Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Φρατζεσκα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

μας εστειλες παλι...και με τον κοριτσαρο και με τα παπουτσακια...

Υ.Γ. Οι κοπελες αλλαζουν καθημερινα συνολακι;;;με την καλη εννοια το λεω..χρησιμοποιουν την φαντασια τους ή απλως τα της δουλειας;;;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Υ.Γ. Οι κοπελες αλλαζουν καθημερινα συνολακι;;;με την καλη εννοια το λεω..χρησιμοποιουν την φαντασια τους ή απλως τα της δουλειας;;;

αναλογα μαναρι, συνηθος ολες μας εχουμε μονιμα καποια ρουχα και παπουτσια στο μαγαζι στο προσωπικο μας ντουλαπι αλλα φερνουμε και αλλα απο το σπιτι ;)
στη καθε βαρδια αναλογα με τις διαθεσεις μας αλλα και τα ιδιαιτερα γουστα των πελατων μπορει και να αλλαξουμε αυτα που φοράμε ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αναλογα μαναρι, συνηθος ολες μας εχουμε μονιμα καποια ρουχα και παπουτσια στο μαγαζι στο προσωπικο μας ντουλαπι αλλα φερνουμε και αλλα απο το σπιτι ;)
στη καθε βαρδια αναλογα με τις διαθεσεις μας αλλα και τα ιδιαιτερα γουστα των πελατων μπορει και να αλλαξουμε αυτα που φοράμε ;)

δηλαδη αν σου ζητουσε καποιος να βαλεις το και το...θα ειχες την ευγενη καλοσυνη να τον ικανοποιησει και σε αυτο το θεμα;;; ;) ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δηλαδη αν σου ζητουσε καποιος να βαλεις το και το...θα ειχες την ευγενη καλοσυνη να τον ικανοποιησει και σε αυτο το θεμα;;; ;) ;) ;)

εξαρτατε τι θα ζητουσε ματια μου ;)
αν ζητουσε αντι για μαυρα εσωρουχα να βαλω ασπρα ναι πολυ ευχαριστως ;)
αν ζητουσες καποιο πολυ περιεργο εξιδηκευμενο ρουχο το οποιο θα μου επαιρνε αρκετη ωρα να το βαλω, να το βγαλω και να το ξαναβαλω για να βγω απ το δωματιο λογω κινησης-αρκετης δουλειας μαλλον οχι ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αααα ναι πεδιλο...σωστος και μενα μ'αρεσουν και τα τσοκαρα... ;) ;)
παντως εμενα με ξενερωνουν τρελα τα στριπτιζοπαπουτσα...μου φαινεται οτι αλλοιωνουν την εξαιρετικη εμφανιση των κοριτσιων.. :- :-
ούτε κι εμένα μ' αρέσουν... παραίναι ψηλά ορισμένα!

αλήθεια.... εχω ερθει τόσες φορές και δεν έχω δει την περίφημη τακουνοσυλλογή... χμ... :rolleyes:

αν ζητουσες καποιο πολυ περιεργο εξιδηκευμενο ρουχο το οποιο θα μου επαιρνε αρκετη ωρα να το βαλω, να το βγαλω και να το ξαναβαλω για να βγω απ το δωματιο λογω κινησης-αρκετης δουλειας μαλλον οχι ;)

αγορίνα, αν ζητήσεις κάποια συγκεκριμένα πέδιλα να φοράει η κοπέλα... όλο και κάτι μπορεί να γίνει ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αλήθεια.... εχω ερθει τόσες φορές και δεν έχω δει την περίφημη τακουνοσυλλογή... χμ... :rolleyes:

μολις ανοιξει το νεο μαγαζι τελη Σεμπτεμβρη στο ενα δωματιο του πανω οροφου θα μπει σε βιτρινα μαζι με αλλα πολλα fetish αξεσουαρ για να διαλεγετε και η κοπέλα επιτοπου να τα χρησιμοποιει;) :cheesy:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Εγώ έχω φαντασίωση, η κοπέλα να φοράει λευκό αθλητικό παπούτσι με κοντή αθλητική κάλτσα κι από πάνω ένα βρεγμένο μπλουζάκι μακό. Αυτό είναι εφικτό;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μολις ανοιξει το νεο μαγαζι τελη Σεμπτεμβρη στο ενα δωματιο του πανω οροφου θα μπει σε βιτρινα μαζι με αλλα πολλα fetish αξεσουαρ για να διαλεγετε και η κοπέλα επιτοπου να τα χρησιμοποιει;) :cheesy:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτά είναι......... :grin: :grin: :grin:  :lheel:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εγώ έχω φαντασίωση, η κοπέλα να φοράει λευκό αθλητικό παπούτσι με κοντή αθλητική κάλτσα κι από πάνω ένα βρεγμένο μπλουζάκι μακό. Αυτό είναι εφικτό;

ναι δεν ειναι τιποτα κουκλί:cheesy:
αν ποτε ειναι να μας επισκεφτεις στειλε μου ενα μυνημα μαναρι μια μερα πριν και ολα γινοντε ;)

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ πρωτοποριακή ιδέα για Ελλάδα μπράβο!!!  ;)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα Αντζελα,καλο χειμωνα.Τι κανεις?Απ' οτι βλεπω στην φωτο δεν εχει μαυρισει πολυ στα πισω μαγουλα η Νικολ ;). :dancing: :dancing:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Καλησπερα Αντζελα.
Που θα ειναι το νεο μαγαζι ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

οχι ρε Αντζυ..προς Θεου...σιγα μην σου ζητησει να ντυθεις και δερματινη κολλητη ολοσωμη φορμα!! :2funny:
πιστευω οτι τεινει στο 1ο αν.. ;) ;)

nik654321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
  πιστευω αυτο ειναι ευκολο.... εκτος το "βρεγμενο" κομματι    :grin:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Καλο! αλλα εγω θα το ηθελα με μια μονο αλλαγη.

Η κοπελα να φοραει εμφανιση του παναθηναικου... :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

γουσταρεις ρωγιτσα..τρελο αγορι!!! :2funny: :2funny:

Καλο! αλλα εγω θα το ηθελα με μια μονο αλλαγη.

Η κοπελα να φοραει εμφανιση του παναθηναικου... :grin:

ανωμαλεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα Αντζελα.
Που θα ειναι το νεο μαγαζι ?

Καλησπερα κουκλί ;)
Φυλης 104 θα ειμαστε οπως και τωρα
απλα θα ανοιξουμε αλλα 2 δωματια στον πανω οροφο που θα μπορεις να ανεβαινεις απο κατω με εσωτερικη σκάλα ;)
Φυσικα ο κατω χωρος που ηδη ξερεις θα αλλαξει και αυτος εντελως, περα του οτι θα μπουνε χωρισματα στα δωματια για να μην υπαρχει καμια οπτικη επαφη απ το σαλονι, τα παντα θα αλλαχτουνε απο τους νυπτηρες και τα φωτιστικα μεχρι τους καναπεδες και τα κρεβατια ;)
Εννοειτε φυσικα οτι ολο το μαγαζι θα εχει και το αναλογο ντεκορ και ατμοσφαιρα και συνολικα θα διαθετουμε 4 διαφορετικα δωματια (τα 3 με ντουζιερα) ενω το ενα περα του οτι θα ειναι τεραστιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για προγραμματα αυταρχικου-ποδολαγνειας
Συνολικα το νεο μαγαζι θα ειναι 170τμ απ τα μεγαλυτερα δηλ του χωρου ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καλησπερα κουκλί ;)
Φυλης 104 θα ειμαστε οπως και τωρα
απλα θα ανοιξουμε αλλα 2 δωματια στον πανω οροφο που θα μπορεις να ανεβαινεις απο κατω με εσωτερικη σκάλα ;)
Φυσικα ο κατω χωρος που ηδη ξερεις θα αλλαξει και αυτος εντελως, περα του οτι θα μπουνε χωρισματα στα δωματια για να μην υπαρχει καμια οπτικη επαφη απ το σαλονι, τα παντα θα αλλαχτουνε απο τους νυπτηρες και τα φωτιστικα μεχρι τους καναπεδες και τα κρεβατια ;)
Εννοειτε φυσικα οτι ολο το μαγαζι θα εχει και το αναλογο ντεκορ και ατμοσφαιρα και συνολικα θα διαθετουμε 4 διαφορετικα δωματια (τα 3 με ντουζιερα) ενω το ενα περα του οτι θα ειναι τεραστιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για προγραμματα αυταρχικου-ποδολαγνειας
Συνολικα το νεο μαγαζι θα ειναι 170τμ απ τα μεγαλυτερα δηλ του χωρου ;)

τα εγκαινια για ποτε τα βλεπεις;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom