despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Τι τρέχει ρε Δεσποινιώ ? τι σου έκανε ό φιλαράκος ό Λαγουδάκης καί τον έκραξες έτσι ?
ο λαγος ειναι η[size=30pt] μεγαλυτερη[/size] κουτσομπολα του κοσμου ολου........
Τι τρέχει ρε Δεσποινιώ ? τι σου έκανε ό φιλαράκος ό Λαγουδάκης καί τον έκραξες έτσι ?
ναι αγορι μουυυ..........
Σάς παρακαλώ .... ό Γιώργος έιναι φίλος του Padron , καί θέλω λίγο σεβασμό !!!!!ο λαγος ειναι η[size=30pt] μεγαλυτερη[/size] κουτσομπολα του κοσμου ολου........
Επικροτώ καί επαυξάνω !Καλημερα Δεσποιναικι.
Τα συγχαρητηρια μου στον Ορεστη που ηταν ο μεγαλος τυχερος της κληρωσης.
Να περασεται ενα υπεροχο βραδυ.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημερα Δεσποιναικι.
Σάς παρακαλώ .... ό Γιώργος έιναι φίλος του Padron , καί θέλω λίγο σεβασμό !!!!!
καλα καλα μαθε πρωτα ποιος ειναι ο λαγος και μετα τα λεμε.....
Μέ όλο τό σεβασμό πρός τό προσωπό σας άγαπητή μου κυρία ,
καί άς μήν σας έχω γνωρίση άπό κοντά άφηστε με νά κρίνω έξ ίδιων !!
Περιμενω την απαντηση σου !!!μπορεις να κρινεις οπως θες......απαξιο για εναν [size=30pt]τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαλακαααααααααααα [/size]ανθρωπο σαν τον λαγο...........
Περιμενω την απαντηση σου !!!
βαριέμαι να ασχοληθώ με ανούσια πράγματα...Περιμενω την απαντηση σου !!!
βαριέμαι να ασχοληθώ με ανούσια πράγματα...
μπορεις να κρινεις οπως θες......απαξιο για εναν [size=30pt]τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαλακαααααααααααα [/size]ανθρωπο σαν τον λαγο...........
Καλημερα Δεσποιναικι.
Μερικές φορές οί άνθρωποι δέν άντιλαμβάνονται άγαπητή μου κυρία,
ότι[size=17pt] ή γνώμη[/size] τους γιά τόν κόσμο είναι μιά έξομολόγηση γιά τόν χαρακτήρα τους.....
Καλο θα ηταν να σταματησει το θεμα εδω.
Εξ΄αλλου εγω σας χαιρετω. Αποχωρω για δουλεια.
Καλη συνεχεια.
Καλα να περασετε και να μην σκεπτεστε τα λογια τα σημερινα !!!Ευχαριστώ πάρα πολύ το Γιώργο γιατί ξέρω ότι το εννοεί, όπως και όλους τους άλλους.
Ομολογώ ότι ήταν κάτι που ήθελα πολύ και πολύ απλά, το σύμπαν συνωμότησε υπέρ μου χθες το βράδυ ώστε να το αποκτήσω.