μας εστειλες παλι...και με τον κοριτσαρο και με τα παπουτσακια...
Υ.Γ. Οι κοπελες αλλαζουν καθημερινα συνολακι;;;με την καλη εννοια το λεω..χρησιμοποιουν την φαντασια τους ή απλως τα της δουλειας;;;
Υ.Γ. Οι κοπελες αλλαζουν καθημερινα συνολακι;;;με την καλη εννοια το λεω..χρησιμοποιουν την φαντασια τους ή απλως τα της δουλειας;;;
αναλογα μαναρι, συνηθος ολες μας εχουμε μονιμα καποια ρουχα και παπουτσια στο μαγαζι στο προσωπικο μας ντουλαπι αλλα φερνουμε και αλλα απο το σπιτι ;)
στη καθε βαρδια αναλογα με τις διαθεσεις μας αλλα και τα ιδιαιτερα γουστα των πελατων μπορει και να αλλαξουμε αυτα που φοράμε ;)
πολλα φιλακια
δηλαδη αν σου ζητουσε καποιος να βαλεις το και το...θα ειχες την ευγενη καλοσυνη να τον ικανοποιησει και σε αυτο το θεμα;;; ;) ;) ;)
ούτε κι εμένα μ' αρέσουν... παραίναι ψηλά ορισμένα!αααα ναι πεδιλο...σωστος και μενα μ'αρεσουν και τα τσοκαρα... ;) ;)
παντως εμενα με ξενερωνουν τρελα τα στριπτιζοπαπουτσα...μου φαινεται οτι αλλοιωνουν την εξαιρετικη εμφανιση των κοριτσιων.. :- :-
αλήθεια.... εχω ερθει τόσες φορές και δεν έχω δει την περίφημη τακουνοσυλλογή... χμ...αναλογα μαναρι, συνηθος ολες μας εχουμε μονιμα καποια ρουχα και παπουτσια στο μαγαζι στο προσωπικο μας ντουλαπι αλλα φερνουμε και αλλα απο το σπιτι ;)
στη καθε βαρδια αναλογα με τις διαθεσεις μας αλλα και τα ιδιαιτερα γουστα των πελατων μπορει και να αλλαξουμε αυτα που φοράμε ;)
πολλα φιλακια
εξαρτατε τι θα ζητουσε ματια μου ;)
αν ζητουσε αντι για μαυρα εσωρουχα να βαλω ασπρα ναι πολυ ευχαριστως ;)
αν ζητουσες καποιο πολυ περιεργο εξιδηκευμενο ρουχο το οποιο θα μου επαιρνε αρκετη ωρα να το βαλω, να το βγαλω και να το ξαναβαλω για να βγω απ το δωματιο λογω κινησης-αρκετης δουλειας μαλλον οχι ;)
πολλα φιλακια
αλήθεια.... εχω ερθει τόσες φορές και δεν έχω δει την περίφημη τακουνοσυλλογή... χμ...
μολις ανοιξει το νεο μαγαζι τελη Σεμπτεμβρη στο ενα δωματιο του πανω οροφου θα μπει σε βιτρινα μαζι με αλλα πολλα fetish αξεσουαρ για να διαλεγετε και η κοπέλα επιτοπου να τα χρησιμοποιει;)
πολλα φιλακια
Εγώ έχω φαντασίωση, η κοπέλα να φοράει λευκό αθλητικό παπούτσι με κοντή αθλητική κάλτσα κι από πάνω ένα βρεγμένο μπλουζάκι μακό. Αυτό είναι εφικτό;
Καλησπερα Αντζελα.μολις ανοιξει το νεο μαγαζι τελη Σεμπτεμβρη στο ενα δωματιο του πανω οροφου θα μπει σε βιτρινα μαζι με αλλα πολλα fetish αξεσουαρ για να διαλεγετε και η κοπέλα επιτοπου να τα χρησιμοποιει;)
πολλα φιλακια
εξαρτατε τι θα ζητουσε ματια μου ;)
αν ζητουσε αντι για μαυρα εσωρουχα να βαλω ασπρα ναι πολυ ευχαριστως ;)
αν ζητουσες καποιο πολυ περιεργο εξιδηκευμενο ρουχο το οποιο θα μου επαιρνε αρκετη ωρα να το βαλω, να το βγαλω και να το ξαναβαλω για να βγω απ το δωματιο λογω κινησης-αρκετης δουλειας μαλλον οχι ;)
πολλα φιλακια
πιστευω αυτο ειναι ευκολο.... εκτος το "βρεγμενο" κομματιΕγώ έχω φαντασίωση, η κοπέλα να φοράει λευκό αθλητικό παπούτσι με κοντή αθλητική κάλτσα κι από πάνω ένα βρεγμένο μπλουζάκι μακό. Αυτό είναι εφικτό;
Εγώ έχω φαντασίωση, η κοπέλα να φοράει λευκό αθλητικό παπούτσι με κοντή αθλητική κάλτσα κι από πάνω ένα βρεγμένο μπλουζάκι μακό. Αυτό είναι εφικτό;
Καλο! αλλα εγω θα το ηθελα με μια μονο αλλαγη.
Η κοπελα να φοραει εμφανιση του παναθηναικου...
Καλησπερα Αντζελα.
Που θα ειναι το νεο μαγαζι ?
Καλησπερα κουκλί ;)
Φυλης 104 θα ειμαστε οπως και τωρα
απλα θα ανοιξουμε αλλα 2 δωματια στον πανω οροφο που θα μπορεις να ανεβαινεις απο κατω με εσωτερικη σκάλα ;)
Φυσικα ο κατω χωρος που ηδη ξερεις θα αλλαξει και αυτος εντελως, περα του οτι θα μπουνε χωρισματα στα δωματια για να μην υπαρχει καμια οπτικη επαφη απ το σαλονι, τα παντα θα αλλαχτουνε απο τους νυπτηρες και τα φωτιστικα μεχρι τους καναπεδες και τα κρεβατια ;)
Εννοειτε φυσικα οτι ολο το μαγαζι θα εχει και το αναλογο ντεκορ και ατμοσφαιρα και συνολικα θα διαθετουμε 4 διαφορετικα δωματια (τα 3 με ντουζιερα) ενω το ενα περα του οτι θα ειναι τεραστιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για προγραμματα αυταρχικου-ποδολαγνειας
Συνολικα το νεο μαγαζι θα ειναι 170τμ απ τα μεγαλυτερα δηλ του χωρου ;)
πολλα φιλακια
τα εγκαινια για ποτε τα βλεπεις;;;