Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε ΟΡΕΣΤΗ, σε δικια μου παραθεση το βαζει, εγω δεν ειμαι φιλαρακι με μαλακες, ποιον να ρωτησω, τον φουφουτο ???

βρε συ, ειναι ξεκαθαρο τι λεει η κοπελα. της λες εσυ γιατι τα εβαλες με το φιλαρακι μας και σου λεει οτι εγω δεν ειμαι φιλαρακι με μαλακες, εννοωντας εκεινον. νομιζω ειναι αρκετα απλο... :think:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μην το ξαναπείς αυτό για τον Ορέστη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπάω ξεαγαπάω, το σωστό πρέπει να λέγεται.

εμένα δε με συμφέρει να τα βάλω με κάποιον που θεωρώ φίλο μου και ούτε πρόκειται να πάρω τίποτα εύσημα από τη Δέσποινα που τη στήριξα.

ίσα ίσα η Δέσποινα εμένα προσωπικά ποτέ δε με έχει ευνοήσει (ιδιαίτερα), ούτε μου έχει τάξει κάτι ποτέ και έχω φάει μεγάλες ήττες από εκείνη ακόμα και μπροστά σε κόσμο.

όμως ναι, της έχω μεγάλη αδυναμία και την αγαπάω και όλοι όσοι την ξέρουνε την αγαπάνε γιατί είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και ταυτόχρονα πολύ καυλιάρα στο δωμάτιο.

αλλά δεν παύει να είναι απλά μια ιερόδουλη που κάνει τα (σεξουαλικά) χατίρια σε όλους έναντι αντιτίμου και η σχέση μου μαζί της αρχίζει και τελειώνει εκεί.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ορέστη θα γαμήσεις στο ξενοδοχείο που θας πας ή θα την βγάλεις στο χειροκίνητο :bigdick: :bigdick:??????

εγώ για το χειροκίνητο σε κόβω πάντως ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για το άλλο θέμα που πρόεκυψε με τον τσακωμό, σε ό,τι με αφορά αν και δε θέλω να παρέμβω, καλό είναι μη συνεχιστεί μέσω του θρεντ.

Αν έχει κάτι να πει ο lagonisian ή κάτι να πει η Δέσποινα, ας το πούνε μεταξύ τους.

Και παίρνοντας θέση να πω ότι ο ένας μου έχει σταθεί σαν φίλος και του το αναγνωρίζω, η άλλη είναι για μένα απλά μια ιερόδουλη που μου αρέσει πολύ, αλλά:

Η Δέσποινα είναι πολύ τυπική και σωστή στη δουλειά της κι αυτό έχουνε να το λένε όλοι. Αν ο lagonisian και ο κάθε lagonisian δεν τη συμπαθεί δικαίωμά του είναι, αλλά οφείλει να μην της σπιλώνει το όνομα με πράγματα που δε στέκουν. Εφόσον επιμένει βέβαια σε αυτά που λέει, ας τα πει μπροστά της και μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο τον οποίο αυτά που λέει τους αφορά, να δούμε ποιος έχει δίκιο τελικά.

Μέχρι τότε, εγώ θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα σε πολλά από αυτά που έγραψε, αλλά καλό είναι να μη συνεχιστεί αυτό μέσω θρεντ.

Καλήμερα σε όλους και πάλι σας ευχαριστώ.  :)
Φίλε Ορέστη κατ' αρχάς συγχαρητήρια καί να περάσεις παραμυθένια σου εύχωμαι ! όσο αφορά τώρα την " στιχομυθία "  μεταξύ Δέσποινας καί Λαγού , ανεξάρτητα του ποιός καί πόσο φταίει , νομίζω ότι ή Δέσποινα άν είναι κάτι που την αφορά προσωπικά θα έπρεπε να του είχε ζητήσει τον λόγο με π.μ. καί να μην είχε γενικευθεί το πράμα γιατί άν μη τι άλλο δημιουργούνται καί μένουν εντυπώσεις  , καί να σου θυμίσω ότι καί εσύ υπήρξες παθών ούκ ολίγες φορές στο παρελθόν για διάφορα θέματα !

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μπορώ να ρωτήσω πόσες συμμετοχές υπήρχαν? Αν επιτρέπεται πάντως.

Άκουσα ότι ήταν περίπου 600 συμμετοχές. Η κλήρωση έγινε μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 πελατών και 4-5 κοριτσιών του μαγαζιού. Εγώ ήμουνα δίπλα στη Μαρίνα όταν έκανε την κλήρωση που γύρισε πλάτη και τα ανακάτεψε με το χέρι πριν τραβήξει. Με κοίταξε με μεγάλη έκπληξη μόλις έβγαλε το χαρτάκι, μόλις μου έδειξε ότι ήταν το δικό μου ένιωσα σα να ονειρευόμουνα εκείνη τη στιγμή...

Έβγαλε άλλα 4 χαρτάκια στη συνέχεια, 2 για τους 2 άλλους νικητές και άλλα 2 για επιλαχόντες. Από όσο κατάλαβα, κανείς από τους υπόλοιπους δεν ήταν στους παρευρισκόμενους.

Αυτά είδα εγώ, ας με επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη θα γαμήσεις στο ξενοδοχείο που θας πας ή θα την βγάλεις στο χειροκίνητο :bigdick: :bigdick:??????

εγώ για το χειροκίνητο σε κόβω πάντως ;)

γιατί το λες αυτό;  :think:

η μόνη περίπτωση να μη γαμήσω είναι να με στήσει και να μην έρθει.

άπαξ και έρθει... απλά τη γάμησε!  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γιατί το λες αυτό;  :think:

η μόνη περίπτωση να μη γαμήσω είναι να με στήσει και να μην έρθει.

άπαξ και έρθει... απλά τη γάμησε!  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

είσαι ειδική περίπτωση με βεβαρημένο παρελθόν...... :- :-

δεν ξέρω τι θα πει η παρτενέρ σου μπορεί να θέλει μόνο να διασκεδάσει χωρίς να την :knockinb: :- :-

Υ.Γ ελπίζω να μας πεις την αλήθεια ότι και αν γίνει να μην ντραπείς ακόμα και αν σε αφήσει με τον πούτσο στα χέρια :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φίλε Ορέστη κατ' αρχάς συγχαρητήρια καί να περάσεις παραμυθένια σου εύχωμαι ! όσο αφορά τώρα την " στιχομυθία "  μεταξύ Δέσποινας καί Λαγού , ανεξάρτητα του ποιός καί πόσο φταίει , νομίζω ότι ή Δέσποινα άν είναι κάτι που την αφορά προσωπικά θα έπρεπε να του είχε ζητήσει τον λόγο με π.μ. καί να μην είχε γενικευθεί το πράμα γιατί άν μη τι άλλο δημιουργούνται καί μένουν εντυπώσεις  , καί να σου θυμίσω ότι καί εσύ υπήρξες παθών ούκ ολίγες φορές στο παρελθόν για διάφορα θέματα !

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ και πιστεύω πως θα περάσουμε τέλεια με την κοπελιά, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού!  ;)

στα άλλα που λες συμφωνώ και το έγραψα κιόλας να σταματήσει εδώ. και μιλάω ως παθών πάνω από όλα γιατί μου έχουνε κολλήσει πολλές ρετσινιές στο παρελθόν έτσι και είναι κρίμα για τη Δέσποινα. όμως την καταλαβαίνω γιατί το έκανε γιατί παρασύρεσαι πολύ εύκολα στο να γράψεις αυτό που σκέφτεσαι στο φόρουμ, σίγουρα δεν είναι σωστο!

απλώς αφού αναφέρθηκε, όφειλα να πάρω μια θέση κι ας με πούνε όπως με θέλουνε οι διάφοροι, πολύ απλά γιατί είναι εύκολο να πεις τι κάθεται και λέει η πουτάνα και να πάρεις τη θέση του σοβαρού και ευηπόληπτου μέλους του σάιτ.

ε λοιπόν εγώ λέω ότι έχει δίκιο η πουτάνα που τσατίστηκε, εκτός αν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει ο λαγονήσιαν και να τα πει μπροστά της. και εμένα δε με συμφέρει καθόλου που το λέω αυτό, πίστεψε με.

το φόρουμ σίγουρα όμως ποτέ δεν έλυσε και δε θα λύσει κάνενα τσακωμό, να είσαι σίγουρος, και μιλάει ο παθών!  ;)

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Άκουσα ότι ήταν περίπου 600 συμμετοχές. Η κλήρωση έγινε μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 πελατών και 4-5 κοριτσιών του μαγαζιού. Εγώ ήμουνα δίπλα στη Μαρίνα όταν έκανε την κλήρωση που γύρισε πλάτη και τα ανακάτεψε με το χέρι πριν τραβήξει. Με κοίταξε με μεγάλη έκπληξη μόλις έβγαλε το χαρτάκι, μόλις μου έδειξε ότι ήταν το δικό μου ένιωσα σα να ονειρευόμουνα εκείνη τη στιγμή...

Έβγαλε άλλα 4 χαρτάκια στη συνέχεια, 2 για τους 2 άλλους νικητές και άλλα 2 για επιλαχόντες. Από όσο κατάλαβα, κανείς από τους υπόλοιπους δεν ήταν στους παρευρισκόμενους.

Αυτά είδα εγώ, ας με επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι...
600 συμμετοχές??!!! Περίεργο...γιατί στο μεγάλο κουτί που είχαν με τους φακέλους υπήρχαν πολύ λίγοι φάκελοι...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
είσαι ειδική περίπτωση με βεβαρημένο παρελθόν...... :- :-

δεν ξέρω τι θα πει η παρτενέρ σου μπορεί να θέλει μόνο να διασκεδάσει χωρίς να την :knockinb: :- :-

Υ.Γ ελπίζω να μας πεις την αλήθεια ότι και αν γίνει να μην ντραπείς ακόμα και αν σε αφήσει με τον πούτσο στα χέρια :2funny: :2funny: :2funny:

μμμ... καταρχας εγω της το εχω πει οτι αν δεν της βγει να κανουμε σεξ δεν εχω κανενα προβλημα. το σεξ μαζι της το εχω χορτασει, αυτο που ηθελα ηταν να τη βγαλω μια φορα εξω κι αφου δε μου εκατσε αλλιως, επεισα την Αντζελα να κανει αυτο το διαγωνισμο μπας και τα καταφερω και τα καταφερα απο ο,τι φαινεται.  :grin:

κατα δευτερον, στη Δεσποινα δεν εχω προξενησει ποτε προβλημα την ωρα του σεξ και πιστευω οτι περναμε παντα πολυ καλα γιατι ξερει πολυ καλα ο ενας τον αλλον μετα απο 5 μηνες.  :knockinb:

εγω ειμαι παντα ειλικρινης και σου λεω πως ο,τι προβλημα ειχε δημιουργηθει, και εχει λυθει πλεον, στο παρελθον, ειχε να κανει μονο με  λογια ή αδιάκριτες ερωτήσεις ή και με εκφραση συναισθηματων απο την πλευρα μου αν θες, αλλα με τιποτα αλλο.

για ο,τι συμβει παντως θα ενημερωσω, με ειλικρινεια παντα αλλα χωρις να γινω και κουτσομπολης.  :grin:

ΥΓ: παντως ηδη με εχει ενημερωσει οτι το 7ωρο προγραμμα περιλαμβανει φαγητο, ποτο, τηλεοραση και υπνο, οποτε καταλαβαινεις ποσο θα ειναι το σεξ...  :2funny: μια προβα τυπικης εξοδου με μια μελλοντικη συζυγο θα ειναι περισσοτερο, παρα καποιο συγκλονιστικο ραντεβου...  :2funny: :2funny: :2funny:

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δέσποινα κουράγιο! Η σκέψη όλων μας θα είναι μαζί σου...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μμμ... καταρχας εγω της το εχω πει οτι αν δεν της βγει να κανουμε σεξ δεν εχω κανενα προβλημα. το σεξ μαζι της το εχω χορτασει, αυτο που ηθελα ηταν να τη βγαλω μια φορα εξω κι αφου δε μου εκατσε αλλιως, επεισα την Αντζελα να κανει αυτο το διαγωνισμο μπας και τα καταφερω και τα καταφερα απο ο,τι φαινεται.  :grin:

......................

ΥΓ: παντως ηδη με εχει ενημερωσει οτι το 7ωρο προγραμμα περιλαμβανει φαγητο, ποτο, τηλεοραση και υπνο, οποτε καταλαβαινεις ποσο θα ειναι το σεξ...  :2funny: μια προβα τυπικης εξοδου με μια μελλοντικη συζυγο θα ειναι περισσοτερο, παρα καποιο συγκλονιστικο ραντεβου...  :2funny: :2funny: :2funny:

με κάλυψες πλήρως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
600 συμμετοχές??!!! Περίεργο...γιατί στο μεγάλο κουτί που είχαν με τους φακέλους υπήρχαν πολύ λίγοι φάκελοι...

οτι φαινονταν λιγοι, φαινονταν. εγω πηγαινα καθε βδομαδα και εβλεπα που μπαινανε μεσα τα χαρτακια, ειχανε και αριθμους πανω και θυμαμαι πως οταν ηταν 100 ηταν ισα ισα 1-2 στρωσεις στον πατο, οποτε μη σε ξεγελαει.

εγω παντως το τελευταιο χαρτακι που εριξα το σαββατο ηταν καπου στο 570 νομιζω...

και το χαρτακι που κερδισα (τα ειχα αριθμησει), το ειχα ριξει καπου 28 απριλίου, δηλαδή ήταν στη μέση!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δέσποινα κουράγιο! Η σκέψη όλων μας θα είναι μαζί σου...

κουράγιο Δέσποινα! πιστεύω μπορείς να τα καταφέρεις μαζί μου!  :dancing:

σε μένα κανείς κουράγιο από συναδερφική αλληλεγγύη ρε παιδιά;  :think:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

κατα δευτερον, στη Δεσποινα δεν εχω προξενησει ποτε προβλημα την ωρα του σεξ και πιστευω οτι περναμε παντα πολυ καλα γιατι ξερει πολυ καλα ο ενας τον αλλον μετα απο 5 μηνες.  :knockinb:

εγω ειμαι παντα ειλικρινης και σου λεω πως ο,τι προβλημα ειχε δημιουργηθει, και εχει λυθει πλεον, στο παρελθον, ειχε να κανει μονο με  λογια ή αδιάκριτες ερωτήσεις ή και με εκφραση συναισθηματων απο την πλευρα μου αν θες, αλλα με τιποτα αλλο.

για ο,τι συμβει παντως θα ενημερωσω, με ειλικρινεια παντα αλλα χωρις να γινω και κουτσομπολης.  :grin:

Αν σου είπε έτσι παίζει να μην υπάρχει καν σεξ.  :2funny: :2funny: Να είσαι προετοιμασμένος για όλα και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
οτι φαινονταν λιγοι, φαινονταν. εγω πηγαινα καθε βδομαδα και εβλεπα που μπαινανε μεσα τα χαρτακια, ειχανε και αριθμους πανω και θυμαμαι πως οταν ηταν 100 ηταν ισα ισα 1-2 στρωσεις στον πατο, οποτε μη σε ξεγελαει.

εγω παντως το τελευταιο χαρτακι που εριξα το σαββατο ηταν καπου στο 570 νομιζω...

και το χαρτακι που κερδισα (τα ειχα αριθμησει), το ειχα ριξει καπου 28 απριλίου, δηλαδή ήταν στη μέση!
να σε ρωτήσω κάτι και με όλο το συμπάθειο... πόσα χαρτάκια είχες ρίξει εσύ μέσα? δηλαδή πόσες συμμετοχές είχες?  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπα μπα... Και στο 104 φακελακια πεφτουν βλεπω  :birdman:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αν σου είπε έτσι παίζει να μην υπάρχει καν σεξ.  :2funny: :2funny: Να είσαι προετοιμασμένος για όλα και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. :grin:

το ξέρω ρε φίλε και σου λέω ότι δε με νοιάζει. τη Δέσποινα την έχω γαμήσει πάνω από 10 ώρες, αλλά πάντα το είχα απωθημένο να τη δω ντυμένη κανονικά να βγούμε για ένα ποτό ή να χουζουρέψουμε στο κρεβάτι μια φορά, σχεδόν πάντα με στην τσίτα να τελειώσει και να φύγει ρε γαμώτο.

οπότε όλα καλά θα πάνε, θα πάρω αυτό που ήθελα πάντα, ελπίζω και με μια μικρή δόση σεξ για γαρνιτούρα.  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
να σε ρωτήσω κάτι και με όλο το συμπάθειο... πόσα χαρτάκια είχες ρίξει εσύ μέσα? δηλαδή πόσες συμμετοχές είχες?  :think:

με όλο το συμπάθειο... 16 χαρτάκια... αλλά... με όλο το συμπάθειο, μην ακούσω ότι ήταν σίγουρο και τέτοια όπως είπανε άλλοι. τυγχάνει να ξέρω πολύ καλά μαθηματικά και ξέρω ότι είχα κάπου 2,5 με 3% πιθανότητες έναντι 0,2% που θα είχε κάποιος με ένα χαρτάκι.

και είχα τη δυνατότητα να ρίξω τόσα πολλά πολύ απλά λόγω δώρου Πάσχα+γενέθλια μέσα στον Απρίλη. Έπαιρνα και προγράμματα με χαμηλό μπάτζετ, ακόμα και με 40 ευρώ προκειμένου να έχω πολλές συμμετοχές, γιατί το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω και δεν το κρύβω...

ντάξει το ξέρω πως τέτοιες εποχές δεν είμαστε για τέτοια, αλλά όλοι μας εδώ μέσα τα έχουμε τα κολληματάκια μας και τα πάθη μας καμιά φορά μας κυριεύουν, ας μην κρυβόμαστε...

εμένα (μάλλον) αυτό μου βγήκε σε καλό, αφού πέτυχα αυτό που είχα στο μυαλό μου. (αν και ακομα δεν μπορω να το πιστέψω, ειλικρινά... μου φαίνεται απίστευτο!)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom