μμμ... καταρχας εγω της το εχω πει οτι αν δεν της βγει να κανουμε σεξ δεν εχω κανενα προβλημα. το σεξ μαζι της το εχω χορτασει, αυτο που ηθελα ηταν να τη βγαλω μια φορα εξω κι αφου δε μου εκατσε αλλιως, επεισα την Αντζελα να κανει αυτο το διαγωνισμο μπας και τα καταφερω και τα καταφερα απο ο,τι φαινεται.
κατα δευτερον, στη Δεσποινα δεν εχω προξενησει ποτε προβλημα την ωρα του σεξ και πιστευω οτι περναμε παντα πολυ καλα γιατι ξερει πολυ καλα ο ενας τον αλλον μετα απο 5 μηνες.
εγω ειμαι παντα ειλικρινης και σου λεω πως ο,τι προβλημα ειχε δημιουργηθει, και εχει λυθει πλεον, στο παρελθον, ειχε να κανει μονο με λογια ή αδιάκριτες ερωτήσεις ή και με εκφραση συναισθηματων απο την πλευρα μου αν θες, αλλα με τιποτα αλλο.
για ο,τι συμβει παντως θα ενημερωσω, με ειλικρινεια παντα αλλα χωρις να γινω και κουτσομπολης.
ΥΓ:
παντως ηδη με εχει ενημερωσει οτι το 7ωρο προγραμμα περιλαμβανει φαγητο, ποτο, τηλεοραση και υπνο, οποτε καταλαβαινεις ποσο θα ειναι το σεξ...
μια προβα τυπικης εξοδου με μια μελλοντικη συζυγο θα ειναι περισσοτερο, παρα καποιο συγκλονιστικο ραντεβου...