Περμενω απαντηση !!!αντε che μου καλη δουλιτσα σου ευχομαι..................
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ευχαριστώ πάρα πολύ το CHEYENNE γιατί ξέρω ότι το εννοεί, όπως και όλους τους άλλους.
Ομολογώ ότι ήταν κάτι που ήθελα πολύ και πολύ απλά, το σύμπαν συνωμότησε υπέρ μου χθες το βράδυ ώστε να το αποκτήσω.
καλα το ξερω οτι περιμενες πως και πως αλλα ειπαμε θα εισαι φρονιμος ετσι???
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Καλα να περασετε και να μην σκεπτεστε τα λογια τα σημερινα !!!
Α Ξ Ι Ο Σ !!!
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
καλα το ξερω οτι περιμενες πως και πως αλλα ειπαμε θα εισαι φρονιμος ετσι???
εννοείται! ούτε που θα καταλάβεις ότι θα είμαι εκεί!
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Περμενω απαντηση !!!
τι με ρωτησες??????????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
Καλο θα ηταν να σταματησει το θεμα εδω.
Εξ΄αλλου εγω σας χαιρετω. Αποχωρω για δουλεια.
Καλη συνεχεια.
Με ειπες μαλακα ???τι με ρωτησες??????????
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Για το άλλο θέμα που πρόεκυψε με τον τσακωμό, σε ό,τι με αφορά αν και δε θέλω να παρέμβω, καλό είναι μη συνεχιστεί μέσω του θρεντ.
Αν έχει κάτι να πει ο lagonisian ή κάτι να πει η Δέσποινα, ας το πούνε μεταξύ τους.
Και παίρνοντας θέση να πω ότι ο ένας μου έχει σταθεί σαν φίλος και του το αναγνωρίζω, η άλλη είναι για μένα απλά μια ιερόδουλη που μου αρέσει πολύ, αλλά:
Η Δέσποινα είναι πολύ τυπική και σωστή στη δουλειά της κι αυτό έχουνε να το λένε όλοι. Αν ο lagonisian και ο κάθε lagonisian δεν τη συμπαθεί δικαίωμά του είναι, αλλά οφείλει να μην της σπιλώνει το όνομα με πράγματα που δε στέκουν. Εφόσον επιμένει βέβαια σε αυτά που λέει, ας τα πει μπροστά της και μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο τον οποίο αυτά που λέει τους αφορά, να δούμε ποιος έχει δίκιο τελικά.
Μέχρι τότε, εγώ θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα σε πολλά από αυτά που έγραψε, αλλά καλό είναι να μη συνεχιστεί αυτό μέσω θρεντ.
Καλήμερα σε όλους και πάλι σας ευχαριστώ.
Αν έχει κάτι να πει ο lagonisian ή κάτι να πει η Δέσποινα, ας το πούνε μεταξύ τους.
Και παίρνοντας θέση να πω ότι ο ένας μου έχει σταθεί σαν φίλος και του το αναγνωρίζω, η άλλη είναι για μένα απλά μια ιερόδουλη που μου αρέσει πολύ, αλλά:
Η Δέσποινα είναι πολύ τυπική και σωστή στη δουλειά της κι αυτό έχουνε να το λένε όλοι. Αν ο lagonisian και ο κάθε lagonisian δεν τη συμπαθεί δικαίωμά του είναι, αλλά οφείλει να μην της σπιλώνει το όνομα με πράγματα που δε στέκουν. Εφόσον επιμένει βέβαια σε αυτά που λέει, ας τα πει μπροστά της και μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο τον οποίο αυτά που λέει τους αφορά, να δούμε ποιος έχει δίκιο τελικά.
Μέχρι τότε, εγώ θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα σε πολλά από αυτά που έγραψε, αλλά καλό είναι να μη συνεχιστεί αυτό μέσω θρεντ.
Καλήμερα σε όλους και πάλι σας ευχαριστώ.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Με ειπες μαλακα ???
οχι εσενα ποτε.............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
άντε δεσποινακι πήγαινε να ξεκουραστείς λίγο και θα τα πούμε σύντομα. :-*
και μη μου ταράζεσαι, αν έχει κάτι να σου πει ο οποιοσδήποτε, ας έρθει να τα πει μπροστά σου όπως λες. ;)
Προσεχε τι γραφεις τοτε !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγω δεν ειμαι φιλακρακι με [size=30pt]μαλακες[/size].............
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κοπελιά δεν θεωρώ σωστό να βρίζεις τους πελάτες...Αυτό μόνο.Σα να είσαι πολυ τσαντισμένη για κάτι και ψάχνεις αφορμές για να βρίσεις ανθρώπους που εδώ τουλάχιστον δεν έγραψαν και κάτι άσχημο.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Προσεχε τι γραφεις τοτε !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν εννοούσε εσένα. ξαναδιάβασε το όλο και θα δεις ότι δε σε αφορά! πρόσεχε τι διαβάζεις εσύ!
Ρε ΟΡΕΣΤΗ, σε δικια μου παραθεση το βαζει, εγω δεν ειμαι φιλαρακι με μαλακες, ποιον να ρωτησω, τον φουφουτο ???δεν εννοούσε εσένα. ξαναδιάβασε το όλο και θα δεις ότι δε σε αφορά! πρόσεχε τι διαβάζεις εσύ!
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μπορώ να ρωτήσω πόσες συμμετοχές υπήρχαν? Αν επιτρέπεται πάντως.
Φαινεται ???Που εισαι ρε Ορεστη;
Ακομα αγαπας;
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε Padron με το pardon που ρωτάω αλλά το ...μακάβριο trailer γιατί το έχεις βάλει ?