You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καλησπερα αντζελα
οπως και να εχει το θεμα η περιπτωση σου ειναι μοναδικη και αξιοθαυμαστη στο χωρο μεσα απο αυτο το site
αυτο που μου προκαλει ομως εντυπωση και ευλογα θα ελεγα ειναι η φραση σου οτι οι κοπελες που κανουν αυτην την δουλεια θα την κανουν για οσο θελουν γιατι τους αρεσει.
δεν ξερω κατα ποσο φταιει σε αυτο η πουριτανιστικη κοινωνια μας αλλα πιστευω οτι δυσκολο για μια χαρακλτηρισμενη κοπελα να βιωση των κανονικο ερωτα οπως μια μη χαρακτηρισμενη κοπελα, αφενος γιατι εχει μαθει στον επι πληρωμη με ολα τα συνεπακολουθα (πληρωνεις γαμας οπως θες) και αφετερου γιατι θα εχει αποκτησει ανοσια στις καθε λογης μαλακιες η μη που μπορει να της πει ενας ανδρας ενδιαφερομενος σοβαρα για αυτην.
δυσκολευομαι λοιπον να πιστεψω πως οι χαρακτηριζμενες κοπελες δεν εχουν ενα συναισθηματικο κενο οσο αφορα την αγαπη και τον πραγματικο ερωτα.
αλωστε και εσυ δηλωνοντας ολα αυτα τα στοιχεια του χαρακτηρα σου (γενημενη ανδρας αλλα στην ψυχη και στο μυαλο γυναικαι και στο τελος ποιο γυναικα απο πολες βαση εμφανισης) εχεις περασει απο πολλα κυματα.
ειχα στο παρελθον οσο ειμουν εργενης και πιστιρικας σχεση περαν τις μιας βραδιας με κοπελα του χωρου......δεν υπηρχε επαφη με την λεξη συναισθημα απο μεριας τις αλλα το κολημα ηταν κολημα οπως αυτη το εννουσε..και εγω φυσικα ειχα αφορητες πιεσεις απο τους φιλους μου που δεν ηθελαν να πιστεψουν κατι τετοιο παρα να γαμησουν μονο!
ειναι ενα ζωντανο παραδειγμα οτι η ιδια η κοινονια αλλα και οι ανθρωποι αυτοι χαρακτηριζουν μονοι τους των ευατο τους απομακρο απο συναισθημα και οτι αλλο εχει να κανει με ανθρωπινη εμπιστωσυνη.
γνωμη μου παντα.
υ.γ λεπτομεριες για το love story του τοτε 19χρονου με την χορευτρια-βυζιτου δυστοιχος δεν μπορω να δωσω δημοσια.
οπως και να εχει το θεμα η περιπτωση σου ειναι μοναδικη και αξιοθαυμαστη στο χωρο μεσα απο αυτο το site
αυτο που μου προκαλει ομως εντυπωση και ευλογα θα ελεγα ειναι η φραση σου οτι οι κοπελες που κανουν αυτην την δουλεια θα την κανουν για οσο θελουν γιατι τους αρεσει.
δεν ξερω κατα ποσο φταιει σε αυτο η πουριτανιστικη κοινωνια μας αλλα πιστευω οτι δυσκολο για μια χαρακλτηρισμενη κοπελα να βιωση των κανονικο ερωτα οπως μια μη χαρακτηρισμενη κοπελα, αφενος γιατι εχει μαθει στον επι πληρωμη με ολα τα συνεπακολουθα (πληρωνεις γαμας οπως θες) και αφετερου γιατι θα εχει αποκτησει ανοσια στις καθε λογης μαλακιες η μη που μπορει να της πει ενας ανδρας ενδιαφερομενος σοβαρα για αυτην.
δυσκολευομαι λοιπον να πιστεψω πως οι χαρακτηριζμενες κοπελες δεν εχουν ενα συναισθηματικο κενο οσο αφορα την αγαπη και τον πραγματικο ερωτα.
αλωστε και εσυ δηλωνοντας ολα αυτα τα στοιχεια του χαρακτηρα σου (γενημενη ανδρας αλλα στην ψυχη και στο μυαλο γυναικαι και στο τελος ποιο γυναικα απο πολες βαση εμφανισης) εχεις περασει απο πολλα κυματα.
ειχα στο παρελθον οσο ειμουν εργενης και πιστιρικας σχεση περαν τις μιας βραδιας με κοπελα του χωρου......δεν υπηρχε επαφη με την λεξη συναισθημα απο μεριας τις αλλα το κολημα ηταν κολημα οπως αυτη το εννουσε..και εγω φυσικα ειχα αφορητες πιεσεις απο τους φιλους μου που δεν ηθελαν να πιστεψουν κατι τετοιο παρα να γαμησουν μονο!
ειναι ενα ζωντανο παραδειγμα οτι η ιδια η κοινονια αλλα και οι ανθρωποι αυτοι χαρακτηριζουν μονοι τους των ευατο τους απομακρο απο συναισθημα και οτι αλλο εχει να κανει με ανθρωπινη εμπιστωσυνη.
γνωμη μου παντα.
υ.γ λεπτομεριες για το love story του τοτε 19χρονου με την χορευτρια-βυζιτου δυστοιχος δεν μπορω να δωσω δημοσια.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπερα ατζελα.μπορεις να μου πεις σε ποιο τηλ μπορουμε να σε καλουμε για περιπτωσεις που θελουμε οι κοπελες να φορουν κατι ιδαιτερο?
σε αυτο που υπαρχει και στο προφιλ μου μαναρι 6939077710 ή ακομα μπορεις να μου στηλεις και μυνημα ;)
σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδακι αθηνα ποτε θα ξαναδουλευεις αντζελα?με τοσα που διαβαζω για σενα ειναι και η αποσταση καταλαβαινεις!
την επομενη εβδομαδα θαμαι ματια μου κυριακη απογευμα τελικα ;)
καλησπερα αντζελα
γνωμη μου παντα.
ματια μου γλυκά.........
αλλο η δουλεια μας και αλλο η προσωπικη μας ζωη ;)
μπορει να ειμαστε πολυ περισσοτερο καχυποπτες οσο αφορα εσας τους αντρες σε σχεση με μια κοπέλα που δεν κανει αυτη τη δουλεια (και πως να μην εισατε αλλωστε οταν μπροστα μας μεσα στο δωματιο μιλατε πχ σε εντονο υφος στην κοπέλα σας γυναικα σας στο κινητο λεγοντας ''κλεινω κλεινω δεν μπορω να μιλησω ειμαι σε βενζιναδικο '')
Αυτο ομως δεν σημαινει κουκλί οτι δεν εχουμε δικαιωμα στον ερωτα, οτι δεν ερωτευομαστε, οτι δεν ειμαστε ευτιχυσμενες με τον εκαστοτε συντροφο μας.
Εννοια σου κουκλί και εχουμε τον τροπο μας να διαχωριζουμε την δουλεια μας με την προσωπικη μας ζωη ;)
Απο την αλλη μωρο, πιστευω οτι γενικα στις εποχη μας ο κοσμος εχει συνεσθηματικα κενα και δυσκολευετε στο ερωτα, το βλεπω και απο μερικους πελατες μου αλλα και απο τις φιλες μου που καμια σχεση δεν εχουν με τη δουλεια μου επομενος λογικο ειναι να υπαρχουν και κοπέλες αυτης της δουλειας που να αντιμετωπιζουν αυτη τη κατασταση, η δουλεια τους ομως λιγη σημασια εχει, περισσοτερο μετραει ο ρυθμος της εποχης και της ζωης μας ;)
πολλα φιλακια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλησπερα κουκλί ;)
Φυλης 104 θα ειμαστε οπως και τωρα
απλα θα ανοιξουμε αλλα 2 δωματια στον πανω οροφο που θα μπορεις να ανεβαινεις απο κατω με εσωτερικη σκάλα ;)
Φυσικα ο κατω χωρος που ηδη ξερεις θα αλλαξει και αυτος εντελως, περα του οτι θα μπουνε χωρισματα στα δωματια για να μην υπαρχει καμια οπτικη επαφη απ το σαλονι, τα παντα θα αλλαχτουνε απο τους νυπτηρες και τα φωτιστικα μεχρι τους καναπεδες και τα κρεβατια ;)
Εννοειτε φυσικα οτι ολο το μαγαζι θα εχει και το αναλογο ντεκορ και ατμοσφαιρα και συνολικα θα διαθετουμε 4 διαφορετικα δωματια (τα 3 με ντουζιερα) ενω το ενα περα του οτι θα ειναι τεραστιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για προγραμματα αυταρχικου-ποδολαγνειας
Συνολικα το νεο μαγαζι θα ειναι 170τμ απ τα μεγαλυτερα δηλ του χωρου ;)
πολλα φιλακια
Να εισαι καλα για την κατατοπιστικη απαντηση.
Μια ακομα απορία:
θα δουλευει μια κοπέλα, ή θα ειναι σε στυλ Κασσάνδρας 3 (πανω και κατω) με δυα κοπελες.
Κατι σαν 2 διαφορετικα srudio?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μια ακομα απορία:
θα δουλευει μια κοπέλα, ή θα ειναι σε στυλ Κασσάνδρας 3 (πανω και κατω) με δυα κοπελες.
τιποτα ματια μου ;)
μια κοπέλα θα ειναι σε ολο το κτιριο ;)
2ο στουντιο-μαγαζι δεν μπορω να δικαιολογησω στο ονομα μου ;)
και καπου δεν θα μπορω να τα τρεξω-οργανωσω τοσο καλα οσο το 1 ;)
πολλα φιλακια
Μια ακομα απορία:
Αν δεν κανω λαθος ας με διορθωσει η Αντζελα...
Το ειχε ρωτησει και ενας συμφορουμιτης σε προηγουμενα ποστ και η Α του ειχε απαντησει...
Δεν θελω να σου αναφερω επ'ακριβως τι ειπε γιατι μπορει να κανω λαθος - ανθρωοι ειμαστε αλλωστε -...
Σε γενικες γραμμες νομιζω [ξαναλεω] οτι τιθεται θεμα νομοθεσιας οικων ανοχης..οσον αφορα τις βαρδιες των κοριτσιων..δεν γινεται να δουλευουν δυο κοπελες ταυτοχρονα...μια πανω μια κατω..το Κασσανδρας ειναι δυο στουντιο ..οχι ενα..ειναι δηλωμενα ως ξεχωριστα...[φανταζομαι]
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Το franchise το σκέφτεσαι ? Να γεμίσει η Αθήνα (για αρχή) Φ 104.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Το franchise το σκέφτεσαι ? Να γεμίσει η Αθήνα (για αρχή) Φ 104.
axxaax
οχι βρε μαναρι
δεν ειμαστε ουτε τα everest αλλα ουτε και τα goodys για να κανουμε franchise
πολλα φιλακια
axxaax
οχι βρε μαναρι
πολλα φιλακια
χαχα...καλο...τα mac donald's ξεχασες...χαχα
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.936
- Πόντοι
- 6.925
χαχα...καλο...τα mac donald's ξεχασες...χαχα
Μα εκεί τρώς στα όρθια ενώ εμείς ως επί το πλείστον ... ξαπλωτά
Μα εκεί τρώς στα όρθια ενώ εμείς ως επί το πλείστον ... ξαπλωτά
ορθια, ξαπλωτα, διαγωνια οτι θες...οπως θες... ;)
axxaax
οχι βρε μαναρι
πολλα φιλακια
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να γίνουν οι οικοι ανοχής αλυσίδα καταστημάτων.
Υπηρεσίες τα μεν, υπηρεσίες και τα δε!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καθολου ασχημο σαν ιδεα......αλλα δεν το κανουνε πραξη....Να δωσουμε ωθηση στην οικονομια .....και μειs στα κοριτσια ολο και κατι θα βρουμε να δωσουμε!!!!!
οχι που δεν θα το πηγαινες εκει...
οχι που δεν θα το πηγαινες εκει...
Βρε Λυκάνθρωπε τι άλλο καλύτερο σχετίζεται με την οικονομία εκτός από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το κέρδος για τους παρόχους;
Βρε Λυκάνθρωπε τι άλλο καλύτερο σχετίζεται με την οικονομία εκτός από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το κέρδος για τους παρόχους;
ναι συμφωνω..αλλα με ειχες προδιαθεσει για κατι πιο αρνητικο...