχα
αυτα τα θεματα  βρε μωρο ειναι καθαρα αντρικα
δεν εχει τοσο σημασια το μεγεθος οσο η διαρκεια και η τεχνικη και στο λεω εκ πειρας ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλα ρε Αντζελα, δεν κοιμασαι ποτε;;;πως αντεχεις;;;μπραβο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Άντζελα έχω πάθει την πλάκα μου μαζί σου, αδυνατώ να πιστέψω πως σ' αυτήν την πόλη, για να μην πω σ' αυτήν τη χώρα, μπορεί να υπάρχει μία τόσο σοβαρή επαγγελματίας σαν εσένα & ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο τομέα, αν δε σε είχα γνωρίσει θα δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι είσαι αληθινή:-) Είμαι σίγουρος πως μετά κι απ' την ανακαίνιση θα παίζεις χαλαρά χωρίς αντίπαλο... Απάντησέ μου κιόλας σε κάτι, καμία φωτογραφία της Σοφίας υπάρχει? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια & θέλω να την επισκεφτώ αλλά δεν την έχω δει ποτέ...

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
696
Πόντοι
310
Γεια σου, κουκλάρα Άντζελα  :cheesy: Να σε ρωτήσω, μήπως γνωρίζεις πότε έχει βάρδια ξανά η Νικόλ;  :think:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

δε μας λες ρε μαναρι μου το αστειο να γελασουμε και εμεις?
γιατι μου φαινετε μονος σου τα λες μονος σου γελας
εκτος και αν........
με γνωριζεις κατιδιαν προσωπικα και εχεις αλλη αποψη?
ή μηπως λογο της δουλειας μου εχεις την εντυπωση οτι σε μια τιμια συναλλαγη που ο ενας δινει χρηματα και ο αλλος προσφαιρει υπηρεσιες ο οποιος καταμερισμος της ηθικής ευθυνης βαραινει αποκλειστικα και μονο αυτον που προσφαιρει της υπηρεσιες?

Άντζελα έχω πάθει την πλάκα μου μαζί σου, αδυνατώ να πιστέψω πως σ' αυτήν την πόλη, για να μην πω σ' αυτήν τη χώρα, μπορεί να υπάρχει μία τόσο σοβαρή επαγγελματίας σαν εσένα & ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο τομέα, αν δε σε είχα γνωρίσει θα δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι είσαι αληθινή:-) Είμαι σίγουρος πως μετά κι απ' την ανακαίνιση θα παίζεις χαλαρά χωρίς αντίπαλο... Απάντησέ μου κιόλας σε κάτι, καμία φωτογραφία της Σοφίας υπάρχει? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια & θέλω να την επισκεφτώ αλλά δεν την έχω δει ποτέ...

Ευχαριστω ;)
και δυστηχος με γνωρισες αρκετα κουρασμενη και ταλαιπωρημενη :-
η Σοφια δυστηχος ματια μου δεν θελει να βγαλει φωτογραφιες κατι που οφειλουμε ολοι να το σεβαστουμε :- ;)
Κριμα γιατι ειναι μια παραπολυ ομορφη κοπέλα ;)

Γεια σου, κουκλάρα Άντζελα  :cheesy: Να σε ρωτήσω, μήπως γνωρίζεις πότε έχει βάρδια ξανά η Νικόλ;  :think:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  ;)

Γεισαου κουκλί ;)
Παρασκευη βραδυ θα ειναι παλι η Νικόλ κουκλί ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
δε μας λες ρε μαναρι μου το αστειο να γελασουμε και εμεις?
γιατι μου φαινετε μονος σου τα λες μονος σου γελας
εκτος και αν........
με γνωριζεις κατιδιαν προσωπικα και εχεις αλλη αποψη?
ή μηπως λογο της δουλειας μου εχεις την εντυπωση οτι σε μια τιμια συναλλαγη που ο ενας δινει χρηματα και ο αλλος προσφαιρει υπηρεσιες ο οποιος καταμερισμος της ηθικής ευθυνης βαραινει αποκλειστικα και μονο αυτον που προσφαιρει της υπηρεσιες?

Ευχαριστω ;)
και δυστηχος με γνωρισες αρκετα κουρασμενη και ταλαιπωρημενη :-
η Σοφια δυστηχος ματια μου δεν θελει να βγαλει φωτογραφιες κατι που οφειλουμε ολοι να το σεβαστουμε :- ;)
Κριμα γιατι ειναι μια παραπολυ ομορφη κοπέλα ;)

Γεισαου κουκλί ;)
Παρασκευη βραδυ θα ειναι παλι η Νικόλ κουκλί ;)

Αγαπητή Άντζελα, απάντησέ μου, αν θες βέβαια. Είναι "τίμια" συναλλαγή η εκμετάλλευση των γυναικών που εκδίδονται στο μαγαζί σου;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αγαπητή Άντζελα, απάντησέ μου, αν θες βέβαια. Είναι "τίμια" συναλλαγή η εκμετάλλευση των γυναικών που εκδίδονται στο μαγαζί σου;

ειναι τιμιοτατη αγαπητε απο τη στιγμη που ολες οι κοπέλες ειναι χαρακτηρισμενες-δηλωμενες στις αρχες, περνανε απο τους απαιτουμενους απο το κρατος ιατρικους ελεγχους και ασκουνε το επαγγελματα τους στο χωρο του μαγαζιου μου οπως και σε αλλα μαγαζια .
Ο ιδιος ο νομος αλλωστε μου δινει το δικαιωμα σαν χαρακτηρισμενη κοπέλα και ιδιοκτητρια οικου ανοχης να απασχολω στο μαγαζι μου οσες νομιμες-χαρακτηρισμενες κοπέλες θελω.
Δηλ μια χαρακτηρισμενη κοπέλα κατα την αποψη σου η οποια δεν εχει στην κατοχη της καποιον οικο ανοχης που θα πρεπει να εξασκησει το επαγγελμα της?
στο πεζοδρομιο?
Με την ιδια μηδενιστικη λογική σου ο καθε ιδιοκτητης νυχτερινου κεντρου εκμετελευετε τον εκαστοτε τραγουδιστη που προσφαιρει τις υπηρεσιες του στο κοινο του κεντρου?
Το οτι υπαρχουν περιπτωσεις-κυκλωματα οπως αφηνεις να εννοηθει και υποννοεις (με κοπέλες χωρις χαρτια, ιατρικος ανεξελεγκτες κτλ), υπαρχουν παρα πολλα, ομως αφενος δεν αποτελω μερος τους και αφετερου δεν τα συντηρω εγω αλλα η πελατεια τους.
και κατι αλλο........
οπως σου ειπα επειδη δεν με ξερεις προσωπικα
σαν ανθρωπος και σαν προσωπικοτητα δεν εχω ουτε τη χαζομαρα αλλα ουτε και το θρασος να βγαλω το προσωπο μου σε κοινη θεα αν κατι με το μαγαζι μου δεν θα ηταν ενταξυ και καθολα νομιμο.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ειναι τιμιοτατη αγαπητε απο τη στιγμη που ολες οι κοπέλες ειναι χαρακτηρισμενες-δηλωμενες στις αρχες, περνανε απο τους απαιτουμενους απο το κρατος ιατρικους ελεγχους και ασκουνε το επαγγελματα τους στο χωρο του μαγαζιου μου οπως και σε αλλα μαγαζια .
Ο ιδιος ο νομος αλλωστε μου δινει το δικαιωμα σαν χαρακτηρισμενη κοπέλα και ιδιοκτητρια οικου ανοχης να απασχολω στο μαγαζι μου οσες νομιμες-χαρακτηρισμενες κοπέλες θελω.
Δηλ μια χαρακτηρισμενη κοπέλα κατα την αποψη σου η οποια δεν εχει στην κατοχη της καποιον οικο ανοχης που θα πρεπει να εξασκησει το επαγγελμα της?
στο πεζοδρομιο?
Με την ιδια μηδενιστικη λογική σου ο καθε ιδιοκτητης νυχτερινου κεντρου εκμετελευετε τον εκαστοτε τραγουδιστη που προσφαιρει τις υπηρεσιες του στο κοινο του κεντρου?
Το οτι υπαρχουν περιπτωσεις-κυκλωματα οπως αφηνεις να εννοηθει και υποννοεις (με κοπέλες χωρις χαρτια, ιατρικος ανεξελεγκτες κτλ), υπαρχουν παρα πολλα, ομως αφενος δεν αποτελω μερος τους και αφετερου δεν τα συντηρω εγω αλλα η πελατεια τους.
και κατι αλλο........
οπως σου ειπα επειδη δεν με ξερεις προσωπικα
σαν ανθρωπος και σαν προσωπικοτητα δεν εχω ουτε τη χαζομαρα αλλα ουτε και το θρασος να βγαλω το προσωπο μου σε κοινη θεα αν κατι με το μαγαζι μου δεν θα ηταν ενταξυ και καθολα νομιμο.

Δεν απάντησες στο ερώτημά μου. Αλλά δεν πειράζει!!!
Υπάρχει όπως πολύ καλά ξέρεις, εκμετάλλευση και εκμετάλλευση!! Ο τραγουδιστής δεν εκδίδεται και πληρώνει και από πάνω!! Ή κάνω λάθος;
Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom